מבואסת תחת....

XxTherionxX

New member
מבואסת תחת.... ../images/Emo10.gif

לפני כמה שעות קיבלתי חזרה את המשתמשת שלי... רמה 69... חיכיתי לה כל כך הרבה זמן... שיחקתי 5 דקות והתבאסתי עליה רצח... כל החברים שלי כבר עקפו אותי במיליון רמות.. ואני... בקושי מסוגלת להרוג ייטי מפגר... קיצר... אם יש פה מישהו בסקניה... רמות 40-50 שצריכים עזרה להתאמן... לפחות תהייה לי סיבה להכנס ולנסות להתרגל אליה שוב... שלחו לי מסר... כי הכי מבאס אותי זה להתאמן לבד... וממש לא בא לי על ה OPQ אני מרגישה שם כל כך נובית שזה פשוט עצוב... ואם יש איזה לוחמת שצריכה סט חום לרמה 40 או 50 (לא זוכרת)חינם... רק תבקשו... מקווה לצאת מהר מהבאסה...

אורן546

New member
בואי!!!!!!!

אני נמצא בלודי במגדל השעון, אני הולך להתאמן על buffy ב-path of time, יש לי חבר שם עם דמות של קשת ברמה 86 ועוד אחד רמה 94, אנחנו רק מסתובבים שם בשביל הכיף (אני מקפיא את הרוחות והם פותחים להם את הצורה). באמת ממש כיף לא נורמאלי, ואולי גם נספר לך את הסיפור על איך התנ"ך קשור למייפל בצורה שערורייתית. חחחחחחחח דברי איתי במשחק בהזדמנות- oreniko3 ואל תתבאסי, יש לי חברים שעברו אותי בעשרים רמות תוך חודש (אני רמה 50 והם 65+) והם כבר הפסיקו להסתובב איתי (כי הם "צריכים את האקספי"). נשנשים....

XshironetX

New member
אני../images/Emo13.gif

חח אני בנתיים לבל 16, אבל תוסיפי אותי לbl, סתם נדבר- SxcShir

miss_t

New member
אין ייאוש בעולם../images/Emo70.gif

לא להתבאס
אפשר להנות מהמשחק גם אם את ברמות נמוכות יותר מחברייך- חוץ מזה- הם יכולים לעשות איתך פארטי ולאמן אותך- את מרוויחה!! always look on the bright side of life

אורן546

New member
לא כתבת שאת רמה 69?

לא משנה, אם את רוצה אולי אני יחזור לויקטוריה בזמן הקרוב (למרות שאין לי ממש מה לעשות שם) אני אוכל לאמן אותך.

אורן546

New member
איך אני יאמן אותה?

יש לי חברים פי שתיים מהרמה שלה, אני מסתובב איתם בויקינגים (רק מסתכל חחח) והם מתאמנים ותוך כדיי אנחנו צוחקים ועושים שטויות.

XxTherionxX

New member
אני והציידת שלי שוב חברות טובות....

מצטערת שלא נכנסתי לפורום מאותו היום שרשמתי את ההודעה הראשית לשרשור הזה... הסט של הלוחמת לרמה 50 עדיין אצלי... אם יש מישהיא שרוצה.. צרו קשר XxTherionxX הלכתי לנסות את הדרקונים האדומים... הראשון שהרגתי נתן לי גלימה לרמה 65 אדומה והשני אחריו נתן לי כובע של קוסם שחור לרמה 60... אחר כך חברים הראו לי מה זה FOG... נראה לי שמרמה 80 אני הולכת לחרוש את המקום הזה... פשוט מדהים.. מצאתי TOBI אם מישהו צריך.... אנשים התחילו להצטרף לגילד שלי שוב... עדין לא מפוצץ אנשים אבל נהייה יותר סבבה... (אם מישהו רוצה להצטרף לפרות המשוגעות... רק תבקשו - בכייף - יש המון מקום) עליתי ל - 54% היום... הרוב על מיקס גולם.. השאר.. עזרתי למישהו להשיג את הפריחת דובדבן המוזרה באמוריה... היה ממש כייף.. אף אחד לא הצליח לעשות לי KS.. כל מי שניסה התייאש וברח.. ואני.. הייתי מבסוטה מכל רגע.. לצערי אין לי המון זמן לשחק... עבודה עבודה עבודה... 5 וחצי בבוקר ... עד 7-8 בערב... אבל לפי התחזית שלי.. בשבת אני עולה רמה ועושה עבודה שלישית... בנתיים.. נראה לי שאני אהייה בצהריים בסביבות 15:00 אז אם למישהו בא לארח לי חברה... לקבל קצת EXP ממני או סתם לעשות קווסטים.... בכייף!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני אשמח להתאמן איתך ../images/Emo13.gif

איזה שרת את? את הTOBI אני ממליצה לך למכור.
זה שווה בערך 1M. אני מחפשת כובע לקוסם בשביל רמה 60..
הדרקונים האדומים זה כמו הדרקונים שבפריון ובצינוק? אם כן אז אני ממש חלשה נגדם (אש לא טובה עליהם).

XxTherionxX

New member
בשרת סקניה...

הדרקונים האדומים בפריון.. אלו עם ה MAGIC ATT את הכובע לרמה 60 השחור כבר נתתי מתנה הבוקר למישהו... (אחח כמה שאני נחמדה
) ה TOBI עדיין אצלי... את בטוחה שזה 1MIL ? בסביבות 15:00 אני אכנס למשחק.. אם את בסקניה אני אשמח לשחק איתך..

למעלה