מבואסת קצת..:|

מבואסת קצת..:|

אני בשיעור 24 עכשיו,(עברתי תיאוריה ביום ראשון,רשמתי על זה כאן בניק "חיילת מטורפת" יש לי 2..נו טוב מה זה משנה.) קיצר,עדיין יש לי בעיות קטנות ומציקות שנובעות מחוסר ריכוז,בעיה עם סיבוב ההגה בכיכרות ופרסות..וזה מעצבן..כי אני כבר מגיעה למין שלב כזה של נמאס כבר,אני בטוחה שב28 שיעורים אני לא אגש,וגם טסט פנימי לא נראה לי שיש עדיין מה לדבר... וגם עוד לא למדתי חנייה...כיאלו מה לא צריך להקדיש לזה זמן?זה לא נראה לי כזה פשוט.. ועדיין,הקטע הזה שהמורה אומר לי מה לעשות עדיין זה כיאלו אני יודעת מה הוא עומד להגיד לי אבל אני לא בטוחה...אני לא רוצה לעשות טסט כשאני לא בטוחה ומוכנה,אבל מצד שני אין לי כוח עוד מלא חודשים להגרר עם זה כי אף אחד לא מבטיח לי שאני יעבור טסט ראשון...(בטוח לא) קיצר..אני מתוסבכת:-\

angel enamorado

New member
קצת עידוד../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב ובשעה טובה-על התיאוריה
בקשר לבעיית ריכוז, אולי זה נובע מהלחץ שלך שתא מתארת פה, שאת רוצה להפסיק ללמוד חניה, ואת אוטוטו ב-28 ואת חוששת מהכל, שאת למקדישה תשומת לב לנהיגה שלך אלא למה שאת צריכה עוד ללמוד, ולעובדה שעוד מעט את עוברת ת'מינמום. גם חניה את תלמדי, אל תדאגי. אולי המורה מחכה שהיה בטוחה בעצמך ורק אז הוא ילמד אותך חניה וכדומה. בכל אופן, יש עוד 4 שיעורים עד למינ' וב28 זה לא מחייב לגשת לטסט/טסט פנימי. תנסי לדבר עם המורה על חניה, התקדמות. על החוסר ריכוז. על העובדה שהוא כל הזמן מנחה אותך. ואגב, הנחיות, אם את יודעת שהוא הולך להגיד ככה וככה, תקדימי אותו. תהיה בטוחה במה שאת עושה. את בשיעור 24, ואת המינ' נהיגה את יודעת. אל תהססי.תנסי. כי אם לא תנסי -לא תדעי. עדיף לקבל מהמורה ברקס, וללמוד מהטעות. מאשר לא לנסות בכלל להגיע לטסט ולקבל לברקס מהטסטר. המורה לא יגיש אותך לטסט כשאת לא מוכנה ובטוחה. אומנם זה יותר כסף בשביללו אבל אני מאמינה שאם את בשיעור 24 את יודעת כבר מי המורה שלך. ובהחלט לא מבטיחים לך טסט ראשון, אבל זה גם לא אסון אם תעברי בשני או שלישי. בקיצור, תבטחי בעצמך. תאמיני בעצמך ותפסיקי להיות חסרת ביטחון בנהיגה שלך. אני מאמינה שאת מסוגלת לנהוג, ולחנות ולעבור טסט (אפילו ראשון)

ואוו תודה!!!מאוד עזרת לי...

אני אקח את כל מה שאמרת לצומת ליבי.. פשוט קצת מייאש כל העניין,בתחילת השיעורים לא היו לי פאשלות ודברים כאלה,אבל ככל שזה מתקרב לסוף זה נהיה יותר ויותר קשה..(אולי בגלל הלחץ?) והקטע הזה שתמיד אני באה לעשות והמורה מקדים אותי בעשירית שנייה אולי..זה גם גורם לו לחשוב שאני לא יודעת...בלעעעעעעע!! (אצל כולם זה ככה?!) ויש לי אחלה מורה..הוא מפרגן כשצריך ושאני עושה טעויות הוא גם יודע להסביר..כששאלתי אותו אם אני נוהגת גרוע,הוא אמר לי בכלל לא..אבל שהראש שלי צריך להיות מחובר לקרקע כי לפעמים יש לי שאלות שיכולות להכשיל בטסט..חחחח...

גם לי קורה

שהמורה אומר מה לעשות, בדיוק כשאני מתכוונת לעשות את זה. אז יוצא שהוא חושב שאני לא יודעת, למרות שאני כן
.

למעלה