מבואסת לגמרי...):

KuKi RuLeZ

New member
מבואסת לגמרי...):

צ'אלום לכם אנשים!!! אני לא כותבת פה בד"כ...אבל רוצה לשתף אותכם בבעיית השיבוצים.. השנה הדרכתי כיתה ו' בנים... וכשנשאלתי מה אני רוצה לעשות השנה..היה ברור לי שאני רוצה להדריך שוב..אבל הפעם שכבה בוגרת יותר... ט' אי אפשר-המדריכה שלהם מח' ממשיכה איתם ח' זה אחי...ואצלנו בשבט לא מדריכים אחים ז' זה הכיתה שהדרכתי השנה..ואין מצבבבבבב שאני אדריך אותם שוב..לא שהיה לי רע..להפך...אבל די..מיציתי.. אז מה שנשאר זה ד,ה,ו... אין מצב שאני אדריך ד/ה...אני מחפשת אנשים בוגרים...כך שהאפשרות היחידה שנותרה לי זה ו' (שוב)... אני שבוזה לגמרי...רציתי נורא להתקדם.ובאמת שיש לי מה לתת...אני לא רוצה עוד שנה עם כיתה ו'... אוףףףףףףףףףףףף!!!!

לצרף מדריכה לקבוצה שמודרכת

שנתיים עם אותם מדריכים, זה קשה ... החניכים רגילים למדריכה שהדריכה אותם שנה שעברה, מה יהיה היחס שלהם למריכה שהצתרפה פתאום ?!

KuKi RuLeZ

New member
זה בלתי אפשרי

בחיים לא יצרפו אותי אליה... היא גם לא מדריכה לבד..יש אצלנו קומונה (זה שבט חדש יחסית) והיא תדריך עם עוד קומונר...כך שאני לא יכולה להדחק שם פתאום.. הציעו לי רישגוד...אבל אין טובה ממלאכת ההדרכה...

kaka traka

New member
אז תקחי את זה....

אולי את חושבת שהדרכה יותר טוב מרישגוד אבל זה מה שיש לך בינתיים... או שאת מעדיפה להישאר באותו מקום ולהמשיך להדריך ו' או אפילו לרדת להדריך ד/ה אני חושבת שאת צריכה לקחת את ההצעה הזאת...

2003 SkiPeR

New member
ניסיון לפיתרון ריאלי !!!

(ראשית כל נגדיר מהו פיתרון ריאלי- נעשה את זה על דרך השלילה: להיפטר מאחיה זה לא
פיתרון ריאלי !!!) אני הייתי ממליץ על רישגו"ד... אגב- עד היום הדרכתי ו' (בנים-בנות) ולפני יומיים קיבלתי רישגוד ו'.. ואני מאוד שמח מזה... את אמרת את האמת שאין לך הרבה ברירות...

super joby

New member
אבל

אני הייתי בטוח שלהיפטר מאחיה זה כן
פיתרון אידאלי!. אבל אם זה לא!
פיתרון אידאלי אז כנראה טעיתי. אבל למה זה לא
אידאלי?

2003 SkiPeR

New member
בגלל שכפרה אח שלה... מסכן !!!

למרות שלהרוג אותו וברוח זה נשמע רעיון ממשממשממשמ טוב !!!

למעלה