מבואסת, לגמריי.

misseverything

New member
מבואסת, לגמריי.

לא ראיתי אותו כבר שבועיים, או יותר, לא זוכרת, ומפחדת לספור. שישי-שבת אנחנו לא מדברים, כי הוא שומר שבת (וגם בחגים, מןהסתם) יצא ש- שני שלישי שישי שבת ועכשיו גם ראשון שני (כי זה חג שני) לא נדבר. הייתי אמורה להיות אצלו.. ואני לא. ולא ראיתי אותו, ומי יודע מתי אראה אותו. כי יש לו צבא, כל הזמן הצבא הזה.... טוחן לנו את השכל. הוא בבית, עושה בערך כלום, ואני פה, רחוקה, מגועגעת ומתחרפנת בלעדיו. כמה אפשר?!?!!?!?!?!? =(

heart1soul

New member
מותק..קבלי חיבוק..יהיה בסדר

תקופה קשה יש לכם עכשיו.. יש כאלה לכולם וצריך לעבור את זה פשוט.. אבל אני לא מבינה למה את לא איתו עכשיו אם הוא בבית??

McBlack

New member
../images/Emo201.gif היו המון פעמים כאלה אצלינו

כבר פעמיים יצא שלא התראינו 5 שבועות... וכל פעם שהם בשטח לא מדברים איתם 2-5 ימים רצוף. אבל עניינים כאלה באמת עוברים בשלב מסויים. ה-3-4 חודשים הראשונים הם הכי קשים. אבל אם את אוהבת אותו מספיק את תסתדרי... וכמו שתמיד ממליצים לכל חברה חדשה שמצטרפת לפורום - תנסי למצוא משהו לעשות בזמן הפנוי, תעסיקי את המחשבות שלך בדברים אחרים. תעשי ריצות או תמצאי עבודה או תחרשי או תסדרי דברים.

misseverything

New member
3/>

תודה על התמיכה. קצת קשה, כשאת יודעת שאת יכולה להיות איתו, ואת לא איתו, בגלל חישוב מוטעה של זמן וכו'. נשברת.. כל כך הרבה סיבוכים, רק בגלל המרחק. אני בן אדם פשוט.... לא חושבת יותר מדי, פשוט, עושה... ופתאום הכל מסתבך לי.

hilamarko

New member
אני גם דתיה.

אני ממש מעריכה זוגות שמצליחים לשמור על קשר למרות הפער.

nothingness

New member
../images/Emo24.gif

מזדהה מאוד עם הקטע של שישי-שבת, ואנחנו זוג שומרי שבת, אז בכלל.. אבל מדברים חמש דקות לפני שנכנסת השבת, ומיד כשהיא יוצאת =) ובכלליות, מסתדרים.. יהיה בסדר

למעלה