מבואסתתת!!

polly121

New member
מבואסתתת!!

אמנם יש לי עעוד 4 ימים עד התאריך של הבדיקה אבל לדעתי לא נקלטה ההחזרה ואני מבואסת!! לא ציפיתי שייקלט האמת, זאת לא הייתה החזרה מתוכננת והרירית שלי הייתה 7 בגלל הצטרוטייד, אז זאת הייתה החזרה "על הדרך" מה שנקרא. ובכל זאת - קיוויתי שאולי תהיה קצת רגישות בחזה, אבל אין. או יש, אבך אבל כזאת של מחזור. הציפייה לבטא אצלי מתחילה רק בשבוע השני, לקראת הבדיקה, שזה עכשיו.
היו כאבים ברחם, אבל זה כנראה בדרך למחזור. איזה באסה!!

טוליתי

New member
את לא באמת יכולה לדעת.

לא תמיד יש סימנים. ממרום 8 הריונות הרשי לי לומר לך שלא תמיד היו סימנים, למעשה בדר"כ הסימנים לווסת היו דומים מאוד לסימני הריון, והכול חכמה שבדיעבד.
ברור שההמתנה מחרפנת
ומתישה|פצוע|, וככלשהזמן פנוי יותר, כמו בשבת, כך עולות מחשבות.
נסי להעמיס על עצמך פעולות מהנות כך שתהיי עסוקה בהן ופחות תחשבי על הבדיקה. למעשה על רובנו השבוע הראשון להמתנה עובר איכשהו בצורה סבירה ושפויה, ואילו השבוע השני הוא שבוע קשה יותר, כי הנפש כבר מלאה מלהכיל את המתח, והפחד משלילי הולך ונהיה מוחשי
. ייתכן שזה הקושי שאת חווה עכשיו.
החזיקי מעמד.
חיבוק גדול יקירה

&nbsp

polly121

New member
חיבוק גדול גדול חזרה - ושאלה

אחרי שלמדתי מה זה הריון (אחרי הראשון), את השניים האחרים זיהיתי עוד בטרם עשיתי בדיקות כלשהן (ביתית או דם).
כי הסימנים היו אותם סימנים כל פעם. ממרום 8 הריונותייך - האם גם אצלך זה היה ככה?
תודה שאת פה!! זה לא מובן מאליו.

טוליתי

New member
שמחה לעזור.

לא... לא כל שמונה ההריונות הרגישו אותו הדבר. היו פעמים שלא היו שום סימנים והיה הריון. והיו עשרות פעמים של שלילי שהרגישו בדיוק כמו בהריון, כולל חזה גדוש וכואב, והבטא הייתה קטנה מ-2.
אני חושבת שרוב הסימנים היו בגלל רמות גבוהות של פרוגסטרון ביום הבטא.

אין לי שום סימן!! חוץ מכאבים קלים בבטן התחתונה

אולי בגלל הקרינון,
חוץ מזה כלום, נאדה שום דבר.
שום רגישות בחזה, בחילות רק אם אני מערבבת דברים מוזרים

&nbsp
בקיצור, מקווה איתך לטוב, עבור שתינו

&nbsp
שיהיה שבוע טוב מלא בשורות טובות

polly121

New member
חחח תודה אהובה!

אני אותו דבר כמוך בדיוק.
מתי את צריכה לעשות בדיקה?
אני ביום שלישי בעיקרון

polly121

New member
כי אולי אעשה בדיקה בבית עוד קודם

למרות שלא מומלץ, אני יודעת, או שאחכה לרביעי או חמישי כי אז אני עובדת מהבית אז הנסיעה לבית חולים לא תשבש לי את היום..

לא קבעו לך מתי להגיע?

לי אמרו להגיע ביום שלישי, וזה הולך לשבש לי את הבוקר

&nbsp

polly121

New member
אמרו לי להגיע בשלישי גם

רק שבחמישי יהיה לי יותר נוח לעשות את זה. מרגיש לי מיותר לנסוע עד לשם, להידקר, לצאת בפקקים לעבודה...וכל זה ונראה לי שזה שלילי.
אבל מה אני יודעת..

polly121

New member
עכשיו גם המעט גודש בחזה ירד לי

רק מה, בחילה של החיים, כאילו כמו מאוכל מקולקל.
הריון כבר לא יהיה כאן לצערי.

polly121

New member
אז קיבלתי הבוקר, האמת שאני לא מאוד מבואסת

לא בניתי על ההחזרה הזאת בכלל. היא לא הייתה מתוכננת כי הרירית לא הייתה טובה, אבל בגלל שהרופאה שלי כן ראתה שיפור (הרירית גדלה לבד בלי שלקחתי כלום מ-6 ל-7 בכמה ימים) וכן היו עוברים טובים להחזרה אז אמרנו יאללה, נלך על זה.
יש לי חמישה מוקפאים! נראה לי שהבוננזה שלי שם!
מחזיקה לך ולכל מי שמחכה לבטא אצבעות!!

napit

New member
לא להספיד

חשוב להדגיש שרוב הסימנים - חזה כואב, כאבי מחזור וכו׳ - לא מעידים בהכרח על הריון ולהפך.
אני בטוחה שהרבה מבוגרות הפורום שכבר עברו לפורום השכן יוכלו יכלו לספר לך (אם היו כאן) שבחודש שהן נקלטו הן לא הרגישו כלום!

מחזיקה אצבעות :)

למעלה