מבדקי צוות אוויר

• פותח הנושא ovap
  • פורסם בתאריך

ovap

New member
מבדקי צוות אוויר

יש לי איבחון ובמבחנים הפסיכוטכניים בצו ראשון הבאתי אותו ובגללו לא היו לי כל מיני מבחנים וגם לא היה לי מבחן מתמטיקה. קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר והשאלה שלי היא: אם בגלל האיבחונים שלי לא היו לי מבחני מתמטיקה ועוד כל מיני סוגי מבחנים יכול להיות שעכשיו במבחנים הפסיכוטכניים של צוות אוויר יביאו לי לעשות מבחן מתמטיקה בנוסף למבחנים שעושים שם ? האם יוסיפו לי למבחנים הרגילים של צוות אוויר את מה שהחסרתי בצו ראשון?

aloniguy

New member
לפי מה שאני יודע

אם קיבלת צוות אוויר זאת אומרת שיש לך קב''א גבוהה (54 - 56), זה אומר שהקב''א שלך כבר שוכללה ונקבעה... עכשיו בצוות אוויר תעשה מבדקים בדיוק כמו כל השאר, ורק שתדע שאין שום חשיבות להקלות מכל סוג שהוא... אתה נבחן בדיוק כמו כל השאר... שיהיה בהצלחה!

253Daniel

New member
עשית לעצמך חיים קלים. חבל שהחיים האמיתיים לא

ככה... לא יוסיפו לך מתמטיקה בצוות אויר. אבל אתה תעבור את אותו מסלול פסיכוטכני כמו כל שאר המועמדים- כולל את המתמטיקה בירפ"א א'. בהצלחה.

ovap

New member
אתה יודע את זה על סמך משהו?

אתה יודע שלא יוסיפו לי מתמטיקה על סמך משהו או שאתה משער? (נ.ב אני יודע שלא מתחשבים באיבחונים) בכל מקרה תודה לכל המגיבים!

253Daniel

New member
אתה יודע מה..אני משער.

על סמך זה שהייתי שם.(פעמיים..קורה..). אם כבר מחסירים לחלק מהחברה' בחינות על דברים שהם עשו בצו1.. אבל למען הכנות אני לא יכול להבטיח לך. אם יהיו לך עוד שאלות אני ו thebestdw נשמח לענות לך לא?(=

thebestdw

New member
כפי שכבר נאמר..

לא יוסיפו לך מבחני מתמטיקה.. הם לא צריכים. אחד מהמיונים של טייס כבר כולל מתמטיקה... אם תעבור אותו אז זה יספיק להם.

ovap

New member
עוד שאלה קטנה

אחד מהמיונים של קורס טייס שכולל מתמטיקה זה ירפ"א א' לא? לפי מה שאני מבין למרות כל האיבחונים שלי מעכשיו אני עושה כמו כולם את כל המיונים והם גם לא יוסיפו לי כל מיני מבחנים על המבחנים שהחסרתי בצו ראשון

253Daniel

New member
זה בדיוק מה שאמרנו לך כבר- נכון- לא תקבל לא

הקלות ולא תוספות.. בהצלחה!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נצל"ש מאבחנת פסיכוטכנית

מישהו מכיר את התפקיד? יש לי זימון אליו לעוד שבוע, ואני מתלבטת עם ללכת... מה דעתכם?

למעלה