מאתמול שרון=שמאל ...

מאתמול שרון=שמאל ...

ש"ס החליטו לאחד את כל הימין כולל מפד"ל ,האיחוד הלאומי,הליכוד כאשר שרון בחוץ כמובך ... ושרון התיידד לו עם פרס... אבל משהו מסריח פה...נכון...ש"ס..לא נראה לכם שהם קצת נדחפים לעניין? רק חסר לנו עוד ש"סניקים בקואליציה (סליחה על הערה אך יש כבר מפד"ל אחד...)

יהוה לא יסלח לו על זה

עדיף לו שילך לרב בצרי ואולי יקבל מחילה או לפחות גילגול טוב בעולם הבא

רונאל1

New member
לדעתי אם כבר כתב יהוה ועוד בשבת

יואיל נא מחר, מוקדם בבוקר, לפני בית כנסת, להתניע את מכונית הפיאט אונו שלו, לעלות לעיר הקודש ולהעלות על מזבח איזו גלידה בן אנד ג'ריס טובה לכבוד יהוה. אם הוא יביא לו צ'וקולט צ'יפ, אולי הוא יסלח לו.

אני לא משתגע על ש"ס ../images/Emo41.gif

ואני אפילו רחוק מהדת, ולמעשה לא חסרות לי טענות כלפיה. אבל ויש אבל גדול , אני מבין שהדתיים באשר הם כמעט תמיד יהיו נאמנים לערכים החשובים שמאחדים את כולנו לשבט/לעם אחד ולא יתנו להפריט אותנו הן חברה והן את נכסי צאן הברזל של המדינה.. רציתי לשאול אתכם מבין ברירות גרועות את מי אתם רוצים בממשלה את הנקניקיה לבית טומי או את ש"ס הדתיים(שאמנם הצליחו לעשות להם דה-לגיטמציה מצוינת בתקשורת (תנחשו ע"י מי) מפני שהם לא מתיישרים על פי ציר אולמרט-פורז-לפיד- שדוחפת אותנו ישירות להמשך השרשרת פרס-ביילין-אחמד-טיבי..... עורך עיתון גדול אחד אמנון דנקנר ממעריב התפכח לפני כמה שנים לגבי השנאה היוקדת כלפי ש"ס בפרט והמגזר הדתי -ציוני ככלל. הוא הוכיח כיצד עשו דה לגיטמציה שיטתית למנהיגיה בצורה מרושעת בדיוק כפי שנעשה בזמנו למנחם בגין. כאמור כדאי לחשוב קצת מה עדיף לנו כאנשים ערכיים ש"ס+מפד"ל או החילונית ה"מתקדמת" כל כך אולמרט-פורז-לפיד- את פרס-ביילין-טיבי.

הבהרה

צריך להיות כתוב "לא חסרות לי טענות כלפיה- ש"ס (אבל בהחלט לא כלפי הדתיים הציוניים ככלל).

MS6

New member
מה מצחיק אותך?

בגלל ששמעת את המילים דתי ליד ציוני? הדתיים הלאומיים הם הציונים האחרונים.

Robert Peterson

New member
".לבית השם נלך." שבוע טוב לגולשים!

כמה הערות: 1 כתבתי את המילים האלה( ציטוט מתהילים) 40 דקות לפני כניסת שבת באיזור שלי. 2. אין לי אוטו. 3.כל הצדיקים שהעירו לי כתבו את הודעותיהם לאחר כניסת שבת. 4.ציטטתי את דברי תהילים האלה בגירסה מקורית כי פשוט טעיתי וכי הגרסה המקורית האסורה לכתיבה ואמירה פשוט נשמעת כל כך יפה ושם השם האסור לכתיבה נשמע עצום ומדהים כנושאהו. מבקש סליחה אם זה פגע במישהו. לא אתדרדר לרמה של גלידות ושוקולדים בסיגנון עובדי אלילים.

MS6

New member
מצביעי שינוי...

מנסים לכסות שנאה תהומית בהתנגדות כביכול לכפייה.. הבעיה שלכם זה לא הדתיים הבעיה שלכם זו הדת היהודית.

אריק ל

New member
אלא אם כן הוא שומרוני...

או קראי....

למעלה