מאתי קוראניו ז"ל

shellcase

New member
מאתי קוראניו ז"ל

מאתי קוראניו ז"ל בן 56 הובא למנוחות בבית העלמין בתל אביב מאמנים,תלמידים,מקרים ובני משפחה ליוו את מאתי קוראניו בדרקו האחרונה.מאתי קוראניו ז"ל מאמן,מורה ו מחנך מראשי אומנויות לחימה בישראל נפטר לאחר יסורים קשים ממחלת הסכרת שפקדה אותו בגיל 56 מאתי קוראניו ז"ל דאן 9 ראש שיטת קון-קודו שילב בתוכה מגבן רחב של אומנויות הלחימה עוד בצעירותי כבן 12 זכיתי להתאמן תחת ידיו בפקולטה לחקאות בעיר רחובותץמאתי קוראניו ז"ל הפיץ אץ תורת הקון-קודו ברחבי הערץ תחת ידו עשרת תלמידים שכיום אינם מאמנים או מדריכים בשיטות אומנויות הלחימה שונות או בעלי מועדונים בישראל מאתי קוראניו ז"ל זכה להעמיק בעולם היהדות וחזר בתשובה בגיל 30.את אומנות הלחימה שבוא הוא התעמק לימד את בני בישיבות על מנת להקנות להם ידע בהגנה עצמית לפני כשנתיים ביקרתי בדירתו המנוע והדלה שבעיר חולון היזדעזתי לארות את אחד מי גדולי אומנויות הלחימה בישראל מרותק על כיסה הגלגלים או מתקשה בראיתו. על פי זכרוני מאתי היה מופיע לאימונים כשוטר חסון ויפה תוהר פושט את מדיו ולובש את חליפת האימון ומתחיל בהגרכהץ מאתי קוראניו ז"ל יושב וקורא פרקי תהלים ללא יאוש ואומר "כל עוד הנר דולק אפשר עוד לתקן" מאתי קוראניו הותיר אחריו אישה ו7 ילדים מאתי קוראניו על מה שהגדשתה לי וענקתה לי כמורה ומחנך "מאתי קוראניו תהיה מאלית יושר עד בעדינו" תהיה נשמתח צרורה בצרור החיים. יושב ראש התחדות ישראל לאגרוף תאילנדי מסורתי שוקרון יוסף

../images/Emo16.gifמשתתף בצער

רק שלשום דברתי עם תלמידו שסיפר לי לראשונה על מחלתו,והנה הוא איננו . תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים .

משתתף בצערכם

הולך ופוחת הדור.. אם תוכלו קצת לתת חומר רקע על איש יקר זה זה יתרום לכולם לזכור אותו ואת שיטתו. ת.נ.צ.ב.ה

Sensei

New member
../images/Emo16.gifA man of true courage

I remember seeing him not long ago at one of the seminars of Orchot Lochomim. He demonstrated how one can still be a martial artist even when "living" in a wheel chair. True courage and a strong soul and an inspiration to all martial artists and to all in general..

cronic1

New member
בשם שוקרון סליחה על שגיאות הכתיב

פשוט זה נכתב ע"י תלמיד מסוים ששוקרון בקש ממנו לכתוב,לשוקרון אין מחשב . ושוב עצוב לדעת שמורה גדול כמו מאתי נפטר בטרם עת. רוני.

למעלה