מאש"ע

SG12

New member
הוא אכן בחר אנשים טובים לעבוד איתם.אחלה אלבום פופ כייפי מאוד

GM1988

Well-known member
בכל שמיעה אני מגלה כמה אני אוהב יותר את השירים!

תכלס ציפיתי לאלבום כזה מג'סטין, עוד הרבה לפני החדש.
גם באלבום הקודם היו לו 2-3 שירים שאהבתי וחשבתי למה שאר האלבום כ"כ חסר בו עוד מזה או לפחות משהו ברוח אותם דברים.

ומודה שג'סטין דיי קנה אותי כשהוא הודה בראיון מסוים שבאלבום הקודם (לא בטוח שהוא התכוון לbelieve או ל journals) ששם הוא סתם הקליט שירים ולא היה באמת מחובר אליו וקידם אותו בציבור כאחד טוב, אבל לא האמין בזה בעצמו.
ועכשיו זה אלבום שהוא מחובר אליו מאד ומבטא אותו.

פה התחלתי מאד לצפות שאולי הפעם זה יהיה האלבום שגם אני אוהב על סמך אותם שירים בודדים שאהבתי.

Purpose זה האלבום הכי טוב ומגובש שלו עד כה. מאד מרשים ומאד ג'סטין

Vulnicura

New member

Mark my words אינטרו דיי פשוט, אבל ממש יפה! הקול שלו מוביל את האינטרו בצורה מצוינת. אחלה של כניסה לאלבום. תאמת לא ציפיתי לאינטרו רגוע כזה.
I'll Show You - ששוחרר לפני יציאת האלבום (הסינגל השני?), הוא עוד שיר מצויין! ההפקה לא מוגזמת מדי. הבתים רגועים והדרופ בא בדיוק במקום - מכניס קצת עניין לשיר. הביצוע שלו מעולה
What Do you Mean - הסינגל הראשון מהאלבום. בהתחלה ממש עצבן אותי כל הקטע של ההפקה שנשמעת כמו שעון אבל השיר גדל עליי ובסופו של דבר זה שיר פופ מעולה! זורם בטירוף
גם את Sorry רובנו/כולנו שמענו לפני יציאת האלבום והוא אף זכה לקליפ ריקוד(?) פרובוקטיבי שגרר תגובות וביקורות זועמות. קצת מפריע שיש 3 שירים שכבר שמענו ברצף אחד אחרי השני והם לא מפוזרים ברחבי האלבום (חוץ מWAYN). בכל מקרה, עוד שיר ממש טוב! אין לי יותר מדי מה להגיד עליו, פשוט כיף!
Love Yourself - אם הייתי שומע את השיר ברדיו/בחנות כשלהיא, הייתי בטוח שזה שיר של אד שירן. ובצדק - הוא כתב את השיר והוא גם עושה קולות רקע בפזמון. שיר מצויין! אחרי ג'ורנלס ציפיתי ממנו לקחת חזק את ההיפ-הופ והרנבי, ואז שבאו הסינגלים זה היה נשמע שהוא מכוון לאלבום שהוא יותר בסגנון ג'אק יו, אבל אני שמח שהוא בחר לגוון. בכל מקרה בלדת גיטרה מצוינת והחצוצרות לפני הברידג' מוסיפות ברמות!
Company ממשיך את הסגנון היותר אלקטרוני של הסינגלים והוא מעולה! הוא טיפה נשכח אבל זה כנראה בגלל שזו שמיעה ראשונה. הפזמון מצוין! הדרופ נחמד, למל"ם כזה.
No Pressure - אפרופו R&B, השיר הזה הוא השת"פ השלישי של ג'סטין וביג שון. שיר רית'ם אנד בלוז די טיפוסי, לא מהאהובים עלי באלבום. הבתים ממש טובים אבל הפזמון די חופר. ביג שון דיי מיותר והוורס שלו לא שונה מוורסים אחרים שהוא עשה ומרגיש לי שכבר שמעתי אותו הרבה פעמים לפני. בגדול זה אחלה שיר, למרות שהוא טיפה עוף מוזר באלבום בינתיים.
גם No Sense עם טראוויס סקוט מצטרף ל'חגיגת' ההיפ-הופ והארנבי באלבום (לא שיש יותר מדי בינתיים). בניגוד לקודמו השיר עשוי הרבה יותר טוב, בהפקה, בביצוע - הכל יותר טוב. גם הרבה יותר דומיננטי מאשר "בלי לחץ". אין לי יותר מדי מה לכתוב עליו כי בגדול הוא שיר מצוין. טראוויס לא באמת תורם וסתם מנסה להשמע קנייה ווסט עם האובר אוטוטיון.
The Feeling עם זמרת האינדי|אעלק| האלסיי הוא שיר מעולה! הפזמון כיפי ברמות רק מוזר שהבתים איטיים כאלה והפזמון הרבה יותר מפוצץ. חבל שלא נתנו להאלסיי יותר במה בשיר חוץ מלשיר ביחד עם ג'סטין את הפזמון. כפי שכבר רשמתי שיר כיפי וזורם רצח
Life Is Worth Living - בלדת פסנתר מעולה! לא משעממת או מרדימה כמו שבלדות כאלה יכולות להיות אם הם לא מוגשות טוב - והוא מגיש אותה בצורה מצויינת, אבל אני אישית לא מצליח להתרגש מהקול שלו יותר מדי. לא קראתי יותר מדי לעומק את המילים, אבל ממה שכן עברתי עליהם הנושא של השיר מעולה לדעתי אבל הפזמון טיפה קיטצ'י ונדוש לטעמי.
את Where Are U Now אין אחד מאיתנו שלא שמע. אחד הלהיטים הגדולים של 2015 ובצדק - שיר מצויןן!! מזכיר לי במבנה שלו את X של כריס בראון (שגם הופק ע"י דיפלו) - בלדה, שבפזמון יש עלייה בקצב, ואחריו מגיע דרופ מצויין ומפוצץ! שיר פשוט כיף כמו עוד הרבה באלבום הזה.
Children שיר מעולה שממשיך את הקו של קודמו בהפקת סקרילקס. הדרופ מצויין! השיר לפני מה שהבנתי על לדאוג לדור העתיד. הבית כתוב ממש טוב (יש בית אחד שחוזר על עצמו), אבל ממש לא אהבתי את הכתיבה בפזמון ("למי יש לב? למי יש את הלב הכי גדול? שים את זה על השרוול שלך" - תראה לכל העולם שיש לך לב גדול לפי הפרשנות שלי- ואני ממש לא מסכים עם זה כי לדעתי בן אדם לא צריך לעשות מעשה טוב כדי שכולם יראו). שיר די חנפני לדעתי אבל הרעיון שלו טוב בגדול.
Purpose - הבלדה אולי הכי מפתיעה פה. מעולה מעולה מעולה! אני ממש אוהב את הכתיבה, למרות שהיא ממש צ'יזית וקיטצ'ית. פעם ראשונה שהוא הצליח לרגש אותי. באמת שאין לי מה לכתוב כי אני בעיקר מופתע. כרגע האהוב עלי באלבום (הסטנדרטי, עוד לא שמעתי את הדלוקס) וכנראה גם השיר האהוב עלי שלו. פשוט שיר מוצלח. ההאוטרו מעולה

דלוקס:
Been You - שיר יותר פופי דביק אבל בגדול זה גם אחלה שיר. הוא לא ברמה של רוב השירים באלבום וטוב שהוא "נשאר בחוץ".
Get Used To Me - שיר נחמד, יותר טוב מהקודם, שהוא דומה לו טיפה בהפקה. ההתחלה של הפזמון ממש טוב. כיפי בגדול
We Are בשיתוף פעולה עם נאס מזכיר טיפה את הפרוייקט הקודם (ג'ורנלס) אבל הוא מצויין! לא מבין למה הוא לא נכנס לאלבום הרגיל. טיפה יותר היפ-הופי, והיה נשמע לא כל-כך קשור באלבום כמו השת"פים עם ביג שון וטראוויס סקוט. הוורס של נאס מעולה! הפזמון מצוין.
Trust - עוד שיר שיותר היפ-הופי. המילים של הפזמון טיפה צ'יזיות אבל זה שיר ממש טוב! ההפקה טובה. מעניין שבדלוקס הוויב של השני שירים הראשונים דומה, ועכשיו הוויב של ווי אר וזה גם דומים.
All In It - שיר ארנבי חמוד. ההפקה זורמת עם הביצוע והשיר בגדול והשיר בגדול ממש טוב! טיפה רפטטיבי. נגמר בדיבור כמו פורפוס, נחמד.
Hit The Ground - עוד שיר שהופק ע"י סקרילקס- ולמרות שהוא דומה לשירים האחרים שהוא הפיק באלבום (א.ק.א צ'ילדרן, סורי, איל שואו יו וכו') - הוא מצויין וברמה שלהם! זה שיר שאני באמת לא מבין למה דחפו אותו לדלוקס ועוד בתור רצועת דלוקס נידחת ביפן, ששני השירים האחרים זה גרסא אקוסטית (אם אני לא טועה) לוור אר יו נאו, ועוד שיר שיצא לפני שנה. שיר מעולה ברמות!

כפי שרשמתי קודם, The Most זה הגרסא המקורית/אקוסטית לWAYN והום טו מאמא יצא לפני שנה והוא נחמד בסה"כ.

בגדול זה אלבום פופ מעולה! ההשפעות מהאלקטרו (סקרילקס וחבריו) ומההיפ-הופ מוסיפות ויוצרות אלבום כיפי! הדלוקס היפני מהתחלה ועד הסוף מעייף כי בכל זאת - 22 שירים (כולל הרמיקס עם אריאנה לWDYM). אבל עוד פעם - אלבום כיפי שמעביר את הזמן מצויין.

Ultraviolence

New member
Ellie Goulding - Holding On for Life

גדל עלי

שיר מתוק. אלבום עמוס בשירי פופ שווים. מרגיש יותר כמו אוסף.

Ultraviolence

New member
Grimes - Kill V. Maim

לאט ובטוח מעכל את Art Angels של Grimes.
השיר הזה כ''כ מצוין ומטורף!

Ultraviolence

New member
Ellie Goulding - Scream It Out

מההתחלה אהבתי אבל הכה בי בעיקר בכמה ימים האחרונים. מפנינות האלבום. עשוי מעולה. רוצה שזה יהיה סינגל.

Ultraviolence

New member
Carly Rae Jepsen - Your Type

לא צריך להיות זמרת גדולה בשביל לעשות שיר פופ טוב.

למעלה