מאש"ע?

spiceupmylife1

New member
פשוט שלמות השיר הזה

באמת אחד הטובים באלבום
ואולי הכי טובים אבר, מקווה שיהיה סינגל וייהיה לו קליפ

אלי איזה כייף שחזרת אלינו

GM1988

Well-known member
שיר ענק

שומע אותו עכשיו עם יתר השירים מהלציון שאהבתי וגם מדליריום ויצא לי ממש מיקס כייפי של שירים באמת טובים שלה

GM1988

Well-known member
Ellie Goulding - Delirium

על סמך שמיעה אחת בלבד:

מה שהפתיע אותי לרגע אחרי שסיימתי לכתוב הקדמה טיפה ביקורתית וקוטלת לאלבום, זה כמות השירים שהגעתי אליה ואהבתי באלבום ויצאו בהכרעה מול השירים שפחות אהבתי. 10
מול 12
שזה נפלא.
וזה הוביל אותי למחשבה מעניינת שהבעיה הגדולה של האלבום הזה כנראה זה סדר השירים והעיתוי שבהם כל אחד נכנס.
יוצא ששירים בנאליים ממש גורמים לשירים מאדדד טובים פה להיבלע ולהישמע כאילו הם מאותו פס יצור. אבל הם לא! וזה הדבר שחידשתי לעצמי עכשיו.

Intro - פתיח מיוחד ומרשים שפשוט מפזר אבקת קסם שלא מגיעה לשיר שבא אחריו.
On My Mind - מאד מבין למה נבחר לסינגל 1#
בחירה מאד חכמה ונכונה

בין השירים הטעימים האלה שעם כל הג'נריות משמש ללהיט מצוין!
Codes - עוד אחד מהשירים היותר בולטים והמופקים היטב!
מה שתופס בו בעיקר זה הפזמון ומשהו באווירה הכייפית הכללית של השיר. הביטים

Love Me Like You Do - על השיר הזה מגיעה לאלי מדלית זהב!
מעבר להיותו פסקול כ"כ מקסים לסרט שובר קופות מצליח, הוא פשוט שיר שכל הדברים נעשו בו באופן אמיתי שכובש ועם המון טעם של עוד

I Don't Need Nobody - מיד אהבתי. שיר טוב.
Don't Panic - עוד שיר טוב. הפזמון עושה פלאשבקים קלים להפקות של "אניגמה".
Lost & Found - לא הבנתי אם הוא שוחרר כסינגל או סתם בתור הייפ לקראת האלבום, אבל השיר הזה מעולה. פשוט ונעים. מאד מזכיר את אביצ'י.
Devotion - שיר טוב. עושה פלאשבקים ל Hold It Against Me
Scream It Out - שיר ענק!
היה יכול להמשיך את האינטרו היפהפה בהתחלה.
The Greatest - שיר טוב.
Winner - שיר טוב ונעים. יש בו רגעים מאד יפים.
Outside - טוב, את השיר הזה אני כבר מכיר:) הוא לא מההיילייטס של האלבום וכמו LMLYD לא שייך אליו מלכתחילה, אבל הוא מהרצועות היפות של פופ למסיבות ובילויים.

GM1988

Well-known member

נוסחתי מדי לטעמי, וגם מרגיש דומה מאד לLMLYD ולא מתקרב לקסם שלו.
ציינתי בעיקר את השירים שיוכלו להישאר איתי מעבר לשבוע אחרי יציאת האלבום.

התלבטתי אם להוסיף את Paradise, אבל כרגע הוא נוטה בין שיר טוב לשיר קיטצ' לרגעים, ככה שהעדפתי שלא בינתיים.
ויש גם את Something in the way you move, שאומנם לא נכלל גם הוא ברשימה, אבל סך הכל הוא שיר סביר שאני יוכל ליהנות לשמוע לפעמים.

Ultraviolence

New member
מהדורת הדלוקס של ''דליריום'':

יש כאן שירים מעולים שבראשם Heal האדיר שלא ברור למה לא נכנס לאלבום. הפקה של Disclosure. בלדה בריטית מדהימה.
I Do What I Love גימיקי, על משבצת Bobblhead של ביוניק. מאוד tongue n' cheek ומודע לעצמו. אני אוהב את ה''פיל'' ה- M.I.A. בו והסלסולונים שלה. שיר נחמד, קצת צעקני ולא חושב שיתפוס אצלי יותר מדי שמיעות אבל.. כיפי.
Paradise
שיר אלי טיפוסי אבל מקסים ובסטייל של Halcyon. גם Winner יפהפה ועשוי מצוין. שיר שבכל אלבום אחר שלה היה בקלות שיר במהדורה הרגילה בעיני.
The Greatest גם אלי טיפוסי וטוב, אבל פחות תפס אותי כרגע. פחות הצלחתי למצוא בו ייחודיות.
את Outside אני עדיין לא אוהב אבל הוא נשמע נחמד כשיר סוגר אלבום בהאזנה רציפה. אחרי הרבה מוזיקה חדשה שלא שמענו לפני הוא מגיע והוא להיט.

candyheart

New member
Spice Girls - Spiceworld

נרגעת מאלי והולכת על משהו יותר עתיק עכשיו...כמו שאני אוהבת לעשות.

נראה לי שזה פעם ראשונה שאני שומעת אלבום מלא שלהן. אבל יש פה את שני השירים האהובים עליי שלהן - Spice Up Your Life ו-Viva Forever האלוהי
.

אם כבר להקות בנות, עם כל שגעון אלי, מישהו כבר האזין לליטל מיקס החדש?
אני אשתדל בקרוב.

spiceupmylife1

New member
גם אני שמעתי ספייס היום

האלבום FOREVER חוגג 15 שנה
הזוי!!!

אבל דווקא התחשק לי לשמוע את spice

ואתם עשים לי מסיבת ספוילרים לאלבום החדש של אלי, אני אשמע אותו יותר מאוחר או מחר...

ותאמת שאני באה בלי ציפיות אבל ממה שהבנתי ממכם יש הרבה פופ
ופופ זה טוב
( במיוחד כשזה אלי, אני כבר מאוהבת בON MY MIND)

candyheart

New member
אפילו לא ידעתי על החגיגות! הזוי

וכמו שכתבתי, אני אישית באתי עם ציפיות נמוכות לאלבום של אלי, וכפי שאת רואה היא התעלתה עליהן פי כמה. מקווה שגם אצלך
.

spiceupmylife1

New member
אין לי ספק בכלל, אני אוהבת כל דבר שאלי עושה

ואני מחכה לאלבום הזה כבר שנתיים בערך

*מתרגשת*

Ultraviolence

New member
Ellie Goulding - Lost and Found

הכי מדבק באלבום לדעתי. כל היום מזמזם אותי מאז ששחררה אותו לשמיעה.

candyheart

New member
שיר מקסים

אחד מהאהובים עליי כרגע, אבל אני לא סגורה לגמרי כי שמעתי אותו כבר לפני האלבום המלא.
&nbsp
הבתים שלו במיוחד מהממים.

למעלה