מאש"ע?

Vulnicura

New member
Grimes - Art Angels

מטורף על כל שנייה ושנייה באלבום!
הטרינטי שלי:
Flesh Without blood-Kill V. Maim- Venus Fly
שלושה שירים מטורפים! גם שאר האלבום מצויין

Vulnicura

New member
כדאי לך!

אולי האלבום הכי יצירתי ששמעתי בזמן האחרון, למרות שלי אישית היה קשה להבין את רובו (כל המילים נמצאות בGENIUS). כל שיר בסגנון שונה, למרות שהיא כן הלכה על הגוון הפופי יותר. (בא לידי ביטוי בעיקר בקליפורניה)
החמישיה שלי כרגע:
Flesh Without Blood
Kill V. Maim
Venus Fly
World Princess Part II
Realiti (גם החדש וגם הישן, לא שומע יותר מדי הבדלים אם להיות כנה)

Vulnicura

New member
Ellie Goulding - Delirium

כרגע בשיר 10 (כמעט אמצע!) והוא מעולה! הפזמונים ברוב השירים חלשים יותר וחלק מהשירים טיפה חלווה אבל חוץ מזה אלבום פופ כיפי ולעניין עד עכשיו.
&nbsp

SG12

New member
מתחילה עכשיו לשמוע.. יאללה הלוואי שיהיה טוב חחח

Halcyon Days

New member

Intro - פתיחה מקסימה ומעולה לאלבום. מזכיר את הרצועה הפותחת של הלציון באוירה. כל קשר בין האוירה הזאת לבין שאר האלבום מקרי בהחלט.
Aftertaste - לא אהבתי כרגע. סתמי מידי בעיני.
Something In The Way You Move - עדין שיר כיפי.
Keep On Dancin - מעולה!!!!!
On My Mind - סה"כ הוא שיר חמוד והכל, אבל בחירה הזויה בתור סינגל ראשון.
Around You - שיר פופ מתוק,מתאים יותר למידות של בריטני לדעתי.
Codes - נחמד אבל הכי סתמי שיש..
Holding On For Life - ממש MESS אחד גדול.
Love Me Like You Do - לא חושב שיש עוד מה לומר על השיר הזה
רק שבצורה מפתיעה הוא נעים באמצע האלבום.
Dont Need Nobody - רצועה דיסקלוזרית מעולה. לדעתי היה יכול לתפקד מצוין כסינגל ראשון. הפזמון >> הבתים.
Dont Panic - אהבתי יותר בשמיעה ראשונה, אבל עדיין אחלה שיר.
We Cant Move To This - כאב ראש כאב ראש כאב ראש
Army -

Lost And Found -

Devotion - סה"כ זו בלדה ממש חמודה ואני מחבב את זה מאוד אבל זה לא עומד בסטנדרטים של הבלדות שהיא הציבה לעצמה. מרגיש שזה כמעט שם.
Scream It Out - כמו שחשבתי בהצצה זה מאוד H וזה פשוט מהמם. בין ההכי טובים באלבום אם לא ה.
The Greatest - חמוד, היה צריך להיות לדעתי בהתחלה של האלבום. כנראה יגדל עליי בהמשך.
I Do What I Love - בהתחלה לא אהבתי כ"כ אבל סה"כ זה מגניב ומופק מצוין.
Paradise - שיר יפה אבל נראה לי יש לי אוברדואס אלי אז פחות מתחבר כרגע.
Winner - מצוין!!
Heal - מצויין! נותן וויבים של הלציון.

בקיצור,רוב האלבום טוב. אבל יש יותר מידי רצועות והוא הולך לאיבוד.
לדעתי היא הייתה צריכה שהאלבום הסטנדרטי יהיה 13 רצועות ועוד 2-3 לדלוקס (ועוד לא שמענו את הדלוקס של טרגט!
)
הייתי מוריד את: Aftertaste, Codes, Holding On For Life, We Cant Move To This ומשנה פה ושם את הסדר של האלבום והוא היה מצוין.

כרגע החמישיה האהובה עליי:
Keep On Dancin

Winner

Army

Scream It Out

Heal

גם LMLYD אבל הוא לא באמת חלק מהאלבום.

candyheart

New member
תודה על הביקורת!

אני כבר מחכה לשמוע! אעשה את זה כבר מחר כי זה ארוך ואין לי כוח הלילה.
&nbsp
כיף שיש מלא מוזיקה חדשה לשמוע ממנה! מעניין אותי מה אחשוב על האלבום כמכלול כי בינתיים חצי מהפרומואים אהבתי וחצי פחות.
מבאס לשמוע בשקושי יש זכר להלציון באלבום...אבל זה כבר הרגיש ככה מהסינגלים.
&nbsp
ומעניין שהזכרת את בריטני ב-Around You(אותו ספציפית עוד לא שמעתי) כי ממה ששמעתי עד עכשיו אני מרגישה שהאלבום הזה תפור על בריטני. מניחה שזה גם מה שאלי רצתה...

candyheart

New member
אלבום טוב מאוד בסופו של דבר!

דווקא הסינגלים הכי חופרים בו אחרי הכל

אהוביי באלבום אלה I Forgive You ו-Alone.

Ultraviolence

New member
גם אני אוהב, אבל לא חושב שצריך לסגוד לו

מהסינגלים היחיד שנשאר איתי הוא Mr. Know It All
בעיני מהשירים הטובים שלה.
יש באלבום המון טובים: You Can't Win, Einstein, Honestly, You Love Me, Let Me Down ו- The War Is Over

Ultraviolence

New member
Ellie Goulding - Delirium

ימים עמוסים!
המון מוזיקה חדשה לשמוע בסופ''ש.
את האלבום של אלי שמעתי בחלקים ביממה האחרונה. שמעתי את המהדורה הסטנדרטית לפי הסדר ושניים-שלושה בונוסים. היו גם שירים שחזרתי אליהם אחרי זה.
ביקורת ראשונה מגיעה...

Ultraviolence

New member

האלבום כ''כ ארוך
שזה כיף תכלס. יותר מוזיקה חדשה. יותר פוטנציאל למוזיקה שתישאר אצלך בפלייליסט.

אנסה לעשות את זה באלגנטיות בלי להגזים במילים:

Intro (Delirium) מקסים וכמעט מצמרר, אני אוהב את ההתעצמות שלו ואת איך שהוא מתחבר עם Aftertaste. השיר השני גנרי ואין לו הוק בולט במיוחד אבל הוא עשוי מעולה.
כרגע פחות תפס אותי אבל אלי משדרגת אותו עם הקול שלה. מזכיר חומרים מ- Halcyon Days הדאנסי.

Something in the Way You Move כל כך כיפי ומשוחרר ופופי!
קשה לי להישאר אדיש אליו, למרות שהוא אם כל הגנריות בעולם ומתמצת נהדר את הטענה שהיא התמחסרה פה. הבתים פשוט אדירים.

Keep On Dancin' מפתיע. ההפקה היחידה של ראיין טדר באלבום. ממנו אתה מצפה ללהיט מעצים סטייל Halo של ביונסה, וכאן מדובר במקרה שונה לגמרי.
שיר דאנס אפלולי, לגמרי להיט in the making. מהאהובים עלי כנראה.

On My Mind הוא שיר שגדל עלי מאוד מאז השמיעה הראשונה. אני כן יכול להבין למה מדובר בסינגל הראשון ששוחרר.
יש בו משהו מדבק ואפקטיבי שמבינים רק אחרי שהוא נתקע בראש. הקליפ מצוין והוא כיפי וזורם ברצף.

Around U כזה חמוד ונעים. אני אוהב את הקצב הברייק-ביטish. הזכיר לי קצת את 110% של ג'סי וור.
הוא מופק יפה ואכן היה יכול להתלבש מעולה על בריטני ספירס (כמו די הרבה שירים מכאן). בכלל לא מהבולטים אבל אני מחבב.

Codes איילנדי וכיפי. בעיני מהלהיטים של האלבום כי הוא נדבק בראש ויש לו פזמון שקשה לי לעמוד בפניו.
משהו בסגנון של Made in the USA. קצת מזכיר את On My Mind. סטופ טוקינג אין קודס, סטופ טוקינג אין קודס

Holding on for Life מתחיל כהבטחה עם המקהלה והכמעט אקאפלה על גבי הפסנתר הדרמטי (סטייל מאוד בריטי) אבל בסה''כ מאכזב, כי יש לו פזמון חלש ולא מתרומם.
יש כאן מבנה יפה של שיר ופוטנציאל אבל שיר מהחלשים כאן.

Love Me like You Do להיט עצום בעולם ובצדק. מקסים בסופו של דבר למרות שקשה לי לשמוע אותו כרגע, הוא היה תקופה ארוכה בכל פאקי&^%ג חור.
מאוד גנרי ולפי-הספר אבל שוב הביצוע שלה משדרג ויש כאן מלודיה שווה.

Don't Need Nobody ללא ספק מהלהיטים של האלבום וגם אני חושב שהוא היה יכול להיות סינגל ראשון אותנטי ומשכנע יותר מ- On My Mind.
יש כאן רגעים קצת חסרי השראה אבל שיר פופ נהדר בסה''כ ופזמון מנצח. להיט משמיעה ראשונה. יש לה חוש ללהיטים.

Don't Panic כזה דרים-פופי מקסים ובסטייל של HAIM. אני לא חושב שהוא יסיים כאחד האהובים עלי באלבום אבל הוא תוספת סופר-שווה לאלבום ולגמרי הופך אותו למהודק יותר מבחינתי.
מהשירים שמגדילים את טווח הורסטיליות. יכול להיות סינגל נהדר בהמשך אחרי להיטי ה- instant. הפקה בסטייל Blood Orange הייתה יכולה לשדרג אותו אפילו יותר (הזכיר לי בקטנה את Losing You של סולנג').

We Can't Move to This לא הכי ברור בשמיעה ראשונה אבל בשמיעה השלישית הוא התפקס עלי. מהיותר מקוריים פה. יש כאן פזמון לא שגרתי ומאוד ממכר ברגע שמבינים מה קורה בו.
פאנקי יותר ובולט בנוף שירי הפופ המועדוניים והקרירים (חלקם). יכול להיות פייבוריט בהמשך.

Army
האח הקטן והמוצלח של LMlYD. הם בנויים די אותו דבר אבל אני אוהב אותו יותר. יש בו משהו מרגש וחמים שגורם לי לא לרצות להפסיק לשמוע אותו.
מהשירים הגדולים והטובים בו ובחירה כ''כ לגיטימית לסינגל שני. כשהוא מתפוצץ
מילים כאלו פשוטות אבל משכנעות וביצוע נהדר.

Lost and Found הוא בערך על אותה משבצת עליה יושב Don't Panic באלבום. שניהם יכולים להיחשב לשירים שמזכירים יותר את המוזיקה שעשתה באלבום הבכורה, לשניהם אותה מלודיית פופ כובשת ופשוטה.
שיר מקסים ומדבק. is there anybody out there waiting for me on my way?

Devotion מהשירים שפחות אהבתי בסט. בלדת דאנס מיד-טמפו נעימה ובהחלט זורמת אחרי רצף שירים אינטנסיביים וקצביים יותר, אבל כרגע פחות מתבלט.
אני שומע אותו עכשיו תוך כדי והוא נשמע לי קצת יותר טוב, האמת
דברים יכולים להשתנות אצלי, כידוע. יש לה חזקים וטובים יותר, זה מה שבטוח.

Scream It Out המנוני וסוחף. ההפקה שלו מצוינת ואסתטית (Jim Eliot שהפיק לה המון בהלציון שותף פה, אגב). שיר קלאסי לסגור איתו אלבום כזה.
אני אוהב כמה שהיא נשמעת נינוחה בזמן שההפקה גדולה. שיר קולע וגם נגמר בדיוק בזמן.

לגבי רצועות הדלוקס ארשום בהמשך, רק אומר שזה פשוט פשע ש- Heal ההורס חושים נמצא בדלוקס ודווקא הוא לא קיבל מקום במהדורה הרגילה

אין ספק שיש לאלי אוזן מחוננת והיא יודעת איך שיר פופ צריך להישמע ובגלל זה האלבום הזה מוצלח למדי בעיני. שיחקה אותה. כמות גדולה של שירי פופ טובים, ושלא נדבר על מספר הלהיטים שמסתתרים פה.
גנרי ככל שיהיה, כששיר טוב וכשיש מבצעת עם ייחודיות, זה עובד. יהיה קשה מנשוא לבחור את הסינגלים אחרי Army.

למעלה