מאש"ע

Halcyon Days

New member
PBP רחוק מלהיות בין השירים הטובים שלה

אבל הליריקה שלו היא בעשר רמות יותר מכל מה שיש כאן לאחרונה.

היא מספרת את הסיפור הכי אישי בעולם, על אבא כל החיים אכזב אותה ושם אותה בצד
ומצד שני היא מספרת שהיא מצאה אהבה שעונה על כל הצרכים שלה, ושהיא לומדת מהטעויות של אביה ותמיד תהיה לצד הבת שלה. ואת כל זה היא עושה בקלילות, בלי אובר דרמה (למרות שהיא מתה על זה). בעייני זו יציאה לא פחות מגאונית.
רק על המילים האלו האלבום הזה שווה הכל.

Piece by piece I fell far from the tree
I would never leave her like you left me
She will never have to wonder her worth
Because unlike you I'm gonna put her first

מבחינתי כרגע זה:
1. RUN RUN RUN
2. PIECE BY PIECE
3. HEARTBEAT SONG
4. INVINCIBLE

Piece by Piece דווקא יפה

Invincible נוראי וסובל מהליטחיות הגנרית שהיא לוקה בה. ע"ע גם Hearbeat Song שהוא פשוט שיר נוראי בכל קנה מידה.
מה גם שInvincible יש בו כל מניירות סיה כאלה שהיא הכניסה לביצוע שלה. וסיה גם עושה קולות ליווי. חייבת לפרוש הסיה הזאת. כזאת מעיקה.
&nbsp
אבל חוץ מזה - PBP וRun Run Run שני שירים יפים. אומנם לא שירים מבריקים או מעניינים במיוחד,אבל לז'אנר הקיטשי הזה שקלי קלרקסון מתמחה בו הם די טובים.
פשוט לא ייאמן. כ"כ לא אהבתי אותה בשנים האחרונות והיא הצליחה להפתיע אותי ולקלוע לטעמי עם שני שירים. מאז Sober שלה מ2007 לא היה לה שיר באמת טוב והאלבום הזה היא הביאה שניים.
&nbsp

candyheart

New member
לחלוטין השיר הכי יפה ששמעתי עד כה מהאלבום.

מסכימה עם גיא שהפזמון קצת מבאס. אני מתעבת פזמונים שחוזרים על אותה מילה מיליון פעם...נשמע כמו פזמון של ניקול שרזינגר.
&nbsp
בקשר לזה שלא היה דליפה - זה מה שקורה שמוציאים אלבום מעט זמן אחרי שמכרזים עליו ולא דוחים לעולמי עד. בכל מקרה ממש כיף שזה עדיין קורה מדי פעם וזה מראה שזה אפשרי.

GM1988

Well-known member
האלבום כבר ירד. התחלתי את הסיבוב הראשון.

מעניין אם אגיע אל סופו של הדיסק ויתחשק לי לחזור לשמוע אותו שוב.

אני לא אוהב את הכינוי החדש שלי

חושב שאחזור בקרוב ל- Drunk in Love, בכל זאת תפסתי כינוי על שם אחד השירים הטובים שיצאו בשנים האחרונות. רק ביונסה מציקה לי.

|מזלתאומים|

Halcyon Days

New member
אמרתי לך שהכינוי מזעזע
.

אני חושב שהגיע הזמן לכינוי על שם שיר של בריטני

מה עם כינוי "מה יהיה הסוף איתך"

ע"ש שרית חדד?
&nbsp
בכלל לא מבין למה החלפת את הכינויים שלך. כולם היו יפים חוץ מהאחרון (שיר מדהים אבל זו עדיין ביונסה האוברייטד מוות -{)
תחזור לRed Hot Kinda Guy - אתה מעריץ של כריסטינה מען השם! זה השורשים שלך - תחזור לזה!
&nbsp

Brady

New member
אם לא היה לי ותק 12 שנה עם בריידי, הייתי משנה לSwine

Halcyon Days

New member
Kelly Clarkson - Piece By Piece - מיני ביקורת.

אלבום לא טוב
.

על הנייר, קלי לא יכולה לאכזב. פשוט כי היא ממשיכה עם אותו השטיק (עם התקדמויות פה ושם) ומי שאוהב - אוהב. מי שלא. לא.
).
אבל כמו הרבה אלבומי פוסט לידה אחרים, האלבם הזה לוקה בחסר כמעט בהכל. קלי אמרה לפני שנתיים בערך, שעכשיו כשהיא מצאה אהבה והיא כבר לא ממורמרת, יהיה לה קשה לכתוב שירים טובים.. ולצערי היא צדקה.
.

שני השירים הכי טובים באלבום, איכשהו, הם גם ההכי עצובים שבו: Run Run Run ו Piece By Piece.
גם ברשימת שירי הבונוס יש שירים טובים שהושארו בחוץ: In The Blue, Bad Reputation.

יש גם קבוצת שירים לא רעים (וגם לא ממש טובים, סבירים.) שכולם מושפעים משנות ה 80 ובכללי מאווירת השיר Alone שהם Dance with Me, Nostalgic ,Good Goes the Bye (שמתוכם "תרקוד איתי" הוא הטוב יותר).
יש גם שיר שמנסה להיות יעני עדכני - Take You High שעוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו או לא. כרגע נוטה ללא.
שני הסינגלים שנבחרו גם לא רעים - Heartbeat Song (שאחרי האזנה לאלבום ברור כשמש למה דווקא הוא נבחר להיות סינגל ראשון - השיר היחיד שבאמת קיבל פוליש כמו שצריך) ו Invinicle.

מעבר לשירים האלו, כל שאר השירים פשוט משמימים מאוד, משעממים ועושה רושם שגם קלי חושבת ככה עם ביצועים מאוד בינוניים שלהם.
Someone נשמע כמו הגרסא הפחות טובה (אם זה אפשרי
) ל Perfume של בריטני.
I Had a Dream בכללי רצועה דיי טובה אבל המילים של השיר הזה פשוט מעוררות בחילה.
Let Your Tears Fall ממחיש כמה שסיה נהייתה גרועה וצריכה להפסיק לכתוב לכמה שנים.
Tightrope אולי שובר את השיא של האלבום בשיר הגרוע ביותר.
War Paint שיר של "קלי הישנה", שאמור להיות טוב אבל הוא מגיע מאוחר מידי באלבום ולא עושה מספיק רושם.

קלי עבדה על רוב האלבום עם גרג קורסטין אחרי הביקורות החיוביות שהיא קיבלה באלבום הקודם על Dark Side ו Stronger.
יש לי הרגשה שאחרי האלבום הזה היא תצטרך לחפש לה מפיק אחר. או לפחות שתחזור לגיוון מפיקים של האלבומים הקודמים.

זה by far האלבום הכי פחות טוב שלה.
שומע לעצמי את הזכות בשמיעות הבאות להתחרט ולהחליט אחרת

GM1988

Well-known member
שמעתי ושמעתי ושמעתי ושמעתי... והשתעממתי

כל האלבום נשען על קו אחיד ולא זז לשום מקום.
אפשר לדלג בקלות בכל שיר ולגלות שהבא אחריו נשמע בדיוק אותו הדבר!
חיכיתי שיהיה לפחות שיר אחד שונה שיפתיע, וזה לא קרה.

הטרניטי הזה

אני לא יכול

נשמע כמו שם של דמות בX מן.(
)
&nbsp
מה זה בכלל? (כלומר ברור לי מה הכוונה אבל יש באמת מילה כזאת באנגלית? ואם כן למה רק אתה משתמש בה?
)
&nbsp

Drunk in Love

New member
משתמשים בזה מלא בפורומים בחו''ל.

''השילוש הקדוש'', שלושת הגדולים.

"משתמשים בזה מלא בפורומים מחול"

ואם בפורומים בחו"ל ייקפצו מהגג?
&nbsp
איפה הציונות שלך? אתה כזה לא ציוני! אתה בוגד! אתה מגורש מארץ לאלתר! לך לפלסטינה!

&nbsp
|מושפע מהפולטיקה הנוכחית והמזעזעת|
&nbsp

למעלה