מאש''ע?

Ultraviolence

New member
Demi Lovato - For You

שיר צעקני ודיוותי כלבבי

עוד שיר נחמד מ''חדורת ביטחון'': Mr. Hughes. ממש חמוד.

candyheart

New member
טוב, היא באמת צועקת בכל האלבום בלי הבחנה.

מזכיר לי את כריסטינה של האלבום האחרון, שבמקום לשיר בצורה שהכי מתאימה ומחמיאה לשיר, היא צורחת את הכל כדי להתבלט כווקאליסטית. זה הורס המון שירים פה, שאם היו מקבלים טיפול יותר עדין ומחושב, היו יוצאים טובים בהרבה.
&nbsp
השיר שהכי נהנתי ממנו בשמיעה ראשונה כאן זה Lionheart. גם לא איזו יציאה מיוחדת אבל מעבר לסינגלים הוא הכי סביל.
&nbsp
בגדול היא לא חזקה באלבומים ואני לא יכולה להגיד שזה פחות או יותר טוב ממה שהוציאה בעבר, אבל היא בהחלט צריכה לרדת מהקטע הזה של להיות "ווקאליסטית עצמתית". קול גדול זה נפלא אבל גם צריך לדעת איך ומתי להשתמש בו.

GM1988

Well-known member

היום ניסיתי שוב לשמוע כמה שירים, לבדוק שוב אם לא פספסתי אותו ואולי הייתי ביקורתי מדי על השמיעה הראשונה.
אבל לא- זה באמת אלבום שחותך ממש את האוזניים מרוב צווחות.
ממש מסכים איתך עם ההשוואה candyheart שזה מזכיר את "לוטוס" של כריסטינה, שהיו בו סך הכל שירים לא רעים, אבל הם קיבלו ביצועים צורמים ולא נעימים שאי אפשר להישאר לשמוע לטווח הארוך.

Ultraviolence

New member
חייב לציין שלמרות שהיא צועקת המיקסינג הרבה יותר טוב מבלוטוס.

באלבום של כריסטינה הבעייתיות הייתה לא רק בביצועים הצווחניים אלא גם באיכות ההקלטה ובהפקה האינטנסיבית והמקושקשת שהתנגשה עם הנוכחות הקולית שלה.
ב- Confident דמי מנסה להוכיח את עצמה ולתת ליכולות הקוליות שלה לצאת החוצה ואין יותר שקוף מזה, אבל ההפקה יחסית בסדר ורוב השירים לא נשמעים לי מבולגנים מדי.
&nbsp
ובכללי שמעתי אותו היום (לסירוגין) כמה פעמים וזה אלבום לא רע בסה''כ, במיוחד בשבילה. אני חושב שזה משמעותית האלבום הכי טוב שהיא שחררה עד היום.
Lionheart בהחלט מהיפים באוסף.

candyheart

New member
אני מסכימה.

בהחלט התכוונתי שהדימיון ל'לוטוס' הוא יותר בקטע של ניסיון ההוכחה לכך שהיא ווקאליסטית וההשקעה המרובה מדי בלהראות את הקול ולצרוח במקום לתת יחס לשירים עצמם ואיך הם ישמעו הכי טוב.
מבחינת המיקסינג הוא בסדר גמור ובהחלט טוב בהרבה משל כריסטינה. אני חושבת שגם רוב השירים לא רעים והבעיה היא בדיוק זה שהם מתפספסים ולא מבוצעים כראוי בגלל הצווחות שלה.

SG12

New member
Demi Lovato - Confident - דווקא אלבום לא רע

קודם כל הוא הרבה יותר טוב מהקודם. יותר מגובש מוזיקלית.
יש שם כמה שירים לא רעים כמו FOR U, lionheart ו- WILDFIRE
יש שם עוד שיר שממש ממש מזכיר את השיר של איימי ווינהאוס- U KNOW IM NO GOOD.
באמת הדבר היחידי שמפריע זה הצעקות, אם הייתה טיפה מורידה/מנמיכה האלבום היה ממש ממש מוצלח.
אבל בגדול אלבום לא רע.. כל שיר יש לו פוטנציאל .

Ultraviolence

New member
Carly Rae Jepsen - Your Type

ישמש כסינגל השלישי מתוך Emotion.
&nbsp
בחירה טובה בעיני.

למעלה