מאש''ע?

Ultraviolence

New member
Demi Lovato - Confident

לא הולך לשמוע את כולו עכשיו אבל לבינתיים:
&nbsp
Confident חביב מינוס. אני מעדיף בהרבה את השיר הבא
מזכיר את The Beautiful People של Xטינה. תכלס סתם שיר נעורים מתלהב ומיושן.
Cool for the Summer
בסופו של דבר אוהב את הסינגל הזה. אחד האהובים עלי של מקס מרטין והצוות שלו השנה. זה פשוט שיר כיפי.
Old Ways הוא כמו דמי הישנה והטין-פופ-רוקית של האלבומים הראשונים, יחד עם הפקת פופ-דאנס יחסית עדכנית. זה שיר חמוד בסה''כ.
For You מוכיח שדמי ניסתה הפעם ללכת all over the place והפכה לסוג של בהמה
שיר דאנס בומבסטי טראשי וכמעט דאבסטפי. האמת שמאוד אהבתי אותו. הוא דיוותי והומואי אבל עובדים עלי השירים האלה, מה אעשה

Kingdom Come הוא למעשה Black Widow 2.0. אם השני לא היה קיים הוא היה יכול להישמע מצוין אבל אני מצטער, קשה לי לעשות את ההפרדה בניהם. גם הוא די בהמתי והיא צווחת בו אבל הוא שיר חביב.

Vulnicura

New member
Demi Lovato - Confident

שמיעה שנייה, נהנה מאוד מהאלבום בינתיים

&nbsp

SG12

New member
אני עכשיו אתחיל לשמוע אותו עכשיו... שווה לשמוע את של סלינה?

Vulnicura

New member
כן! עלתה בדרגה.

פי 1000 על סטארס דאנס. SD לדעתי אחלה אלבום והוא ממש מגובש שזה ממש טוב אבל הוא דאנסי וטראשי מדי בשבילי, למרות שהוא סוג של גילטי פלז'ר אם להיות כנה

Headspace

New member
One Direction - One Way Or Another (Teenage Kicks)

One way or another I'm gonna find you
I'm gonna get you, get you, get you, get you
One way or another I'm gonna win you
I'll get you, I'll get you
&nbsp
&nbsp

Headspace

New member
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

היי רק נפגשנו
וזה משוגע קצת
זה המספר 'שלי
תקשר אם באלך

מוקדש להודעה שמעליי, בתקווה שאגדל

GM1988

Well-known member
פיו
איזה טוב שזה נגמר... יו

חוץ מקטע בודד בפזמון בYes לא אהבתי אף שיר באלבום הזה

ככ צעקני וצווחני. דמי בערך צועקת בכל שיר, ממש בהמתיות לשמע! למה... למה צריך לעשות את זה ככ מכני ויענו לשדר שאת ווקאליסטית טובה, כשהשיר בסך הכל מבקש לקבל ביצוע טוב, רך, נעים, שאפשר יהיה לשם שינוי להתחבר אליו.

Yes- הוא השיר הבערך הכי נחמד שם. ובעיקר בזכות הפזמון שאני אוהב בו.
Father - שהיה אמור לתפוס את המקום המרגש והווידוי שדמי רצתה להעביר בו, הפך לשיר צעקות, האשמות ותכלס, המילים בו ככ טיפשיות שפשוט איבדתי בו עניין דיי מהר.
איך אפשר לשלב משפטים כאלה בשיר, לא ברור לי. אחד סותר את השני, השני מנסה להאשים את הקודם. ודמי שבסך הכל רוצה לצעוק ולשדר איכות. קומדיה.

האחרון- נשמע כמו מיקס בין כריסטינה ואיימי ווינהאוס.
ממש שיר שהולך בכיוון הזה ואפשר לומר שהוא לא רע. אבל לא תפס אותי באופן מסוים.

Ultraviolence

New member
כן, אמרתי שהיא בהמה באלבום הזה

אני צריך להתעמק בו קצת יותר אבל הוא נשמע לי דווקא אחלה לסטנדרטים הנמוכים שלה. עוד אחת עם טעם גרוע במוזיקה \ שלא יודעת לבחור שירים. הכי גנרית ולא מעניינת אותי.

GM1988

Well-known member
היא באמת לא יודעת לבחור שירים.

יש לה קול לא רע. את הצעקות שלה אהבתי יותר בHeart attack ששם זה התאים, זה היה בול! זה העיף את השיר.
אבל זה מאבד עניין כשזה ככה 13 רצועות כמעט ברצף, והופך לאונס של ממש כשזה לא נחוץ אפילו.

מה שאני מסכים זה שעם פוטנציאל ווקאלי שבאמת יש לה, היא נופלת עם בחירת שירים לא נכונה, וכנראה לא מספיק מתעמקת על הטקסט כדי לדעת איך לבצע אותו.

Ultraviolence

New member
עדיין לא מבין את ההתלהבות פה מ- HA. כזה שיר משעמם

העדפתי את הסינגלים הבאים מהאלבום הזה. חבל שלא שחררה את Two Pieces העוצמתי.
&nbsp
ולגבי החדש - שמעתי את חלקו הגדול והוא מעייף אותי, כי זה באמת אלבום שמוזיקלית הוא לא מעניין. יש כאן כוונות טובות והיא אכן משדרת ''confidence'' אבל מוזיקה ממוחזרת שכבר עשו טוב יותר. וגם היא צווחת בלי רסן ובלי להבין על מה בדיוק.

GM1988

Well-known member
זה אחלה שיר לתקופה שבה הוא יצא.

לא משהו וואו, אכן סתמי טיפה, אבל הוא עשה לי את זה מהשמיעה הראשונה.
עם זאת, לא יצא לי להאזין לו מאז.

Halcyon Days

New member
וואי וואי. עכשיו בגללך/בזכותך אני אחכה עם האזנה.

אני אוהב את דמי, אבל נדירים הרגעים שיש לי *ין לצרחות.
אחכה למוד הנכון.

Ultraviolence

New member
אני לא שונא אותה וחושב שכן יש לה פוטנציאל,

אבל במשבצת שלה (ווקאליסטית שפרצה בינלאומית בשנים האחרונות עם מוזיקה בינונית) ג'סי ג'יי אוכלת אותה בלי מלח. אפשר גם לקטלג אותה אחרת לגמרי בגלל שהיא פונה לקהל צעיר יותר מג'סי.

candyheart

New member
חחחחח גם אני קצת חוששת לשמוע את זה עכשיו

הייתי היום ב"צומת ספרים" והשמיעו את Stone Cold ברקע...והצרחות שלה שם פשוט כואבות. מישהו צריך ללמד אותה מתי ואיך לצרוח בלי להעיק.
&nbsp
אבל בכל זאת אשמע...כנראה מחר.

למעלה