Patricia Kaas - Mon Mec A Moi
B Brady New member 19/7/14 #39 עדי ביטי - חשה. רק לי הוא מזכיר את הכה בי תינוקי פעם נוספת?! וואלה טוב שהם בדיליי של 16 שנה...
ד דר אמברלה1 New member 19/7/14 #41 The Vamps Feat. Demi Lovato - Somebody To You https://www.youtube.com/watch?v=0go2nfVXFgA
S SG12 New member 21/7/14 #59 ד״א גם הקליפ של דמי ל relly dont care חמוד לאללה כיף לראות מצעד בעיר אחרת..הופך את השיר מילדותי לטיפה בוגר(אבל רק טיפה)
ד״א גם הקליפ של דמי ל relly dont care חמוד לאללה כיף לראות מצעד בעיר אחרת..הופך את השיר מילדותי לטיפה בוגר(אבל רק טיפה)
A antonio44 New member 19/7/14 #46 Whitney Houston Feat. Deborah Cox - Same Scri pt Different Cast שיר מושלם חובת שמיעה לחובבי אר אנד בי/מוזיקה טובה
Whitney Houston Feat. Deborah Cox - Same Scri pt Different Cast שיר מושלם חובת שמיעה לחובבי אר אנד בי/מוזיקה טובה
E Eurovision Aces New member 20/7/14 #52 כןןן תמיד הייתה לי חיבה לזה אבל בימים האחרונים זה רוב מה שאני שומע
ד דר אמברלה1 New member 20/7/14 #54 זה האליטה של הפופ. זה תמיד נשמע כמו מתוחכם ומודרני ואלטיסטי הצרפתים הם סנובים מגעילים אבל בכל הקשור לתרבות - אין עליהם
זה האליטה של הפופ. זה תמיד נשמע כמו מתוחכם ומודרני ואלטיסטי הצרפתים הם סנובים מגעילים אבל בכל הקשור לתרבות - אין עליהם
B Brady New member 21/7/14 #63 קלאסיקות פופ מהאייטיז למרות שיוצא לי יותר מדי פעמים לזמזם את אלקטריק צאפל כשאני שומע אותו