La Roux - Trouble in Paradise
אלבום נפלא! תשעה שירים חזקים, נטול פילרים (חוץ מאחד אבל זה מוקדם מדי), מוזיקה טובה, קצבית ושמחה, הפקות איכותיות וקלילות ומלודיות קליטות.
Uptight Downtown מעולה. כמו שאמרתי כבר בעבר, נשמע כמו HAIM בגרסה פחות מרוסנת עם מלודיה חזקה יותר.
Kiss N Not Tell כרגע קצת פחות עושה לי את זה, הוא פופי וכיפי אבל שום דבר שמבדיל אותו אצלי מהרצועות האחרות. לא מדלג עליו לפחות.
Cruel Sexuality ממש חמוד! הבתים לגמרי כבשו אותו. הפזמונים פחות בלטו לי והקסימו אותי אבל האווירה הטרופית והאייטיזית של הבתים היא priceless.
Paradise Is You בלדה מהממת. היחיד באלבום שנמצא באותו מוד של Let Me Down Gently. מאוד מחמיא לאלי ג'קסון הקו המוזיקלי הזה. הפקה יפה.
Sexotheque
אחד השירים היותר כובשים כאן, הפזמון הוא אחד שאני לא מצליח לעמוד בפניו. מאוד כיפי, להיטי וזורם. מעולה.
Tropical Chancer הוא אחד משלושת השירים שיצאו לפני האלבום, לאט לאט אני יותר אוהב אותו. יש לו אווירה מיוחדת שמבדילה אותו משאר השירים באלבום. אחלה. גם הוא מאוד HAIM אגב!
Silent Partner הוא אולי הכי אייטיז באלבום שהוא ממילא מאוד אייטיזי. באורך של 7 דקות, רצועה קצבית ואקספרימנטלית יותר. הוא טוב מאוד.
Let Me Down Gently מעולה. אני לא חושב שצריך להוסיף. עם שיר כזה עושים קאמבק. ההפקה מעולה, הביצוע מוצלח וזה שיר זכיר מאוד.
The Feeling הוא השיר היחידי שעדיין לא התחברתי אליו לגמרי, הפלצטו הזה עדיין לא לגמרי עובר לי באוזן. כנראה שאני צריך עוד שמיעות.