מאש''ע? -גרסת הסופשבוע

Drunk in Love

New member
מאש''ע? -גרסת הסופשבוע

היו לי כמה ימים מאוד עמוסים אז לא יכלתי להגיב כאן ממש, אבל בכל אופן, איך זה שאף אחד לא פותח שרשור חדש כזה?

Drunk in Love

New member
פלומה אמונה - פה לפה

יציאת דיסקו כיפית

אחד הטובים באלבום בעיני.

דרך אגב, |It'stheNotKnowing| גדל עלי! הוא אמנם עדיין בינוני יחסית ומשעמם וסובל מאותה בעיה שסבל ממנה Fall to Grace הקודם שלה (מלודיות בינוניות), אבל מדכא בקטע די יפה.

לא אוהב אותו אבל לא שונא אותו.

מק' 4 שלי באלבום. סביר.

הוא נחמד ומרענן יחסית אליה אבל גם מושפע מדי ולא מתפתח. פשוט לקחה את כל תק' של הדיסקו + צ'אקה קאן ולא פיתחת את זה.

הבעיה של פלומה שהיא אם כמה שהיא מוכשרת ובן אדם מאוד מיוחד ושונה - את המוזיקה שלה היא בוחרת להשאיר תמיד נורא קלאסית ורצינית.
יש בה כ"כ הרבה פוטנציאל לעשות דברים הרבה יותר מדהימים. גם במסגרת של הפופ-סול שהיא פועלת בו.

Drunk in Love

New member
פלומה אמונה - צרה עם המותק שלי

הסינגל השלישי מתוך A Perfect Contradiction! היא כנראה כבר צילמה את הקליפ שלו. כמובן שיקח הרבה זמן עד שיצא כי עכשיו זה הזמן של Only Love לזרוח, אבל עדיין יש בחירה. מה אתם אומרים עליה?

http://www.youtube.com/watch?v=xtjhW9tx_D0

האוברייטד אם כבר.

יש לו פזמון עייף ומעצבן. הכי מנסה לשחזר את You Keep Me Hangin On של הסופרימס ולא מצליח.

בכלל שיר 5-7 הם השירים הכי גנריים בעולם ומשעממים שסובלים מהפקה חלשה. ו8 בכלל שיר רע וקיטשי שבכלל לא נוגע בי.

Drunk in Love

New member
8 הוא קאבר. אני מאוד אוהב את הביצוע שלה בו.

ואת זה שהוא אנדרייטד הסקתי מזה ש- ATRL הדיחו אותו ראשון בחוליה החלשה שהם עשו לאלבום.

Drunk in Love

New member
אני אוהב! נשמע כאילו נלקח בטייק אחד, מאוד

אותנטי-דיוואי כזה. בהחלט צעקני אבל כמוהו כל האלבום.

Drunk in Love

New member
אנסטסיה - לבהות בשמש

אחד משירי השנה שלי. פשוט מדהים. שווה את כל האלבום הזה.

Halcyon Days

New member
לאנה דל ריי - היה היה בחלום

איזה סרט משעמם. בימוי גרוע.
מזל שאנג'י מצילה אותו עם הסקסיות שהיא משפריצה לכל עבר.

למעלה