מאשה טרויאנסקי Live

מאשה טרויאנסקי Live

לאור העובדה שהתחרות מגיעה לשלבים מותחים בטירוף, הגענו למסקנה שזוגות מודחים זה פאסה... ולכן הזמנו את מאשה טרויאנסקי, בת זוגתו הרקדנית של גיא אריאלי, לראיון מיוחד עם העיתונאית ברוריה אבידן בריר. האירוח יתקיים ביום רביעי, 5.7.06 בשעה 20:00 Live ב-BlogTV של תפוז אנשים. שרשרו שאלות כאן נתראה באירוח!

syd 2

New member
מעולללללללללללה!!!!

מאשה! איזה יופי!!! ספרי לנו על בוריס!

יאוו אניי מתהה

אני חולה על האישה הזאת!!! מאשהה את מדהימההה את רוקדת הכי יפה בעולם!!! גם גיא!! וואו איזה מדהים אתם רוקדים.!!! יש לי כמה שאלות 1)איך הגעת לתוכנית? 2)זה נכון שהיית אלופת אירופה? (למרות שנראה לי שכן!! פאק את נולדת לרקוד) 3)כמה זמן את רוקדת? 4)מה מושך אותך בריקוד? 5)(השאלה העיקרית!!) יש משהו בינך לבין גיא?!? אוהבתת אותך המון המון המון!!! שיהיה לך בהצלחה!!!!!

NIVניבב

New member
../images/Emo24.gifמאשה!!

לדעתי את אחת הרקדניות הטובות של התוכנית (בשתי העונות) ולשאלות שלי: הכרת את גיא אריאלי לפני התוכנית? ושאמרו לך שאת רוקדת איתו...איך הגבת? מזהים אותך ברחוב??
בהצלחה!

2 Mיכל

New member
יש!../images/Emo9.gif

באיזה גיל התחלת ללמוד ריקוד? איזה סגנון בריקודים הסלונים הוא האהוב עלייך? כששמעת מי הכוכבים שיופיעו בתכנית חשבת שתקבלי את גיא אריאלי? מה דעתך על שאר הרקדנים? את יודעת לעשות גלגלון?
למדת עוד סוגי ספורט חוץ מריקודים סלוניים? מתי עלית לארץ?

עוד שאלה-->

אילו זוגות לדעתך מגיעים לגמר? יש זוג מיוחד שאת חושבת שינצח? מתחילת העונה עלה קטע שהתחרות תיהיה בין אנה נגד מאשה. יש לך משהו להגיד על זה? לדעתך זה נכון? איך שאר המתמודדים? מפרגנם ותומכים אחד בשני? אאאאאאוהההההבבבבבתתתתת אותךךךךךךךך!!!!!! ואת גיאאאא המושלםםם!!! מאיה :)

יש!!!!!

מאשה! את רקדנית מדהימה ואני פשוט חולה עליך!!! אין עליך! זה נכון שטוענים שאת טוענת הכתר של אנה ארונוב? למה את נראית תמיד כזאת מדוכאת?

לירווני

New member
שאלה למאשה:

איך זה לרקוד לצד גיא אריאלי? חששת בהתחלה או שחיכית לרגע הזה?

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo10.gif

אני לא אוכל לראות אוף אני ממש אוהבת אותה ואת גיא

noay121

New member
לגיא ומאשה

קודם כול אתם רוקדים מדהים ומקווה שתגיעו לגמר!!!מחזיקה שאלות: 1.גיא:איך זה לעבוד עם מאשה? 2.מאשה:איך זה לעבוד עם גיא?

שאלה למאשה

קודם כל רציתי להחמיא לך שאת רוקדת מדהים, ובנוסף זכית לבן זוג טוב שרוקד נהדר. בקשר לשאלה אז ככה, אני לרוב לא מסכימה עם הניקוד של השופטים, רציתי לדעת מה דעתך? האם בעינייך הניקוד הוגן?

barbie125

New member
שאלות למאשה המדהימה

אז קודם כול - את מדהימה!!!!!!!!!! את וגיא הכי טובים!!!
אז רציתי לשאול: 1. אם היו אומרים לך שאת יכולה לבחור מישהו אחר מהכוכבים של העונה הזו (לא גיא) בתור בן זוג לרקוד איתו - את מי היית בוחרת? 2. יש שופט מועדף עלייך? שאת חושבת שדעתו, הערותיו והארותיו הכי נכונות? 3.יש זוג שהקשר שלך/שלכם הכי טוב איתו, ויש שהכי רע? 4. את חושבת שאחת ההדחות היתה לא פיירית? המון המון הצלחה!!!!!!!
אתם תנצחו!!
נ.ב: למה לא הביאו גם את גיא? לא נורא.

../images/Emo24.gifשאלה למאשה

מאשה היקרה! קודם כל תדעי שגיא ואת הפייבוריטים שלי ואני מקווה לראות אותכם בגמר ראש בראש מול חיים ואנה..חמסה חמסה...טפו..טפו ולשאלות: 1. למה לא השתתפת בעונה הקודמת? 2. איך האוירה מאחורי הקלעים עם אנה (ושאר המתמודדים) איך היחסים שלכן? בהצלחה רבה בתוכניות הבאות!!

../images/Emo206.gif למאיה

תודה| שאת אומרת בפורום לכולם להצביע למאשה וגיא וגם אני אומרת את זה עכשיו כי באת זאת אחותי מאשה טרויאנסקי תודה לך מירוצה משחק אני אומרת לגדוגמא השיר שלנו או האלופה ואתם צריכים לענות ולהמשיך לדוגמא :אנה אנה ארונוב או מאשה וגיא ואני מצביעה 24 ל-5060 מיליון פעמים בהצלחה אחותי הכי יפה בעולם והניצחון כולו שלך
לניצחון

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif שאלות למאשה :)

קודם כל, תודה רבה שאת מתארחת אצלנו
! ולשאלות: 1. האם הציעו לך להשתתף בתכנית, או שראיתש/שמעת לבד על העניין והצעת את עצמך? 2. האם הייתה תכנית או היו תכניות שהתאכזבת מציון השופטים? 3. האם את חושבת שאת וגיא תגיעו לגמר? (התקלתי אותה
)

hadaroshh

New member
שאלה

מה הרמה של הריקודים בתוכנית? האם הם ברמה של תחרויות או פחותה מזה?

Dafna7

New member
שאלה למאשה:]

*קודם כל את רקדנית מעולה,ואתם צמד ממש טוב^_^ אז..מי את חושבת יגיע לגמר?!:] והאם את חושבת שאחרי התוכנית ימשיך משהו בינך לבין גיא?

למעלה