מארס בנסיגה בסרטן

אינקה1

New member
מארס בנסיגה בסרטן

כבת שמש בסרטן ואופק בתאומים ,מארס ברטרו בבית 2 ,על וונוס לידתית אם אפשר לשפוך קצת אור על השפעתו של מארס ? תודה

nomi12

New member
כנראה משפיע על עניינים כלכליים

הוא בדיוק התחיל את הנסיגה במעלה ה-12 על וונוס או בצמידות לוונוס, וונוס מחזקת לדעתי את העניין כלכלי בהיותה קשורה לכסף,ובטח הבית השני, אולי פסק זמן בענייני משפחה וכלכלה וגם אולי חברות וחברות כי וונוס שליטה של בית 11.

nomi12

New member
וונוס לא שליטה של 11 אך מרס תופס את רוב

בית 11, כך שאני מניחה שיש איזה פסק זמן בעניין החברתי.

אינקה1, את בטוחה שנתת את הפרטים הנכונים

מקודם? בהודעה קושמת שלך נתת נתוני לידה 2.2.59 ועכשיו את טוענת שהשמש שלך בסרטן מה שלא נשמע הגיוני לפי התאריך שנתת.

nomi12

New member
לגבי בית 11 אמנם שליטו הוא נפטון

אך לדעתי יש להתייחס לעניין שהוא בלוע וכנראה כל נושא הגברים אצלך אם המפה שלך, אצל אישה המרס הוא קובע ואילו אצל גבר הוונוס היא הקובעת, לא ממוצה לדעתי. ואילו וונוס שליטה של בית 12, בכל מקרה יש כאן בנסיגה נטייה לבחון את הדברים הקשורים לענייני בית שני, שניים עשר ולדעתי גם 11, ובהיותך סרטנית והמרס בסרטן בהילוך נסיגתי אולי כל הדברים קשורים לנושאים משפחתיים.

מצרף מפה מדוייקת יותר אבל בכל מקרה לא ענית לי

למה בשרשור קודם נתת תאריך לידה אחר לחלוטין?

ד"א מארס מטייל לך בבית 2

וגם יהיה במעבר על ונוס ויחזור לזה בסופו של דבר שוב - נראה כי ענייני רכוש חשובים לך ברגעים אלו. יכול להיות שזה גם קשור להכיר בני זוג חדשים (אם את גרושה/ פרודה/ רווקה) כי מארס על ונוס זה איחוד של הכוחות הנשי והגברי. זה כנראה יהיה המוטו הנוכחי בימים אלו. ולגבי המפה - נראה כי מזל סרטן הוא חלק חזק מאישיותך ובעצם את סרטנית מאוד טיפוסית. הייתי מוסיף כאן דרגה גבוהה של רכושנות. האופק בתאומים נותן לך אופי צעיר יותר, דברני ואולי אם גם משווקת את עצמך בתור אישה מדליקה/ ראש צעיר. הירח בבית 1 גם נותן לך אופי ירחי-סרטני ומחזק את הברית שקשרת עם יתר הכוכבים האישיים בסרטן. אני רואה קצת ריכוז גבוה בעצמך וברגשותייך, אולי גם קושי להפתח לנושאים שאינם נוגעים בך. והגבר שלך? הוא ארכיטיפ טהור של בתולה! את מחפשת מישהו שיביא לך סדר לעולם הזה ואולי אפילו כבר מצאת אותו. והזוגיות שלך גם אמורה להיות מדליקה עם המון הרחבת אופקים.

אינקה1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד !!!!../images/Emo140.gif

אני בהליכי גירושין דואגת מאוד לעניני רכוש מקווה אולי באמת לזוגיות אחרת תודה לכם

למעלה