מארכיון.

Shame in you

New member
מארכיון.

שם מלא – תאריך לידה- ת.ז- תיאור פיזי- חיה נערצת- ספרים- טי וי – סוג הומור- תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- סגנון מוזיקלי- שירים- זמרים/להקות- נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקה- אוכל- עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- . 'אני...' במשפט- מסר לאומה-

Shame in you

New member
בגלל שעוד רגע אני אמות משעמום.

שם מלא – תאריך לידה- עוד 20 יום מהיום. ת.ז- הכוונה למספר זהות? אין לי מושג. תיאור פיזי- טריגר! חיה נערצת- נערצת? לא יודעת. לוויתנים מעניינים אותי. ספרים- דבר נפלא. טי וי – טלוויזיה כאילו...?
סוג הומור- ציניות תכונות / התנהגויות סקסיות – מיסתורין תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- רוע לב, לשחק- אותה. תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- אובר חשיבה צבעים- בהירים סגנון מוזיקלי- ג'אז, בלוז, רוק פסיכודלי, רוק בכלל שירים- יש שאלה יותר קשה? זמרים/להקות- היום נתפסתי חזק על פורקיופיין. נשים קלאסיות- יש כל מיני גברים קלאסיים- לא יודעת אם אני מכירה כאלו מילים/ הברות/ נהמות – "הו, מאן" סקס אחר- לפרט? תנוחה מועדפת – בדרך כלל קוראים פה ילדים, לא? סיגריות- LM light, נראה לי הסמים שלי- הו!! אין סם יותר חזק מהמחשבות שלי. הרגל מגונה- להתעסק על הידיים יותר מדי. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- לא משנה, העיקר האווירה משקה- שוקו! אוכל- עוגות עקרונות ברזל- לא לנסות בכוח משפט שעושה לי את זה- "לכו כוסאומו" הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- הרכב? אליס בטח. אושר עילאי- לא אצלי. חלום פרוע- אושר עילאי בילוי אידאלי- שיחות טובות, אמנות. לעולם לא יתפסו אותך עם- דיסק של מושיק עפיה לעולם לא יתפסו בלי- הראש שלי סגנון לבוש- פשוט מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- לא משנה. הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- עשיתי...אבל מה זה חשוב? גבר חלומי- חהחה מתנגן במערכת- נחשו איזו להקה!! Collpase the light into earth עונה- חורף במיטה- מאוד משעמם לי שם. הדבר הכי מביך שקרה לי- קרו, קרו עיר- .באר שבע
סתם... 'אני...' במשפט- קצרה היריעה מסר לאומה: תשמעו רוק מתקדם. זה טוב לבריאות.

עונה

שם מלא – ... תאריך לידה- 14/11 ת.ז- .... תיאור פיזי- שיער בלונדיני עניים כחולות רזה גבוהה חיה נערצת- חתולים!!! ספרים- דור הפרוזאק,מישהו לרוץ איתו,השטן לובשת פראדה. טי וי – האנטומיה של גריי,ארץ נהדרת,השיר שלנו. סוג הומור- הכל חוץ מבלונדיניות... תכונות / התנהגויות סקסיות – לא'דעת תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- שקרנות,תביעות,זנותיות ושרמוטיות... תכונות אהובות בי- חמודה,חברותית,נאמנה,עקשנית. תכונות מאוסות בי- מדברת הרבה,לחוצה,עקשנית... צבעים- כתום!! סגנון מוזיקלי- ישראלי,פופ,עכשווי. שירים- רבות הדרכים,דואט פרידה,the reason,hotel california. זמרים/להקות-נינטייב,בית הבובות,אביב גפן. נשים קלאסיות-גרר גברים קלאסיים- גרר מילים/ הברות/ נהמות – סתומה ,את מוכנה לסתום רגע יא סוסה?!?! סקס אחר- ? תנוחה מועדפת – רגיל? סיגריות- לא מעשנת הסמים שלי- אור
הרגל מגונה- אכילת שיער... מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקע אותורופי(הרגע המצאתי מילה)..סתם...מיאמי ביץ'... משקה- מים אוכל- ביצה קשה עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- u call that beging?u can beg better הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מאזדה לנטיס (יאמי) אושר עילאי- ...... חלום פרוע- .... בילוי אידאלי- על שפת האגם עם המאמי שלי..! לעולם לא יתפסו אותך עם- המכנסיים למטה.. לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון סגנון לבוש- ג'ינס וגופיות או חולצות הריון... מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- בריכה... הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.היה יום שהרגשתי חרא והחברה המדהימה שלי לקחה אותי לפארק והביאה שמיכות ואוכל ועשינו פיקניק וחזרתי מאושרת! הדבר הכי יפה שעשית לאחר- קשרתי כרטיס ברכה ל-3 בלונים ענקיים ושמתי את זה מול דלת הבית של אישה מדהימה שלא ציפתה לזה בחיים ואז שלחתי לה sms שתפתח את הדלת.עזבו העיקר שאני הבנתי.. גבר חלומי- אור המדהימי מתנגן במערכת- נרדם על החולות עונה- חורף במיטה- ישנה...חח הדבר הכי מביך שקרה לי- דפקתי חליקה בכניסה לשכבה שלי וכולם ראו
עיר- .אזור השרון 'אני...' במשפט- אני זקוקה לריטלין,עכשיו! מסר לאומה- כשכואב ויש למי-לך.

pacific ocean

New member
תשובות ../images/Emo203.gif

שם מלא – אשלי תאריך לידה- 11.9.90 ת.ז- לא תודה תיאור פיזי- עיניים ירוקות, שיער חום, שחומה, יחסית גבוהה..יחסית! חיה נערצת- דולפין ספרים- "אם יש גן עדן" "מי הזיז את הגבינה שלי" טי וי – ערוצי המוסיקה וערוץ ביפ סוג הומור- שחור בהחלט...ציניות תכונות / התנהגויות סקסיות – מיסתוריות תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- קנאה תכונות אהובות בי- נדיבות ואהבה לכולם תכונות מאוסות בי- קנאה מטורפת וחשדנות צבעים- כחול וירוק סגנון מוזיקלי- הכל..בעיקר מוסיקת עולם שירים- "ברית עולם".... זמרים/להקות- אין אהוב במיוחד נשים קלאסיות- ג'וליה רוברטס ועירית קפלן...אם אני לא טועה בשמה גברים קלאסיים- הריסון פורד ושון פן... מילים/ הברות/ נהמות – ראנדומלי חחח סקס אחר- ?! תנוחה מועדפת – רק מלראות לא לעשות...שהאישה מעל סיגריות- לא לא לאאא הסמים שלי- קולה ומתוקים הרגל מגונה- לזרוק דברים בחדר, לא משנה לאן חעחעחע מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ריו דה ג'נירו משקה- קולה אוכל- יש משהו מיוחד שמישהי מהמשפחה שלי עושה...קציצה של בשר מכוסה באורז..משהו סוף עקרונות ברזל- אמון, אמון ואמון משפט שעושה לי את זה- " ביננו, אין דבר שאתה יותר רוצה, מאת מה שבחיים לא העזתי לתת" הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מוסטנג דגם שנת 73 ממממממ יאמייי אושר עילאי- אהבה חלום פרוע- לעשות את זה במפל מבודד במקום הכי ירוק ביקום, או להתקע על אי בודד עם הרבה מוסיקה בילוי אידאלי- חורף, בית, מיטה, פוך, שוקו חם, סרט רומנטי, קונדום. לעולם לא יתפסו אותך עם- חולצת מרקר או ...סנדלים... לעולם לא יתפסו בלי- מוסיקהההההההההההההההה סגנון לבוש- אמריקאי שיק מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אגם! הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. חבר שלי הגיע ליומולדת שלי למרות שהוא היה בצבא, הוא לקח רכב משם בלי שהם ידעו ובא עד אליי. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- הקלטתי לאמא שלי שיר..."אמא" של שלומי שבת ויוסי אזולאי גבר חלומי- שרירי ושחרחר, שיאהב אותי כמו שאי אפשר לאהוב בנאדם מתנגן במערכת- כלום חיחי עונה- חורף לגמרי במיטה- ?! הדבר הכי מביך שקרה לי- צעקתי על אבא של חבר שלי כי חשבתי שזה חבר שלי חעחעחע עיר- .רמת גן לעדדד 'אני...' במשפט- שלמות! חחח סתם סתם......"אם הייתי יוצאת בן, זה היה אותו דבר, רק שהייתי אוהבת בנות". מסר לאומה- תגידו לא לסמ"ים, סוכות מפלסטיק מורכב!" חחח סתם סתם

Miss Menta

New member
שאלון די דפוק ../images/Emo28.gif

שם מלא – שרית. תאריך לידה- 21.11. ת.ז- אההא, ברור. תיאור פיזי- יש לי עיניים, פה, אף, אוזניים, שיער, גבות, ריסים, גוף, רגליים, איבר מסויים
, תחת, ידיים, אה וכמובן, ציצי
חיה נערצת- כלב. ספרים- ספרים?:-ם טי וי – השיר שלנו, קצרים ועוד. סוג הומור- כל מיני. תכונות / התנהגויות סקסיות – חושניות?D:: תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- הו. תכונות אהובות בי- טובת לבD: חח. מצחיקה
תכונות מאוסות בי- מתעצבנת מהר. צבעים- כתום. סגנון מוזיקלי- רוק, פאנק, היפ הופ. שירים- כל מיני. זמרים/להקות- מיי כימיקל רומנס, סימפל פלאן, בלינק 182, בית הבובות, בלאק אייד פיס, משינה, גרין דיי, סינרגיה, הביטלס, מוניקה סקס, נינט
, ג'קו ועוד. נשים קלאסיות- מרלין מונרו? נו מה.
גברים קלאסיים- יהודה לוי?XDD מילים/ הברות/ נהמות – 'בת זונה' סתם לא יודעת. סקס אחר- מה אתם רוצים מקטינה?
תנוחה מועדפת – :O סיגריות- לא. הסמים שלי- טחח לא. הרגל מגונה- לקסוס צפורניים. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- לונדון
משקה- קולה דיאט
אוכל- מקדונלס ^^' עקרונות ברזל- :O משפט שעושה לי את זה- 'יא בת זונה מזדיינת, כושלדודה שלך, של האמא שלך ושל הסבתא שלך. לכי להזדיין!1' D: הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- מה. אושר עילאי- הא. חלום פרוע- אישיD: בילוי אידאלי- מסיבות. לעולם לא יתפסו אותך עם- מכנסיים קצרצים. לעולם לא יתפסו בלי- ראש. סגנון לבוש- זרוק. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- בריכה נו. הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. המתנה מי'. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אני חושבת שעשיתי הרבה דברים נחמדים :) גבר חלומי- יהודה לוי. מתנגן במערכת- Welcome To The Black Parade [חרשתי עליו כל היום]. עונה- קיץ. במיטה- . הדבר הכי מביך שקרה לי- דפקתי חליקה באמצע השכבה. עיר- . לונדון. 'אני...' במשפט- אשכנזיה
מסר לאומה- אל תשנו בעמידה.

n i t z k a

New member
עונהה../images/Emo13.gif

שם מלא – ניצן! תאריך לידה-30.3.1993 ת.ז- מה זה משנה?... תיאור פיזי- אמ.. אז ככה. שיער:בלונדיני דהוי. עיניים:תכלת, אפור. גבוהה ו.. ממוצע? לדעתי אני לא רזה... רזה... באמצע כזה..חח חיה נערצת- חתולים! כלבים! דרורים! (דרורים כאלה בונבונים! לפחות הצרפתיים.. חח) ספרים- כל הסדרה של "קיץ אחד ביחד",נאדיה ועוד... לא זוכרת ממש.. טי וי – סדרות של כריס מורנה
חברים,קצרים,ארץ נהדרת, האלופה... סוג הומור- אמ. אין לי מושג האמת.. תכונות / התנהגויות סקסיות –...? תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- הו! יש המון! אבל אני אכתוב רק חלק. חושנות יתר,צביעות,שקרנים,רוע לב.. תכונות אהובות בי-נחמדה,מתחשבת,יודעת להקשיב(רציני..חח אומרים לי שאני אהיה פסיכולוגית!
) ועוד ועוד... תכונות מאוסות בי- מדברת הרבה,שתלטנית צבעים- בהירים! תכלת,ורוד,סגול...
(ולא! אני לא פרחה..
) סגנון מוזיקלי-הכל אבל שישמע טוב שירים- כנ"ל זמרים/להקות-הילארי דאף ועוד.. נשים קלאסיות-ממ... גברים קלאסיים- ממ.. מילים/ הברות/ נהמות – תקשיב לי ותקשיב לי טוב! חח סקס אחר- ... תנוחה מועדפת – מממ...|חושב| סיגריות- אין מצב! הסמים שלי- החתוליאדה שלי! הרגל מגונה- לשבת עקום? מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- הו!הו! משקה- מים? אוכל- יאמי! עקרונות ברזל- לא לרדת לרמה של אחרים... אהמ... משפט שעושה לי את זה- ---- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- לא מבינה במכוניות
אושר עילאי- שהדברים יוצאים כמו שאני מצפה,האנשים והיצורים שאני אוהבת! חלום פרוע- היום חלמתי על יהוד לוי ויעל בר זוהר! חח בילוי אידאלי- לשבת בשקיעה בים עם מי שאני אוהבת.. (הבאסה זה שאין אף אחד כזה
) לעולם לא יתפסו אותך עם- סיגריות לעולם לא יתפסו בלי- חזיה? סגנון לבוש- ג'ינסים,מכנס קצר,מכנס עד הברך,מכנס 3/4,גופיה,חולצה זרוקה,סטרפלסט... מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ממ.. אגם ימה או נחל בלי דגים ויצורים בפנים! חח הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. לא זוכרת... הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גם... גבר חלומי- אין אחד כזה בינתיים.
מתנגן במערכת- שומדבר עונה- אביב במיטה- ישנה? הדבר הכי מביך שקרה לי-הדבר האחרון שקרה לי זה בפריז הלכתי בשוק על המדרכה ואז נפלתי על הכביש וכשקמתי זקן צרפתי אחד צחק עלי.. עיר- פריז/ניו יורק,טורונטו... 'אני...' במשפט- מסר לאומה- לעולם אל תתוכח עם אידיוט כי הוא יגרור אותך לרמה שלו.

עונהההה

שם מלא – אביטל גל תאריך לידה- 7.3.1989 ת.ז- מעעע??? תיאור פיזי- מטר שבעים, עור חום, עיניים חומות שיער חום רזה ונחמדה חיה נערצת- חיה נערצת
כלב? ספרים- הארי פוטרררר טי וי – אבודים, 24, האוס
סוג הומור- שחור! תכונות / התנהגויות סקסיות – לאדעת... תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- רכילות מלוכלכת תכונות אהובות בי- מטורפת, היפראקטיבית, חברותית תכונות מאוסות בי- מטורפת צבעים- טורקיז סגנון מוזיקלי- פופרוק שירים- מממ זמרים/להקות-מממ נשים קלאסיות-מממ גברים קלאסיים- מממ מילים/ הברות/ נהמות – ממממ סקס אחר- ממממ תנוחה מועדפת –ממממ סיגריות-ממממ הסמים שלי- ממממ הרגל מגונה- ממממ מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ארגנטינה משקה- קולהההה אוכל- פיצה מטר עקרונות ברזל- לאדעת משפט שעושה לי את זה- את באה לפה הרבה
חחח הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- שברולט קורווט אושר עילאי- שוקולד חחח חלום פרוע- לאדעת בילוי אידאלי- ממממ ריקודיישן לעולם לא יתפסו אותך עם- כבשה לעולם לא יתפסו בלי- וזלין סגנון לבוש- מה שבא מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אגם, נחל הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.לאדעת הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לאדעת גבר חלומי- פקו
מתנגן במערכת- BEP עונה- חורף במיטה- פוך כל השנה חחחח הדבר הכי מביך שקרה לי- לאדעת עיר- .אילעת 'אני...' במשפט- פסדר מסר לאומה- תאכלו הרבה שוקולד

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שם מלא – פרינסס קונסוולה תאריך לידה- 18.3.88 ת.ז- חח תיאור פיזי- היום לבשתי חצאית
חיה נערצת- ג'וני דפ ספרים- היי שלום יפתי (של ריימונד צ'נדלר) ונערה עם עגיל פנינה (של טרייסי שבלייה) טי וי – הישרדות וחברים סוג הומור- מצחיק תכונות / התנהגויות סקסיות – ג'ק ספראו. כל תנועה או הבעה שלו בסרט הראשון פרט לקטע שבו הוא נוגס בתפוח. הסצנה הזאת הייתה מפלה עבורו. תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- צביעות תכונות אהובות בי- סבלנות תכונות מאוסות בי- ביישנות צבעים- כחול וסגול סגנון מוזיקלי- פופ שירים- התמכרתי ל-the winner takes it all זמרים/להקות- אבריל נשים קלאסיות- קלאסיות? מה ז"א? גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- מוזיקה ואינטרנט הרגל מגונה- לאכול בלי שום קשר לרעב מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- סיני משקה- מיץ מנגו אוכל- עוגיות עקרונות ברזל- גזענות, התעללות בבע"ח, צביעות - NEVER משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אין כזה אושר עילאי- לשכב על הספה עם הגירסא הבריטית של הארי פוטר 7 כשאין סביבי אף אחד, יש לי זמן ולא גילו לי אף ספוילר חלום פרוע- לוידעת בילוי אידאלי- כרגע? שופינג, בעיר או בקניון לעולם לא יתפסו אותך עם- כוס מיץ קוקוס ביד. יאק! לעולם לא יתפסו בלי- לוידעת
סגנון לבוש- רגיל וספורטיבי לפעמים. כשאני לא צריכה ללבוש מדים
מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- מזמן לא הייתי בכינרת הדבר הכי יפה שעשו עבורך- לוידעת הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גם גבר חלומי- לוידעת מתנגן במערכת- שומדבר כרגע עונה- קיץ במיטה- עליה? המון בגדים מפוזרים הדבר הכי מביך שקרה לי- לוידעת עיר- הקודש 'אני...' במשפט- עייפה מסר לאומה- אל תראו את אבודים בטוקיו. עם כל הכבוד לסקרלט ג'והנסון, ויש כבוד, זה סרט משעמם ברמות.

אני../images/Emo3.gif

שם מלא –אילנושית
תאריך לידה-
ת.ז-
תיאור פיזי-אממ..ידיים, רגליים, לחיים, פה, אף
חיה נערצת-
ספרים-אממ..המליצו לי על "רודף העפיפונים"..אני נורא רוצה לקרוא אותו.. טי וי –סדרות וטלנובלות ישראליות,תכניות ערב של ערוץ 2 או 10.. סוג הומור-
תכונות / התנהגויות סקסיות –
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם-אנשים שחשים את עצמם יותר מדי, חוסר נימוס ועוד כמה בסגנון.. תכונות אהובות בי-לא יודעת
תכונות מאוסות בי-כנ"ל.. צבעים-כחול וגווניו.. סגנון מוזיקלי-כמעט הכל חוץ מדיכאון ומזרחית.. שירים-כנ"ל.. זמרים/להקות-מארון 5,הילארי דאף,לינזדי לוהאן,היהודים,קלי קלארקסון ועוד רבים ואחרים
נשים קלאסיות-אממ.. גברים קלאסיים-אממ.. מילים/ הברות/ נהמות –
סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות-
הסמים שלי- הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו-טוב לי פה
משקה-אממ..קולה, מיץ ענבים או מיץ דובדבנים עם פטל..הכי טעיםם
אוכל-תירס
עקרונות ברזל-
משפט שעושה לי את זה-נממ..יש כמה
הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע-עדיף שלא תדעו
בילוי אידאלי-עם חברים במקום שקט
לעולם לא יתפסו אותך עם-סיגריות(
) לעולם לא יתפסו בלי-שעון יד ופלאפון
סגנון לבוש-ג'ינס וגופיה.. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)-יבשה נראה לי
הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.נממ.. הדבר הכי יפה שעשית לאחר-מסיבת הפתעה לחברה.. גבר חלומי-רשמתי את זה באחד התשובות לשאלונים..תחפשו שם..חפרתי על זה
מתנגן במערכת-מוזיקה(
) עונה-אין ממש מועדפת.. במיטה-
הדבר הכי מביך שקרה לי-אמממ.. עיר- שלי 'אני...' במשפט-אני עונה עכשיו על שאלון
מסר לאומה-חיים רק פעם אחת, נצלו כל רגע

שאלון כי משעמם לי אש

שם - תאריך לידה- תיאור פיזי- חיה נערצת- ספרים- T.V – סוג הומור- תכונות / התנהגויות סקסיות – תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- תכונות אהובות בי- תכונות מאוסות בי- צבעים- סגנון מוזיקלי- שירים- זמרים/להקות- נשים קלאסיות- גברים קלאסיים- מילים/ הברות/ נהמות – סקס אחר- תנוחה מועדפת – סיגריות- הסמים שלי- הרגל מגונה- מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- משקה- אוכל- עקרונות ברזל- משפט שעושה לי את זה- הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אושר עילאי- חלום פרוע- בילוי אידאלי- לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- סגנון לבוש- מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- הדבר הכי יפה שעשו עבורך- הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גבר חלומי- מתנגן במערכת- עונה- במיטה- הדבר הכי מביך שקרה לי- עיר- . 'אני...' במשפט- מסר לאומה- + פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולדת? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתולה? אוהבת את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיפה בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה תעשי מחר? מאוהבת? דלוקה על מישהו? אם.... אם היית נדלקת על מישהוי שקטנה ממך, היית נותנת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

למעלה