מאריה וניק מתגרשים?

supernaturaly

New member
מאמין שהרבה מאיתנו

לא היו רוצים או מאחלים את זה למאריה, אבל זו דרכו של עולם - אנשים מתאהבים, מתחתנים ובתרבות של היום - הרבה מאוד גם מתגרשים.
&nbsp
למרות שכתבה אחת לא אומרת שום דבר ויכול להיות שהכל שטויות, אבל מקריאת הכתבה עולה שניק מצטייר כפלייבוי לא קטן.
לי נראה (וכמובן שקטונתי מלנסות להתיימר להבין משהו - דברים שרואים מכאן לא רואים משם), שמראש הקשר הזה היה מורכב מידי ועם פוטנציאל לחיי מדף קצרים.
&nbsp
ניק - בחור צעיר, שאני מאמין שעוד יתמסד שוב בעתיד או לפחות יהיה בקשר רציני משמעותי אחרי שהוא קצת יתפכח.
מאריה - זה ישמע קצת גס, אבל נראה שהשנים הרבות בתעשייה, העבודה הקשה, הקרייריזם, לא באמת יאפשרו לה בהמשך הדרך להתמסד בשלישית / לפתח קשר רציני ארוך-טווח.
לי נראה שכל המהלכים שהיא עוברת (כשלונות מוזיקליים שחוזרים על עצמם, פיטורו של יד-ימינה, ג'רמיין, ייתכן וגם גירושין באופק), בצורה "קארמתית" כזו או אחרת, יובילו אותה גם כן להתפכחות והיא תעלה הילוך בצורה משמעותית לקראת האלבום הבא. ויהיה אחד כזה לדעתי, כבר ב-2015.

Petals

New member
קראתי את דבריו של ניק לגבי המצב הנפשע של מאריה

מאוד הגיוני ומסתדר לי מה שהוא אומר

חבל ועצוב לשמוע

הייתי בטוח שהם יהיו שונים..
מאריה פאקינג(לאא) לא נתנה לו עד אחרי החתונה.

eranmc

New member
#טוני

roi245

New member
ניק "מודאג ממצבה הנפשי של מאריה"

זה נהיה מכוער יותר ויותר. הרשת גועשת ממידע חדש שזורם מהצד של ניק. הוא מסר בתגובה שהפרידה היא ביוזמתו ושהוא מודאג ממצבה הנפשי של מאריה, ועזב את הבית מתוך דאגה לשלומם של הילדים שלהם ושהסביבה של מאריה רעילה ולא מקום בטוח לגדל בו את הילדים. הזבל הזה הלך רחוק מדי.

ואז אבא שלו, שהוא מטיף או כומר או אלוהים יודע מה, פרסם בפייסבוק שלו גיבובים כגון:

"מה אם גבר רוצה 10 ילדים ואשתו רוצה רק 2? מה הגבר אמור לעשות?"
"מה אם אשה משמינה 200 פאונד והגבר שלה בכלל אוהב נשים רזות ויפות? מה הגבר אמור לעשות?"
"מה אם האשה עוברת הפלה מבלי לקבל את הסכמת בעלה? מה הגבר אמור לעשות?"
"מה אם האשה צורכת אלכוהול וסמים והגבר לא נוגע? מה הגבר אמור לעשות?"
"מה אם האשה משקרת כל הזמן? מה הגבר אמור לעשות?"

היו עוד כמה פנינות חכמה, וחשוב להדגיש שהוא כותב עם CapsLock ובצורה מאוד עילגת שספגה אינספור עלבונות מהעיתונות שפרסמה את זה. לאחר שהותקף ע"י הכבשים, מחק חלק מהדברים וטען שזה בכלל לא מתייחס למישהו ספציפי אלא נקודות שמועלות בספר שהוא כתב. כמובן שזה גרר גם תהיות מדוע איש כל כך עילג כותב בכלל ספר.

בינתיים דווח שניק חתום על חוזה שאוסר עליו לדבר על הגירושין במידה ויקרו (ונראה שכן) ואם יפר זאת, הוא יתמודד מול עונשים כספיים כבדים.

הדבר היחיד שעולה לי כרגע זה שהבן זונה הזה יקבל נתח מחצי מילארד הדולר שלה. חצי מיליארד שגם אני תרמתי לו כשקניתי את כל הדיסקים השלה!!!

עכשיו גם הכל מתחבר. ההרעה ביחסים שלהם בחודש מרץ בעקבות ראיון רדיו שבו הוא אמר ששכב, בין היתר, עם קים קרדשיאן. מאריה התפוצצה מזה ואז בחודש מאי הוא כבר עזב את הבית לאחוזה שלהם באל.איי. קשה להאשים אותה על המינימום יח"צ לאלבום והיחס הקר ביניהם בספיישל ההוא של NBC בחדר הילדים כשהם אפילו לא מסתכלים אחד על השני.

TMZ גם אומרים שבאל.איי. הוא כבר מבלה עם האקסית שלו וגם זרקו רמיזות במי מדובר. אוקיי.

eranmc

New member
איזה מבעס לקרוא

ניק ואבא שלו הלכו רחוק, אולי הם צודקים אבל בשביל הילדים...
&nbsp
באחלי לא שילמת על אלבום הרמיקסים

123avi321

New member
עצוב היה לי לקרוא את זה

לא מאמין שבצורה כזו מכוערת הם מסיימים את מערכת היחסים שלהם.
קשה לי להאמין שניק מדבר ככה על אם ילדיו, האישה שקיעקע את שמה על גבו :(
לעומת החבר'ה פה בפורום אני באמת חשבתי שיש שם love story..

a 90s Noah

New member
וואי הקעקועים!! לא חשבתי על זה

הבחור מסתובב עם כיתוב ענק, קבוע, קיטשי ומכוער של מאריה. הוא בטוח יסיר את זה בלייזר, אבל כמה אדיוט/מאוהב צריך להיות כדי לעשות דבר כזה?
ואם הוא באמת אמר את כל הדברים האלה אני מקווה שזה לא ירד ממנו אף פעם.

eranmc

New member
איזה 2004

אני מוכן לקעקע במקום מוצנע ושאתה תקעקע אותי

למעלה