אין לי ספק שזה יקרה, השאלה היא מתי
דווקא בימים האחרונים, בעקבות מותה המצער של וויטני, כוחה של מאריה עולה בעיני רבים בתעשיית המוסיקה. לא לחינם מיד אחרי מותה של וויטני נערכו אינסוף השוואות בין מאריה לבין וויטני. למרות המצב העגום שבו נמצאת תעשית המוסיקה (ע"ע ריהאנה, ביונסה, קטי פרי ועוד שלל שרלילות המתיימרות להיות זמרות גדולות) מאריה, בניגוד לוויטני, שמרה על מעמדה כזמרת מובילה. אמנם המכירות לא מה שהיו, אבל היא בכ"ז הצליחה לשמור על עצמה בתודעה של כולם. ובל נשכח את ההצלחה הפנומנלית של האמנספיציה! פרטים חדשים שצצים מדי יום על מותה של וויטני מלמדים כי היא התקשתה להילחם בכוכבניות הסקס של היום (זה מה שהן, לא?), שדחקו אותה מחוץ לתודעה הציבורית, דבר שהוביל לכך שהיא נשאבה עמוק יותר ויותר לתוך עולם הסמים/משככי כאבים/אלכוהול - YOU NAME IT... מאריה היא אשכרה SURVIVOR - ולמרות שאני לא מסכים עם רוב ההחלטות המקצועיות שלה של השנים האחרונות, היא הוכיחה ועודנה מוכיחה כח הישרדותי בלתי נתפס! אני כבר מזמן אמרתי שמקומות ראשונים הם כבר לא ממש בראש מעייניה של מאריה, אבל אין לי ספק בכלל, שאם היא לא תמחזר שוב את שאריות הזבל שקיבלנו באלבומים האחרונים, היא יכולה לחזור על תופעת האמנסיפציה ובענק. ולמרות שאולי היא לא במרדף אחרי המקום הראשון, קשה לי להאמין שהיא לא מעונינת בזה. הכל שאלה של: בראש ובראשונה טיימינג! ומיד לאחר מכן - למי היא חוברת. להמשיך לעבוד עם הפאקניג ג'רמיין הזה לא נראה לי הגיוני בכלל. אבל שמע, אני לא נביא. אולי עוד נופתע משיתוף הפעולה (המיליון במספר) הזה שלהם.