מאריה ב- BET HONORS

specialsomeone

New member
מאריה ב- BET HONORS

מאריהדיילי העלו את כל הקליפים שהראו בהם את מאריה בטקס שצולם חודש שעבר ושודר לראשונה אתמול בלילה.. ההופעות של פטי ושל קלי רולנד היו מצויינות לדעתי!! מה דעתכם ?

specialsomeone

New member
הראיון של מאריה עם GMA נדחה למועד מאוחר יותר

הוא היה אמור להתקיים מחר. מאריה עדיין לא מוכנה להתראיין אחרי מותה של וויטני. .. התמונה הזאת צולמה כמה זמן אחרי שמאריה שמעה את הידיעה על וויטני.

Mידאס

New member
מעולה, מעולה, מעולה!

קלי רולנד. אחח! אני מת עליה! לצערי היא לא זוכה לכבוד המגיע לה באמת. ביצוע נפלא. הופעה מלאת אנרגיה. רואים שקלי אוהבת אותה! פטי. מה עוד לא נאמר על האגדה פטי לאבל? זמרת בחסד. ביצוע נהדר שלה ל-HERO. BIG LIKE!!!

eranmc

New member
האירוע מוזר לי

מצד אחד אני ממש שמח וזה באמת מרגש, אבל לפי איך שמאריה נראתה זה נראה כאילו יש לה לפחות עוד עשור, לפחות שלא "צעירות".

Mידאס

New member
מאריה - מלכת שירי האהבה

יכלה בקלות למלא את כל המצעד הזה! עקפה אפילו את וויטני המנוחה עם שירה I WILL ALWAYS LOVE YOU, שנחשב לדעת רבים לשיר האהבה הטוב בכל הזמנים. אבל, כמו שכתבת, אם בילבורד אומר... תודה על העדכון, ערן.

eranmc

New member
לא הסכמתי את הבחירות אבל סחטין שזכרו את

LTT של מימי

iiamitx3

New member
חלק מהבחירות באמת היו פתטיות...

למשל rolling in the deep במקום #6???? ברור שזה קרה בגלל פופולאריות עכשווית של אדל... מה שכן אני אוהב את זה שבילבורד מעריכים את מאריה בניגוד לכמה אחרים... מגיע ל-we belong together לזכות בכבוד הזה ואני שמח שגם LTT נכנס לרשימה. אני חושב שהיא היחידה עם יותר משיר אחד שם. כשעברתי ברשימה חשבתי לעצמי מעניין איפה unbreak my heart זה חייב להיות פה (וכבר ידעתי שמאריה במקום הראשון) ואז ראיתי שזה במקום השני וזה מגיע לטוני

specialsomeone

New member
שירי אהבה לא? חייב להיות פתטי!

מסכים איתך לגבי השיר של אדל אבל היא ממש היסטריה כרגע, השיר הזה הוא אחד השירים הכי מצליחים מאז WBT של מאריה והאלבום שלה מכר יותר אלבומים מכל אמן אחר בעשור האחרון, אפילו יותר מהאימנסיפציה של מאריה...(וזה רק בארה"ב לבד). משהו לא קשור..השיר של וויטני ז"ל חוזר ל- בבילבורד 100 הגדולים השבוע ב #7.

iiamitx3

New member
ואוו מדהים!

זוהי בטח הפעם הראשונה בהרבה זמן שסינגל שלה מגיע ל טופ 10

iiamitx3

New member
חבל שבכאלו נסיבות מעציבות...

דרך אגב הלוואי שלמאריה יהיה עוד סינגל במקום הראשון. היא הוכיחה שהיא תמיד תוכל וכנראה שהיא עדיין יכולה. אני אסתפק גם בטופ 5 אבל לא פחות מטופ 10

Mידאס

New member
אין לי ספק שזה יקרה, השאלה היא מתי

דווקא בימים האחרונים, בעקבות מותה המצער של וויטני, כוחה של מאריה עולה בעיני רבים בתעשיית המוסיקה. לא לחינם מיד אחרי מותה של וויטני נערכו אינסוף השוואות בין מאריה לבין וויטני. למרות המצב העגום שבו נמצאת תעשית המוסיקה (ע"ע ריהאנה, ביונסה, קטי פרי ועוד שלל שרלילות המתיימרות להיות זמרות גדולות) מאריה, בניגוד לוויטני, שמרה על מעמדה כזמרת מובילה. אמנם המכירות לא מה שהיו, אבל היא בכ"ז הצליחה לשמור על עצמה בתודעה של כולם. ובל נשכח את ההצלחה הפנומנלית של האמנספיציה! פרטים חדשים שצצים מדי יום על מותה של וויטני מלמדים כי היא התקשתה להילחם בכוכבניות הסקס של היום (זה מה שהן, לא?), שדחקו אותה מחוץ לתודעה הציבורית, דבר שהוביל לכך שהיא נשאבה עמוק יותר ויותר לתוך עולם הסמים/משככי כאבים/אלכוהול - YOU NAME IT... מאריה היא אשכרה SURVIVOR - ולמרות שאני לא מסכים עם רוב ההחלטות המקצועיות שלה של השנים האחרונות, היא הוכיחה ועודנה מוכיחה כח הישרדותי בלתי נתפס! אני כבר מזמן אמרתי שמקומות ראשונים הם כבר לא ממש בראש מעייניה של מאריה, אבל אין לי ספק בכלל, שאם היא לא תמחזר שוב את שאריות הזבל שקיבלנו באלבומים האחרונים, היא יכולה לחזור על תופעת האמנסיפציה ובענק. ולמרות שאולי היא לא במרדף אחרי המקום הראשון, קשה לי להאמין שהיא לא מעונינת בזה. הכל שאלה של: בראש ובראשונה טיימינג! ומיד לאחר מכן - למי היא חוברת. להמשיך לעבוד עם הפאקניג ג'רמיין הזה לא נראה לי הגיוני בכלל. אבל שמע, אני לא נביא. אולי עוד נופתע משיתוף הפעולה (המיליון במספר) הזה שלהם.

iiamitx3

New member
מה שנכון זה שמאריה לא פה בשביל להצליח כמו

שהיא פה בשביל לעשות מוזיקה שהיא אוהבת. ואתה חייב להודות שחלק מההצלחה של האמנסיפציה אנחנו חייבים לג׳רמיין. לדעתי מאריה כבר הוכיחה את עצמה והשיגה כל מה שהיא צריכה בשביל קריירה מפוארת. גם אם היא הייתה מפסיקה. אני רק רוצה שהיא תעשה עוד מוזיקה.

למעלה