מארז שבור

Raffael

New member
מארז שבור

שלום לכולם, לפני מספר שבועות חמק האייפאק מידיי, נפל לרצפה ונפצע. המכשיר נסדק באזור כפתור ההפעלה, אך ללא נזק לתפקודו. חשבתי שהכל בסדר, אבל לפני מספר ימים, כפתור ההפעלה קצת זז ממקומו (החור שלו גדל מאז התאונה) ועכשיו הוא כבר לא מתפקד ואני נאלץ להדליק את המכשיר באמצעות reset ולהניח לכיבוי האוטומטי להרדים אותו. שאלתי היא אם אפשר לתקן/להחליף את מארז המכשיר, איפה ובכמה להערכתכם. תודה רבה

ron20

New member
תראה .... ../images/Emo1.gif

1. להדליק אפשר עם כל כפתור אחר ... (הכי טוב לשייך את אחד הכפתורים למסך "היום") 2. לכבות, אפשר כיבוי אוטומטי ואפשר להתקין קובץ קטנטן שלחיצה עליו מכבה את המכשיר. 3. לגבי תיקון, תעשה חיפוש בפורום (רון שמחון, לנטרוניקס), לגבי כדאיות זה כבר תלוי איזה מכשיר יש לך ...

Raffael

New member
תודה רבה !

במיוחד על 1. זה שלא חשבתי על זה מחייב בדיקות דם. משהו חסר שם זה בטוח. אני חושב שאמשיך להסתדר כך. מדובר ב3850 אגב. תודה רבה ולילה טוב.

ron20

New member
גם לי נשבר הכפתור הזה ... ../images/Emo31.gif

לא נראה לי שווה לתקן 3850 ..., אחרי שמתרגילם (כמובן לא להדליק בסופט ריסט) אפשר לחיות עם זה ... אם אתה לא לחוץ על שרוולים, נראה לי שבמחיר התיקון אפשר להשיג (בחו"ל) 1930 חדש ... שווה לנסות לקבל הצעת מחיר כי תלוי מה עומק הקלקול, יכול להיות שזה רק כפתור קטן ... (אגב, מה הקשר לבדיקום דם
)

למעלה