מארז חדש לקיילי !!

מארז חדש לקיילי !! ../images/Emo6.gif

הולך לצאת לקיילי לכבוד הטור החדש , מארז מיוחד ואקסקלוסיבי של כל הסינגלים האוסטרלים שלה מהראשון ועד האחרון בעטיפות מקוריות!!! איזו התרגשות !! ודרך אגב מי שלא יודע , סייהיי חזר

Nadav נדב

New member
קיילי פשוט מטומטמת...

ותקבל סרטן שוב בגלל מה שהיא עושה לעצמה. וורקוהולית מפגרת.

נדב , קיילי אמרה בראיון האחרון

שהתרופה הכי טובה בזמן מחלתה הייתה השאיפה לחזור כמה שיותר מהר לקריירה שלה...אני מכבד אותה ומבין את שאיפתה לחזור. אל תשכח שכבר יותר משנה היא במנוחה...ועד הטור המחודש זה כבר יהיה שנה וחצי... היא חוזרת ובגדול !

Nadav נדב

New member
היא לא הבריאה לחלוטין, ויש סיכוי

לא קטן שהמחלה תחזור. אם היא תמשיך להתיש את הגוף שלה ככה, ועוד במסע הופעות שבכלל לא היה אמור לקרות - היא תהיה יותר חולה ממקודם. אני לא מכבד את ההחלטה, אני חושב שהיא לא מסוגלת לשבת על התחת ולנוח מספיק והגוף שלה ישלם את המחיר....כמובן שגם השעון הביולוגי שלה מתקתק, אין לה עוד יותר מדי זמן להיכנס להריון. קריירה היא לא הדבר הכי חשוב בחיים, חבל שהיא לא מבינה את זה כבר וממשיכה להעמיס על עצמה. אני יכול להבין למה היא רצתה לחדש את המסע האוסטרלי, אבל זה בהחלט היה יותר ממספיק לסיים אותו ככה. היא ממש ממש טיפשה, אין לי משהו אחר להגיד על ההחלטות הפזיזות שלה.

אני בטוח שכל צעד שהיא עושה היא

מתיעצת עם מיטב הרופאים , ובטוח שכל הזמן היא במעקבים...וזהו. צריכים לחזור לשגרה. אם היא הייתה מעוניינת להתחתן ולהכנס להריון היא הייתה כבר עושה זאת ממזמן.

אפרת ר

New member
אני חושבת שהיא היתה צריכה להסתפק

בסיום מה שהיא ביטלה באוסטרליה וזהו...כמה שאני שמחה בשביל כל מי שיזכה לראות אותה באנגליה עכשיו ואולי באירופה - אני לא חושבת שהיא צריכה לעשות את זה ... השאיפה שלה לחזור החזיקה אותה בתקופה הקשה אבל לדעתי זה היה צריך להגמר באוסטרליה... אח"כ אלבום חדש, משפחה, מנוחה ואולי יותר מאוחר עוד סיבוב הופעות ... אבל SG היה צריך להגמר באוסטרליה כמו בתוכנית המקורית.

למעלה