מארזי הסדרה במבצע באמזון

nick fury

New member
מארזי הסדרה במבצע באמזון

אני יודע שהודעה כזו מתאימה יותר לפורום סרטי DVD, אבל what the heck... עונות 1-5 במבצע 14.99 דולר (שזה יוצא 60 שקל לעונה), מה שהעונות שנמכרות בארץ (עם תרגום) עולות 250 שקל לעונה.

handlessman

New member
אנשים מעדיפים עם תרגום...

אנחנו מפגרים, לא מסוגלים לראות באנגלית (לפחות אני)... ואני ב-5 יחידות, חרטא שאנחנו אמורים להיות יותר מבינים באנגלית.

ברודי

New member
אני מסוגלת לראות באנגלית...

לא הבנתי. מה ההבדל? זה נראה אותו דבר חוץ מהעובדה שבעיברית יש כל מיני קישקושים לבנים קטנים למטה שמסתירים.... סתם
לי אישית אין בעיה לראות באנגלית פשוט אני אחרי זה מבינה מה שבא לי ולא בהכרח מה שבאמת התכוונו אליו
לכן עדיף עם תרגום ככה שלא צריך להתאמץ ולהריץ אחורה אלף פעם רק בגלל שמישהו החליט ללחוש את המילה הכי חשובה ולא מבינים בכלל מה היא.. [ואז מגלים שמי שתירגם משמיעה גם כן תירגם משו אחר לגמרי....
]

nick fury

New member
בדיוק

גמאני ב-5 יחידות אבל משהו באמצע הולך לאיבוד. יש מצב. אבל בעצם, יותר חסכוני 60 שקל מ-250
אז כפרה על התרגום.

slayer510

New member
עונה 6 לא יצאה עדיין

ל-DVD בישראל. אני מאמין שבקרוב היא תצא. ומה הקשר עונה 7 עכשיו??? היא עדיין לא הסתיימה אפילו.

handlessman

New member
אולי לפחות לא בזמן הקרוב...

בהסתמך על מה אתה אומר שהיא לא תצא בכלל? אני מניח שכמו כל עונה שיצאה עד עכשיו על DVD גם היא הולכת לצאת... לפחות מתישהו...

Death Punk

New member
היא לא הולכת לצאת בכלל!

לא שמעתם שוורנר הום וידאו ישראל פשטה את הרגל?!?

slayer510

New member
לא...!!

למה הם פשטו את הרגל?? האם יש לזה קשר לכך ששידורי סמולוויל עברו מה-WB ל-CW??

Death Punk

New member
זה היה ממש ממזמן...

הנה כתבה בנושא: http://finance.walla.co.il/?w=/3/855405 יכול להיות שהד-ארצי תוציא את ה-DVD אבל לפי מה שאני הבנתי הם לא מתכוונים להוציא סדרות יותר בגלל שזה בעצם מה שהביא לפשיטת הרגל של וורנר, אני חושבת שאפשר לשאול בפורום DVD מה קורה עם זה... הנה קישור לפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=497

handlessman

New member
וגם אם הם לא יוציאו...

מישהו אחר יוציא... מה אכפת לי מי? כל עוד זה יוצא אז סבבה...

למעלה