M MoNeT1 New member 23/10/04 #17 ../images/Emo105.gifמגיע להם../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif שיהיה להם בהצלחה ושיזכו בעוד מיליוני פרסים
../images/Emo105.gifמגיע להם../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif שיהיה להם בהצלחה ושיזכו בעוד מיליוני פרסים
G galevine New member 25/10/04 #26 הם מועמדים!הילע רשמה אבל הנה.. Artist Of The Year/Modren Adult Contemporary Radio Artist Of The Year/Top 40 Radio Song Of The Year/Top 40 Radio-This Love
הם מועמדים!הילע רשמה אבל הנה.. Artist Of The Year/Modren Adult Contemporary Radio Artist Of The Year/Top 40 Radio Song Of The Year/Top 40 Radio-This Love
C CiNdErElLa3887 New member 27/10/04 #28 חחחח נממ הפכנו את זה לשרשור הטקסים הלא רשמי אז רק שתדעו שמארון מועמדים בטקס People's Choice Awards בקטגוריה :Best Group הטקס ישודר בארה"ב ( ) ב9 לינואר... ואפשר להצביע להם פה סו Rock The Vote
חחחח נממ הפכנו את זה לשרשור הטקסים הלא רשמי אז רק שתדעו שמארון מועמדים בטקס People's Choice Awards בקטגוריה :Best Group הטקס ישודר בארה"ב ( ) ב9 לינואר... ואפשר להצביע להם פה סו Rock The Vote
C CiNdErElLa3887 New member 27/10/04 #29 ../images/Emo24.gif"אני תמיד אהיה כאן לצידך... אבל עוד מעט אני הולכת לישון..אז תצטרכי להיות לבד קצת "
../images/Emo24.gif"אני תמיד אהיה כאן לצידך... אבל עוד מעט אני הולכת לישון..אז תצטרכי להיות לבד קצת "
C CiNdErElLa3887 New member 27/10/04 #30 חחחחח בע שני...../images/Emo4.gif... הייתי אמורה לשלוח את זה למשחק בקומונה שלי.. ..חחח להודעה שלך..בעעעעעע חחח אגב כנסו
חחחחח בע שני...../images/Emo4.gif... הייתי אמורה לשלוח את זה למשחק בקומונה שלי.. ..חחח להודעה שלך..בעעעעעע חחח אגב כנסו