בארדר טו בריט' שיר מצויין!!
ג גליזה New member 7/5/07 #56 Harder To Breathe הרצועה הפותחת לאלבום הבכורה של מארון 5 אחד השירים המוצלחים של להקתנו, והוא יצא כסינגל אם אני לא טועה רצועה 4 באלבום ההופעה Live Friday The 13th תרגום השיר באדיבות חברי הפורום - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1101&a=2302&c=235&sc=63&ssc=0 (יותר נכון - באדיבות הילה? )
Harder To Breathe הרצועה הפותחת לאלבום הבכורה של מארון 5 אחד השירים המוצלחים של להקתנו, והוא יצא כסינגל אם אני לא טועה רצועה 4 באלבום ההופעה Live Friday The 13th תרגום השיר באדיבות חברי הפורום - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1101&a=2302&c=235&sc=63&ssc=0 (יותר נכון - באדיבות הילה? )
S SuperKeren New member 6/5/07 #46 וגם קעקוע שמתנוסס על כתפו של אדם עקב חיבתו העזה לעיר הרוחות, המולדת.
M Mrs Brightside New member 4/5/07 #37 לייב יום שישי ה-13 לא,זהו לא שם של סרט אימה. אלא שמו של הדיוידי [ !] של ההופעה החיה שלהם שיצא שנה שעברה. בהופעה הם שרו בנוסף לשירים מהאלבום את Wasted Years וHello של אואזיס.
לייב יום שישי ה-13 לא,זהו לא שם של סרט אימה. אלא שמו של הדיוידי [ !] של ההופעה החיה שלהם שיצא שנה שעברה. בהופעה הם שרו בנוסף לשירים מהאלבום את Wasted Years וHello של אואזיס.
M Mrs Brightside New member 4/5/07 #35 מארון 5 (איך אף אחד עוד לא רשם את זה? ) השם של הלהקה. את המשמעות האמיתית מאחורי השם הם לעולם לא יחשפו(מן סוד ששמור במערכת). אבל באחד הראיונות הם אמרו שמארון זה צבע משולב,כמו שהמוסיקה שלהם משולבת בהרבה סגנונות,ו5 זה מספר חברי הלהקה.
מארון 5 (איך אף אחד עוד לא רשם את זה? ) השם של הלהקה. את המשמעות האמיתית מאחורי השם הם לעולם לא יחשפו(מן סוד ששמור במערכת). אבל באחד הראיונות הם אמרו שמארון זה צבע משולב,כמו שהמוסיקה שלהם משולבת בהרבה סגנונות,ו5 זה מספר חברי הלהקה.
S SuperKeren New member 6/5/07 #47 בידי בילי ג'ואל התשובה לשאלה הנכספת../images/Emo8.gif (וחברי הלהקה כמובן)
M Mrs Brightside New member 4/5/07 #36 מאט פלין התוספת החדשה ללהקה. עקב פציעתו של ריאן( ) הוא יחליף אותו בתופים מעתה והלאה. אם אני לא טועה הוא כיום בן 28,נשוי + ילדה. הוא ניגן בעבר עם ג'ון מאייר.
מאט פלין התוספת החדשה ללהקה. עקב פציעתו של ריאן( ) הוא יחליף אותו בתופים מעתה והלאה. אם אני לא טועה הוא כיום בן 28,נשוי + ילדה. הוא ניגן בעבר עם ג'ון מאייר.