מארון א"ב

SuperKeren

New member
הרחבה:

Kara's Flowers הייתה הלהקה שקדמה למארון 5 שאנחנו מכירים היום. בתחילה היו אלה אדם לווין וריאן דיוסיק שהיו חברי ילדות עוד מבית הספר היסודי, והתחילו להתעניין במוזיקה משותפת והעשייה שלה. מאוחר יותר גם ג'סי קרמייקל הצטרף אליהם בימי התיכון העליזים, בהם גיששו עם קארא'ס פלאוורס והשיגו הכרה מסויימת: הוחתמו בחברת התקליטים "ריפרייז" והוציאו את האלבום "העולם הרביעי" (The Forth World") שבו ניכרות השפעות של להקות גדולות וטובות כמו הביטלס, האבנים המתגלגלות ופוליס. נראה לי ששיא הקריירה באותו השלב היה הופעה בתוכנית הטלוויזיה הפופולארית "בוורלי הילס 90210", בתור להקה במועדון עם הסינגל "Soap Disco" מתוך האלבום הנ"ל. שירים של הלהקה הופיעו מאוחר יותר גם בסדרות וסרטים אחרים, למרות שכבר היו מוכרים לעולם בתור "מארון 5" (למשל בתכנית "ג'ואן מארקדיה" Joan Of Arc"). "Kara's Flowers" עזבו את אולפני פרייז רקורדס בשנת 1999 בשביל לפתוח בדרך מוזיקאלית חדשה. אחרי שנים של נסיונות ובדיקה (וגם ההוספה של ג'יימס וולנטין), השילובים והשירים החלו להתפתח כשחברי הלהקה החלו "לספוג" השפעות מחוויתם בקולג' (אוניברסיטה). ברבות השנים, הפכה הלהקה להיות Maroon 5 שאנו מכירים היום. במהלך הדרך ריאן דיוסיק נפצע בכתפו (פרק אותה) ועקב הפציעה החמורה וחוסר היכולת להחלים ממנה, הוחלף ע"י מאט פלין - המתופף החדש. על המעבר בין קארא'ס פלאוורס למארון 5: "בין הזמן שבו החלפנו את חברת התקליטים" אדם משחזר, " ביליתי הרבה מהזמן שלי בניו יורק. שם נחשפתי לתרבות האורבנית של ההיפ-הופ בדרך שאף פעם לא קרתה לי בלוס אנג'לס. זה הפנה אותי לז'אנר חדש לגמרי של מוזיקה שהשפיע רבות על כתיבת השירים שלי."

גליזה

New member
וקצת על האלבומים של הלהקה:

כ Kara's Flowers יצאו להם אלבום או שניים (ממש ככה. תמיד אמרתם שיש רק את The Fourth World, אבל אתרי ליריקס מוכיחים אחרת. מה עם Stagg Street Recordings?
) להלן השירים ב The Fourth World (1997):
01. Soap Disco 02. Future Kid 03. Oliver 04. The Never Saga 05. Loving The Small Time 06. To Her With Love 07. Sleepy Windbreaker 08. Pantry Queen 09. My Ocean Blue 10. Captain Splendid​
וע"פ מה שהבנתי מletssingit , יצא להם אלבום נוסף בשם Stagg Street Recordings בשנת 1999. השירים באלבום:
01. If You Only Knew 02. The Fog 03. Simple Kind Of Lovely 04. The Great Getaway 05. Good At Being Gone 06. Not Falling Apart 07. The Kid With The Velvet Eyes 08. As Things Collide 09. Everyday Goodbyes​

Mrs Brightside

New member
שי ויל בי לאבד.

הסינגל השלישי של הלהקה מתוך SAJ. אחרי שני הסינגלים היותר רועשים, הגיעה הבלדה הפופית,עם הקליפ בסגנון הסרט "הבוגר". הקליפ

גליזה

New member
../images/Emo79.gifת'

אתם מוזמנים להתחיל לשרשר
המפ, יש לי מבחן בהיסטוריה, אבל אוסיף לכאן כשאסיים להתכונן
תוכלו לכתוב כמובן גם באנגלית, לפי איך שזה נשמע
פשוט בשביל הנוחות..
אתם יודעים

SuperKeren

New member
טוב כל מי שמוסיף הגדרה... אולי תרחיבו קצת!?

גם לינקים ותמונות יהיה נחמד

למעלה