הרגת אותי סחטיק, אני ספורטאית? אני???? חחחחחח אחלה יום גם לך
מ מרי-לו New member 7/7/02 #22 ../images/Emo6.gif הרגת אותי סחטיק, אני ספורטאית? אני???? חחחחחח אחלה יום גם לך
י יאללה סחטיקה New member 7/7/02 #29 ח ח ח מרי ... |ואני חשבתי שהגיזרה מסגירה ... אז אולי גלי את סודך ....>מבטיח לספר רק לאישתי>ח ח ח יום חדש בחוץ וכלום עוד לא לחוץ
ח ח ח מרי ... |ואני חשבתי שהגיזרה מסגירה ... אז אולי גלי את סודך ....>מבטיח לספר רק לאישתי>ח ח ח יום חדש בחוץ וכלום עוד לא לחוץ
ת תמי סולמית New member 7/7/02 #30 ראיתי מריל.. נו...איפה המלך? היא זקוקה לעוגיות ל"ג בעומר עם הנס...
ע עינת ההיא New member 7/7/02 #19 לא יפה מצידכם....... ככה לעשות רעש כל כך מוקדם.. בגללכם התעוררתי..... בוקר....
י יאללה סחטיקה New member 7/7/02 #26 אז אם ככה ... בוקר טוב לך ההיא המתוקה ... שיהיה לך יום קסום ומדהים יופ חדש בחוץ וכלום עוד לא לחוץ
י יאללה סחטיקה New member 7/7/02 #36 אופטי..... ואני חשבתי זה שירשור של הקליניקה כי לא ניראה לי אני שייך לקליקה יום חדש בחוץ וכלום עוד לא לחוץ
אופטי..... ואני חשבתי זה שירשור של הקליניקה כי לא ניראה לי אני שייך לקליקה יום חדש בחוץ וכלום עוד לא לחוץ
י יאללה סחטיקה New member 7/7/02 #40 ח ח ח אופטי .... אני יודע שאתה "צחקת"... שתיצחק כל יום כל היום . יום חדש בחוץ וכלום עוד לא לחוץ