מארג' בMAXIM

mmm..... Sexy

demoloc

New member
או כמו שהומר אמר:

mmmm.....marge last temtetion of homer (אלא אם קאזאא שוב הטעתה אותי!)

demoloc

New member
מה לבדוק באתר?

שיש לי את הפרק? בדקתי...וזה משם! אז לא טעיתי...

shlomov2001

New member
"אם קאזאה לא מטעה אותי"

בד"כ הוא מטעה :) לכן תעשה מה שאמרתי לך ותשנה את כל השמות של הפרקים אצלך לתבנית הזאת: SxxExx - xFxx - XXXX לדוגמאה S01E01 - 7G08 - Simpsons Roasting on an Open Fire עשיתי לי את זה וזה עזר. תעשו ככה כולכם!

shlomov2001

New member
אוקיי אז לגבי הקוד פרק

הקודים האלה שבטח ראיתם בעבר (1F03, 5F22, AABF14 וכד') הם מספרי הפקה שניתנו לכל פרק ופרק. המספרים הם קודים שניתנו לפרקים ע"י צוות ההפקה. לכל פרק יש "קוד מקדים", שמצביע על העונה שעבורה הוא הוא הוכן (אבל לא בהכרח שודר בה; ישנם פרקים שהוכנו לעונה מסויימת ושודרו בעונה שאחריה. ברוב העונות זה היה ככה). באופן כללי: 7G זה עונה ראשונה 7F עונה שנייה 8F עונה שלישית 9F עונה רביעית 1F עונה חמישית 2F עונה שישית 3F עונה שביעית (בעונה זו היו כמה פרקים שהופקו ע"י מפיקים "תורנים", וקידומתם 3G במקום 3F. ביניהם הפרק "The Spirngfield Files") 4F עונה שמינית 5F עונה תשיעית AABF עונה עשירית BABF עונה אחת-עשרה CABF עונה שתים-עשרה DABF עונה שלוש-עשרה EABF עונה ארבע-עשרה FABF עונה חמש-עשרה אם נסתכל על הקוד 7G08, שהוא הקוד של הפרק הראשון ששודר, נראה שהוא מהעונה הראשונה (7G) והוא הקוד השמיני שהוכן לעונה (לאחר הכנתו ההפקה בחרה שהוא יהיה הפרק הראשון שישודר, למרות שלא היה כך במקור). המפיק ג'יימס ברוקס אמר שהוא קיבל את הרעיון לקוד של העונה הראשונה מהאגף בו הומר עובד (7G). אגב, הקודים של הפרקים של טרייסי אולמן (ה-shorts) היו MG01, MG02 וכו'. MG זה כמובן Matt Groening שעשה אז את כל הציורים בעצם.

demoloc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........

רואים את התחת של הומר נמחץ על השימשה של האמבט...............

למעלה