מארבורי אולי הגיע זמן לטרייד?

ifa1111

New member
מארבורי אולי הגיע זמן לטרייד?

מארבורי הוא שחקן שאני מאד מעריך. אמנם עושה הרבה בעיות אבל יכול לעזור ללא מעט קבוצות בליגה לטעמי. אורלנדו שרצה טוב השנה איתו לדעתי היתה נראית טוב הרבה יותר. גם לפורטלנד כשאודן יחזור בעונה הבאה הוא יכול מאד לעזור. אני כמעט משוכנע שלברון ישמח לראות אותו בקליבלנד (שם זו קצת בעיה כי יצטרכו לשחרר עבורו חצי קבוצה בגלל משכורת העתק). ככה שלדעתי יש מקו לקבוצות לחשוב לעשות טרייד איתו. מה דעתכם?

z dead

New member
גם אני בדיוק חשבתי על זה

מארבורי יושב בול על אורלנדו,נלסון אחלה רכז מחליף אבל לא אחד שיהיה שם במאני-טיים והם צריכים אחד עם ניסיון,בנתיים נלסון יכול להשאר ולעלות מהספסל בצורה מעולה כמו שעושה עכשיו וכמו שעשה כשפרנסיס היה שם. מצד שני לאורלנדו יש כסף בשבל מארבורי ומצד שלישי הניקס רוצים להפטר מ-מארבורי. טרייד של מארבורי תמורת הוריו+בחירת דראפט או משו כזה או מארבורי + לי תמורת לואיס + הוריו. עוד טרייד שחשבתי עליו מבחינת הניקס: רנדלוף + לי תמורת קירילנקו+עוד איזשהי תוספת זניחה מיוטה. מצד אחד דיוויד לי לא נחשב עדיין לסופר-סטאר כמו קירילנקו וגם ככה בשנה-שנתיים הבאות הוא חותם על חוזה חדש והוא יהיה מבוקש מאוד אז ככה שהעלות שלו לא תהיה כ"כ זולה בעתיד לניקס וגם הניקס שמחפשים להפטר מרנדולף שתוקע את הצבע ביחד עם קארי. רנדלוף לא מתאים לניקס אבל ליוטה כן,יכול לשחק גם ליד בוזר וגם ליד אוקור פעם בתור PF פעם בתור סנטר. כשהמחליפים היחידים בצבע של יוטה הם קולינס ומילספ...רנדולף הוא אופציה מעולה למרות המשכורת שלו ולמרות שהוא קצת בעייתי. יוטה נפטרת מקירילנקו שכבר לא מספק את הסחורה שציפו ממנו לספק + נפטרת משחקן ממורמר שביקש טרייד מזמן ומקבלת את לי שנותן בדיוק אותם דברים ולדעתי יותר טוב אבל מרוויח גרושים,וגם חוסכת כסף על קירילנקו שעולה להם לא מעט ובכך מאפשרת להביא את רנדולף. הניקס מקבלים את קירילנקו שהוא אול-סטאר וסופר-סטאר מוכח ושחקן שמוכר הרבה חולצות,שזה ת'כלס מה שחשוב לניקס. וגם על הדרך נפטרים מרנדולף כאמור.

ifa1111

New member
אני לא יודע כמה

אני לא בטוח כמה רנד ישלב ביוטה. אני לא כ"כ משוכנע שהוא מתאים להם. נקודה נוספת בעייתית בטרייד היא שכאמור שחקן יכול להטיל עליו וטו ולפי דבריו של קירילנקו במספר ראיונות אין לו שום כוונה ללכת לקבוצה כמו הניקס. כלומר בכל ראיון שאני שמעתי קירילנקו דיבר על הרצון להישאר ביוטה אבל אם דברים לא יסתדרו הוא ישמח ללכת רק לקבוצה שנאבקת על התואר (באחד הראיונות הוא הזכיר בלי קשר את חיבתו לפיסטונס).

z dead

New member
לא יודע כמה זה תופס לגבי שחקנים שלא מארה"ב

אבל כל שחקן אמריקאי חולם לשחק בניקס מאיזושהי סיבה לא מובנת. הניקס לNBA זה כמו ריאל מדריד בכדורגל באירופה,גם בשנים שהקבוצות מחורבנות עדיין רוב השחקנים יעדיפו להגיע לשתי הקבוצות האלה.

cache

New member
העיר והקהל

נו-יורק היא מרכז ארה''ב, הבירה האמיתית של התרבות האמריקאית (יחד עם אל.איי). לשחקני האן.בי.איי מדובר בגן עדן של ממש, תחשוב איפה את מעדיף להתגורר, איפה אישתך מעדיפה לחיות במינסוטה הקפואה, ביוסטון השוממת, בקנדה? בנוסף לניקס מאז ומתמיד היה קהל מטורף, מאד מזכיר את הקהל האירופאי, קהל חם וחי, העיר כולה מתכנסת סביב הקבוצה (במיוחד בפלייאוף, אני מדבר על פעם כי זה לא קרה לארחונה). החיבור בין הקהל לעיר למסורת (הגארדן של הניקס הוא אחד מהכילי התהילה של התרבות בארה''ב, ג'ורדן עצמו לא הסתיר את חיבתו לעולם ולעיר).

מי יקח אותו?

כל קבוצה שמארבורי עזב, הפכה למועמדת לאליפות. זה התחיל כשעבר מהנטס לפיניקס, והנטס עם ג'ייסון קיד הגיעו פעמיים לגמר הNBA. אחרי זה הוא עזב את פיניקס לניו יורק, וופיניקס התחילו לעשות חיל בליגה. הוא מעולם לא שיפר אף קבוצה שהוא הגיע אליה. צריך לתת תמורתו שחקן שמשלמים לו 20 מליון דולר, כי זו המשכורת שהוא אמור לקבל, מה שאומר שצריך לותר על שחקן מעשמעותי עבורו. ובנוסף לכל הוא סרטן בחדר ההלבשה. מצטער, הניקס כנראה ישמרו אותו עד שיגמור את החוזה, או שיהיה לו ערך כחוזה שעומד להיגמר.

לפי הלוגיקה הזו

קבוצה גרועה צריכה לקחת אותו, ואז אחרי שנה לעשות עליו טרייד, והיא תרוץ חזק בצמרת
וכמובן ניו יורק תהפך לקונטנדרית מיידית

אם הוא יעבור זה רק לאיזה קבוצת תחתית

לשנה אחרונה בחוזה או משהו לפני הבנייה מחדש - מהשחקנים שתמיד יקחו זריקה על חשבון מסירה אי אפשר לצפות למשהו אחרת משחקן שבא מקוני איילנד ... בכל מקרה ,הוא לא הבטיח בכלל שהוא רוצה לשחק באירופה ???? אורלנדו צריכים מנהל משחק מעולה אחד שיזין את הווארד בצבע ואת כל הקלעים מהפינות - אין מושלם מאנדרה מילר למשימה רכז שאפשר להביא די בזול בשנה הבאה

OrEl74

Well-known member
מנהל
לדעתי הוא גמר את הקריירה ב-NBA

אחרי שאביו עליו השלום נפטר הוא לא חזר לעצמו ויש לי תחושה שהוא יכריז על פרישה ויסיים את הסאגה הזאת עבור כולם. באופן אישי חבל לי עליו כי הוא באמת יכת להיות אחד השחקנים הטובים בדור הנוכחי.

Malcolm X

New member
הוא התחרפן הרבה לפני

העונה עם לארי בראון שרפה אצלו את כל הפיוזים. מאז הוא לא חזר לעצמו. בהחלט פיספוס ענק
למרות הכל, אני מחשיב אותו בטופ-10 של הרכזים בין השנים 1995-2005, במיוחד כשהוא שיחק במיני ופיניקס. אחד הדרדסים המוכשרים והמהירים שנראו בעידן המודרני. מי שזכה לראות אותו בימי השיא שלו יודע על מה אני מדבר.

ifa1111

New member
בגלל זה אני חושב ש

מפני שהוא היה כ"כ טוב (הוא כשרון עצום) אני חושב שמגיעה לו עוד הזדמנות מחוץ לניקס. אני עוד חושב שהוא יכול לעשות את אורלנדו לקבוצה שתאיים על גמר המזרח לפחות...

tristan79

New member
עכשיו מארבורי הוא סחורה חמה

מכיוון שמועד ההעברות כבר חלף, אנחנו מדברים על הקיץ הקרוב כאופציה הבאה ושם מארבורי ישאר עם חוזה של 22 מיליון דולר לעונה אבל רק עם שנה אחת שנותרה בו, מה שהופך את החוזה שלו לאטרקטיבי עבור קבוצות שרוצות ללכת לבנייה מחדש ולהפטר משחקנים עם חוזים גבוהים ברוסטר שלהם. או שכמובן הניקס יכולים לשמור אותו וכך לחסוך כסף... אבל מה הסיכוי שזה יקרה? לגבי מארבורי עצמו, אם כל הברגים שלו עדיין מחוברים, יכול להיות ששינוי אווירה יעשה לו טוב. אני לא חושב שקבוצת צמרת עם יומרות לתואר תביא אותו כחיזוק שהופך אותה למועמדת וודאית, אבל קבוצות בדרג הביניים שיכולות להרשות לעצמן להמר במשך עונה אחת עליו יכולות להיות יעד מצוין עבורו. אם ילך אז המועדון משתדרג, אם לא אז גם ככה החוזה יורד מתקרת השכר בסוף העונה ואז אפשר להביא שחקן בכיר אחר. אורלנדו היא באמת דוגמא טובה לקבוצה כזו - כרגע לא נראה שיש להם סיכוי אמיתי לאליפות בשנים הקרובות, אז הם יכולים לקחת סיכון שכזה בעונה הבאה, ואם לא ילך הם עדיין קבוצה צעירה עם עתיד טוב...

למעלה