מאק בדיוטי

princesstalii

New member
מאק בדיוטי

היי בנות פתאום נזכרתי שיש מאק בדיוטי אז אני אוכל לבקש משהו משם יש לכן מושג איזה קולקציות יש שם עכשיו ומה הבדל המחירים? תודה

לפי מה שהבנתי

לא מגיעות לשם כמעט קולקציות והם מחזיקים רק את הקולקציה הקבועה, וגם אז לא הכל. בפעם האחרונה שרציתי לקנות שם, לא היו להם בכלל צלליות לפלטה וגם לא היו שני פיגמנטים מהקולקציה הקבועה שרציתי לרכוש...

tokit

New member
דווקא היו שם מוצרים, שעדיין לא הגיעו לחנויות

כמו למשל סדרת הטיפוח החדשה, המבהירה. וראיתי שם את כל הקולקציות המוגבלות. אין שם מוצרים, שיש רק בחנויות עצמאיות. ההבדל במחיר הוא בערך של 20%.

abcd80

New member
דווקא כן היתה שם קולקציית החגים

אחותי רכשה שם בדיוטי צללית מקולקציית ענתיק'ס חודש לאחר שזו יצאה בסניפים בארץ.

tokit

New member
בסטנדים בתוך חנויות אף פעם אין צלליות לפלטה

ככה זה בכל העולם. מוצרי פאן יש אך ורק בסניפים עצמאיים. אגב, כשאני הייתי בדיוטי פרי דווקא היו שם בדיוק את אותן הקולקציות שהיו גם בחנויות הרגילות.

אפרופו מאק יש לי כמה שאלות ברשותכן-

דווקא מעולם לא רכשתי מוצרים של מאק ואני חושבת שעכשיו כדאי שאני יתחיל לשפר את המזוודה שלי ולהתחיל לרכוש צלליות. איזה צלליות אתן רואות שהן שימושיות אצלכן במזוודה? אלו צלליות לדעתכן הן בגדר חובה? כמה הנחה אני יכולה לרכוש במאק עם הנחת מאפר? ואיזה המחירים הולכים שמה בדיוק? ומה ההבדל בין מאק הרגיל לביוטי? תודה רבה לכולכן!!

BabyJane

New member
../images/Emo207.gif גם אני מבקשת כמה המלצות;

ממאק לליפגלוסים - בגוון NUDE או ורוד בהיר בהיר כזה, ובצבע דובדבן\אדמדם-סגול כהה..

tokit

New member
בקולקציה החדשה

יש שני שפתונים NUDE לגמרי, ולדעתי הם אפילו עדיפים על גלוסים, כי הם יותר עמידים ונראים יותר טבעי על השפתיים. והם גם פחות דביקים. בנוסף - יש גלוס בגוון דובדבן.

tokit

New member
טוב, קודם נעשה סדר

היו פה הרבה שרשורים על המלצות, כדאי לך להריץ חיפוש. לכל אחת יש את המאסט שלה. בתור תלמידה, את יכולה להציג אישור שאת לומדת ולקבל הנחת תלמיד בגובה 15%. רק כשתהיה לך תעודת מאפשר תוכלי להציג אותה (ובנוסף עוד מסמך, שמעיד על עיסוקך במאפרת) ולקבל כרטיס, המאפשר לך הנחה של 35%. מחירים יש במחירון, שאליו ניתן להגיע דרך הטאגליינס. המחירים עלו מעט מאז, אבל לא בהרבה. אין כזה דבר מאק ביוטי. יש את המאק הרגיל, ובקרוב ייפתח בארץ גם סניף של מאק פרו, שבו יהיו עוד מוצרים בנוסף, והם מיועדים בעיקר למאפרות מקצועיות - צבעי גוף, עוד פיגמנטים, פודרות מיוחדות וכד'.

15%-35% ../images/Emo2.gif

איזה הבדל!!! אז אולי אני פשוט אספוג ממכם מידע בשקט ואחרי שאני אקבל תעודת מאפרת אז אני יתחיל לרכוש אם יש כזה הבדל משמעותי? כי אני פשוט בהלם!!! בכל חברת איפור יש הבדל כ"כ גדול? אה ועוד דבר, ביקשת ממני לעשות חיפוש.. תוכלי בבקשה להסביר לי איך עושים דבר כזה?
אני לא מבינה בזה פשוט..

tokit

New member
בחברות איפור אחרות

בכלל אין הנחה לתלמידים. אני לא מבינה מדוע את בהלם. דווקא די הגיוני שלמאפרת עובדת תהיה הנחה יותר גדולה מאשר לתלמידה. למעלה משמאל יש כפתור שמוביל לחיפוש. ממליצה על חיפוש מתקדם, ורצוי לעבור לחיפוש הישן.

muesli

New member
את כרטיס המאק פרו לשנה

שמקנה למאפרות עובדות הנחה של 35% + כניסה לכיתת אומן (אחת או שתיים?) במהלך השנה.

למעלה