מאקרו פתיחת טופס ב-ACCESS
שלום,
אני משתמש לא מנוסה מאוד באקסס, אבל יש לי רקע בתכנות ומיחשוב באופן כללי.
לאחרונה יצרתי בסיס נתונים די נרחב שמכיל בעיקר פרטים אישיים של עובדים, אותם ניתן להציג באמצעות טופס. לא משהו מסובך בכלל.
הבעיה שלי נוצרת כשאני מנסה שלחיצה כפולה על אחד מהאנשים בתצוגת גיליון הנתונים (טופס משנה בתוך טופס שלישי) תפתח את טופס התיק האישי הרלוונטי.
אני משתמש בפקודת OPENFORM עם כל מה שצריך, אבל לא מצליח להבין מה צריך לכתוב בתנאי ה-WHERE, משום ששום דבר שאני כותב בו לא מצליח לזהות את השורה הספציפית עליה לחצתי.
לדוגמה:
שם השדה בטבלה ובטופס התיק האישי - ID.
שם השדה בתצוגת גיליון הנתונים (לאחר שאילתה) - מזהה
מה שאני עושה (כרגע, וכנראה לא נכון בכלל), זה:
WHERE [ID] = [מזהה]
כמובן שניסיתי גם כמה פעמים להכניס את שם השדה כולל היררכיית הטופס/טבלה..
התוצאה היא שבעת לחיצה כפולה נפתחת לי תיבת דו דיח שמבקשת ממני להזין את [מזהה], ורק לאחר מכן פותחת את הטופס ב-ID שהזנתי..
מקווה שהייתי ברור..
תודה!
שלום,
אני משתמש לא מנוסה מאוד באקסס, אבל יש לי רקע בתכנות ומיחשוב באופן כללי.
לאחרונה יצרתי בסיס נתונים די נרחב שמכיל בעיקר פרטים אישיים של עובדים, אותם ניתן להציג באמצעות טופס. לא משהו מסובך בכלל.
הבעיה שלי נוצרת כשאני מנסה שלחיצה כפולה על אחד מהאנשים בתצוגת גיליון הנתונים (טופס משנה בתוך טופס שלישי) תפתח את טופס התיק האישי הרלוונטי.
אני משתמש בפקודת OPENFORM עם כל מה שצריך, אבל לא מצליח להבין מה צריך לכתוב בתנאי ה-WHERE, משום ששום דבר שאני כותב בו לא מצליח לזהות את השורה הספציפית עליה לחצתי.
לדוגמה:
שם השדה בטבלה ובטופס התיק האישי - ID.
שם השדה בתצוגת גיליון הנתונים (לאחר שאילתה) - מזהה
מה שאני עושה (כרגע, וכנראה לא נכון בכלל), זה:
WHERE [ID] = [מזהה]
כמובן שניסיתי גם כמה פעמים להכניס את שם השדה כולל היררכיית הטופס/טבלה..
התוצאה היא שבעת לחיצה כפולה נפתחת לי תיבת דו דיח שמבקשת ממני להזין את [מזהה], ורק לאחר מכן פותחת את הטופס ב-ID שהזנתי..
מקווה שהייתי ברור..
תודה!