מאקקקקקקקק

omer landau

New member
מאקקקקקקקק

באיזה תפקיד היא הייתה במארינס לפני שהיא הייתה פרקליטה צבאית ???

Nushi G

New member
לא בטוחה לגבי זה, אבל אני יודעת

שהיא שירתה בבוסניה באיזשהו שלב, בתפקיד קרבי... לדעתי היא הייתה רוב אם לא כל הזמן פרקליטה בג'אג...

cjharm

New member
רוב?

לא משנה... ניצלשתי כדי לקחת הפסקה מה 10 שורות על "מה הגישה שלי לדת " באנגלית - אל תשאלו, לא לדעת זה הרבה יותר טוב!!! הספקתי לראות הפרק של הצוהריים - האחרון שלי החמישית לא יודעת למה- אבל זה היה מין סגירת מעגל מכוון שאת הפעם הראשונה שראיתי את הפרק היתה גם הפגישת וועדה האחרונה בקשר לפורימון שהיה אתמול... אז הפרק עדיין חמוד, בגמי עדיין מעצבן ומק עדיין נראת נהדר בשמלה האדומה. ועכשיו נחזור להסבר על הגישה שלי הדת או נקרא FF, תלוי כמה אני בוגרת

Nushi G

New member
גם אני ראיתי את הפרק... כנ"ל לגבי

באגמי האדיוט, מאק שנראתה מדהימה כתמיד, והמבט... הו המבט.... לא יעזור לאף אחד... הארם ומאק פשוט לא יכולים להוריד את העיניים אחד מהשני...

אההם...גם אחרים לא מורידים

מהם את העניים את יודעת... ד"א מה זה החלון הזה שנפתח לי איך שאני נכנסת לפורום? מראה לי מי בפורום וכאלה? איזה חידוש...

omer landau

New member
כן זה מגניב../images/Emo13.gif וגם אני ראיתי

רעיון ממש נחמד תפוז אנשים חחחח אבל אצלי זה לא פעול מישום מה איפה שצריכה להיות הרשימה יש איקס מעניין אם זה יפה או לא וגם אני ראיתי את הפרק של הצהריים פרק ממש יפה אהבתי איך שמזכיר הצי ניתח את העניינים חחח היו קטעים ממש מצחיקים עם איי גיי

omer landau

New member
אוקיי זה פועל וזה נחמד

אבל אתה צריך שהדף של הפורום יהיה פתוח כדי שיראו שאתה מחובר

Dark Storm

New member
נחמד מצידך להגיע....

איפה היית אתמול בדיוק ?

פגית

New member
../images/Emo46.gifנכון וזה עוד היה מפגש!!!!!!!!!!!

לא ערב רגיל............

אה../images/Emo70.gifאה../images/Emo70.gifאה../images/Emo70.gifאה../images/Emo70.gifאה../images/Emo70.gifאה../images/Emo70.gif אני

יודע
אתם רואים העבודה באנגלית משתלמת... קח סיכום על מאק באנגלית, אחכ אני אכתוב את תפקידיה בעברית:
Harm’s top co-lawyer, but not like Harm she isn’t a navy woman soldier but a USMC (Unites States Marine Corps) woman soldier. After Mac had served as enlisted Marine for a while, she was commissioned as an officer at OCS (Officer Candidate School) and served in Bosnia. After becoming an officer, she moved up the ranks quickly and decided to study law. When she graduated law school Mac transferred over to J.A.G and now works alongside Harm. The actress that plays Mac is Catherine Bell.​
בקצור היא הייתה סתם מארין גירל, אחכ היא העבירו אותה לבית ספר לצוערים, אחכ היא הייתה בבוסניה, עלתה בדרגות במהירות ואז עברה לג'אג... נאי חושב שבסיכום הראשוני שלי היה יותר עליה
... אני אבדוק יותר לעומק ותקבל תשובה בעוד חמש דק'.

לא, זה מה שיש עליה ע"פ ג'אג פאנס...

היא הייתה קצינה, אחרי בצפר לקצינים (הם נקראים צוערים בביצפר לא?) שירות בבוסניה ואז ג'אג...

למעלה