מאקטואליה...

ספידי4

New member
מאקטואליה...

למשפט דוגמת משפט סדאם חוסיין בעירק על שוד ועושק העם בישראל ! המנוול הזה שסידר לעצמו כאילו בחסות חוק ותקנות שסידרו לעצמם הדרג הפולטי בישראל במשך שנים , פנסיה והטבות מכאן ועד הודעה חדשה מהסוכנות , דורש גם מהכנסת מימון עוזרים ושלל הטבות לכל חייו ! אין גבול לחוצפה ! אין גבול להעדר הבושה ! אין גבול לתאוות הבצע על חשבון העם בישראל ! פשוט לא ייאמן !! כל עם נורמאלי היה מתקומם ומעמיד את המשחת הזה ,על מקומו בבית משפט העם ! הבורג החלוד הזה שאחרי שנחשף היותו נאד נפוח שלא עשה דבר בחייו בפוליטיקה ,מלבד לברבר בלי קץ בכל מיקרופון ומצלמה שנכרו בדרכו והולך כעת לזנות בשדות ההון השחור של אויבי המדינה . זה אולי חוקי ואולי גם לבורג החומץ בן חומץ הזה היה יד במעשה החקיקה המושחת בעליל שכל כולו שדידת כספי משלם המיסים הישראלי האדיש והמטומטם . אז מה ? אז צריך לתת למצב הזה להמשיך ? צריך לתת לחומצים והמסריחים שם בכנסת ובממשלה להמשיך לעשוק אותנו ? אולי אנו צריכים ללמוד דוגמא מעירק ? שם לפחות מעמידים למשפט העם את המושחתים שעשקו ובזזו אותם !!

אילבן

New member
לא מאמין שיש עוד מישהו בכנסת

כדוגמת הבורג, בכלל תופעת הבנים ממשיכים בכנסת היא תופעה מושחתת, רובם נכשלו ונפלו על פלילים.

lmatan1

New member
יכנס עוד בורג חלוד וכן הלאה

ומה זה חשוב בכלל ברשימת המערך לכנסת יש חור ארוך של ממתינים לתפקיד המובטח הם ממתינים חסרי סבלנות לממש את החלום הרטוב ולההפך סוף סוף לנציגי העם הנבחר אין שום קשו מי יהיה מה רק שהם מגיעים לשם סוף סוף אז הם רואים שמה שראו לפני לא רואים משם משם רואים כסף טוב למשפחה ולמקורבים ולכן ככל שיתחלפו הרי זה משובח.

מורנא007

New member
אני לא בטוח

ידיד סיני אמר לי, שעדיף מצב (כמו בסין) שבו אותם מושחתים נשארים למעלה כל הזמן, כי אז אולי המצפון האישי שלהם עשוי לפעול (אחרי ה- 2-3 מליונים הראשונים). [כפי שדון קורליאונה לא הסכים להכנס לעסקי הסמים
]. בעוד ומושחת חדש רוצה להגיע למליון הראשון שלו כמה שיותר מהר (על חשבון הציבור כמובן).

סוהי

New member
יכנס חבר כנסת ערבי.......

אם הוא יתבטא כמו אברום בורג,אתנגד לו בהחלט,אבל לפחות אוכל להבין מאיפה זה נובע.....

mmeny

New member
דממוגיה,אתה מאשים את הבנאדם הלא נכו

כל עוד זה חוקי,ויש כסף,למה שאדון בורג לא יקח,כמו שתסמוך עליהם כל הפוליטיקאים כולל יו"ר הכנסת מימין (דן תיכון,רובי ריבלין בעתיד) יקחו. וגם אני הייתי לוקח אם זה חוקי. את מי צריך להאשים?את מי שקובע שכר ותנאים שערוריתיים לח"כ

סוהי

New member
אתה צודק,ובכל זאת זה מסריח...

במיוחד כשמדובר בנושא דגל התום והיושר,הצדק החברתי והצניעות האישית...והנה הוא מתגלה רודף בצע והנאות החיים ככל אחד מחברי הכנסת...אלה שמהם יכולת לצפות לכך והם לא הסתתרו מאחורי מסכות כאלה.

למעלה