מאפינס

Sבתa

New member
מאפינס

חזרתי עכשיו מעזרה בטיפול בנכדיי(בן 5 וחצי 3 וחצי ואפרוחון קטן בן שלשה שבועות) בתי הכינה מאפינס (בעזרת נכדיי הבוגרים) לאחר האפיה הם לא אהבו את שילוב ה-אננס ב-מאפינס. יש למישהו/מישהי בצוות המכובד מתכון ללא פירות שנוכל להכין בצוותא עם ה-קטנים? תודה מראש. אני נעזרת בכם (סמויה) ויעידו הנכדים שלי (וגם ההורים) שהאוכל שהכנתי טעים. תודה מראש-סבתא גאה

pirge

New member
מאפינס שוקולדים

10:28 | 29/12/05 כושית לילדים ולמבוגרים ו pirge ו עוגה כושית - ה מל צ ה....ח מ ה...... טעם נפלא -צבע שחור כהה. הכי שוקולדית שיש. -------- אפשר בלי הציפוי יש תבנית מיוחדת חד פעמית הכי הכי מתאימה 30X22. או עגולה קפיץ מס' 24. אפיה 45 דקות בחום 175 מעלות. מתכון של פירגה: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים טרופות במזלג כוס שמן לערבב ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים מערבבים הכל לבלילה דלילה - לא להוסיף קמח. אפשר לתבל בכף רום\קוניאק\ליקר ציפוי: מיכל שמנת מתוקה – אפשר פרווה 100 גרם שוקולד מריר מחממים שמנת לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד ומחכים דקה. מערבבים ויוצקים חם , על עוגה חמה. העוגה מתמלאת עד גדותיה ברוטב שוקולדי. לחכות כמה דקות עד שכל הרוטב יחלחל פנימה, לקשט בסוכריות או שוקולד צ'יפס--------- ואז להכניס למקרר. כשמכינים מאפינס להניח לפני האפיה קובית שוקולד על כל מאפינס. תהנו .

pirge

New member
מאפינס קוקוס הדרים-עוגת החורף שלי

10:27 | 16/11/05 עוגת קוקוס קלמנטינה -עוגת החורף שליו pirge ו מתאימה לעונת הקלמנטינות/תפוזים שלנו. העוגה קלה להכנה - בחושה. העוגה לחה ועסיסית-מתוקה-וריחנית מאד. עוגת קוקוס קלמנטינות/תפוזים מקור:פירגה תבנית משומנת ------בגודל 27X33 או להכין כמאפינס לשים בקערה גדולה: כוס וחצי קוקוס כוס סוכר 2 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה לבחוש ביחד. ולהוסיף: כוס שמן קנולה כוס מיץ קלמנטינות טרי סחוט ומגורען 2 ביצים שלמות חצי כוס מים חמים לערבב היטב עד למיזוג החומרים. לערבב היטב היטב. הבלילה מאד דלילה,וזה בסדר. אין צורך לשנות דבר. ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות. צבע העוגה ח ו ם. צריך להקפיד שהצבע יהיה חום ולא בהיר. לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ מ- כוס מיץ קלמנטינות מורתח ומעורבב עם חצי כוס סוכר. אפשר רק 2\1 כוס מיץ. מקור: פירגה.

למעלה