מאפינס

ofirsheffer

New member
מאפינס

שלום אני מחפשת את המתכון האולטימטיבי למאפינס שוקולד ציפס אשמח לעזרה,תודה אופיר

yifatushc

New member
מתכוני מאפינס..... ../images/Emo9.gif

להלן מספר מתכונים, מהאתר מתוק.נט. מאפינס שוקולד צ'יפס מצרכים: 2.5 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה קורט מלח 200 גרם חמאה 1.5 כוסות סוכר חום (דמררה) תמצית וניל 4 ביצים 1 כוס חלב 100 גר' שוקולד ציפס אופן ההכנה: 1. מערבבים במיקסר חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אורירית. 2. מוסיפים את הביצים וכל שאר החומרים לסרוגין עד לתערובת חלקה. מוסיפים את השוקולד. 3. לאפות בחום של- 180 מעלות עד 20 דקות. בתאבון!!
יפעת

yifatushc

New member
מאפינס שוקולד צ'יפס לבן

מאפינס שוקולד צ'יפס לבן מצרכים: 1/2 1 כוסות קמח 1 כוס סוכר 1/2-1/3 כוס קקאו לא ממותק 2 כפיות גדושות א.אפיה 1/2 כוס שמן 1 כוס מים פושרים 1 ביצה 1 כפית תמצית רום 1/2 חב' שוקולד ציפס לבן לקרם שוקולד: (אופציונלי) 1/2 חב' שוקולד מריר 3 כפות קקאו 4 כפות סוכר 1/4 כוס חלב מעט רום 25 גרם מרגרינה אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני. לערבב יחדיו את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפיה, ושוקולד צ'יפס לבן. בקערה נפרדת לטרוף קלות את הביצה, להוסיף את השמן, המים ותמצית רום. לערבב את שתי התערובות עד להרטבת החומרים היבשים. אין לערבב יתר על המידה! להשהות את התערובת מספר דקות עד להסמכה קלה. בינתיים, יש לשמן 12 שקעים בתבנית המאפינס. למלא כל שקע 3/4 מנפחו. לאפות כ- 15 דקות או עד שקיסם המוכנס למאפינס יוצא נקי. לאחר שהמאפינס יתקררו ניתן להכין את הקרם: להמיס את כל החומרים פרט למרגרינה על אש נמוכה עד לבעבוע. להסיר מן האש ולהוסיף את המרגרינה. לערבב עד לקבלת תערובת חלקה. יש לקרר לגמרי את הקרם, וליצוק מעל המאפינס. בתאבון!!
יפעת

yifatushc

New member
מאפינס שוקולד תפוז

מאפינס שוקולד תפוז מצרכים: • 1/2 2 כוסות קמח • 1/2 כוס סוכר • 1/2 כוס קקאו לא ממותק • 1 כף אבקת אפיה • 1/4 כפית מלח • 1/2 כפית קינמון • 2 כפות קליפת תפוז מגוררת • 2 תפוזים קלופים החתוכים לקוביות קטנות. • 2/3 כוס שוקולד צ'יפס • 50 גר' חמאה או מרגרינה מומסת • 1 כוס חלב • 2 ביצים אופן ההכנה: 1. חמם מראש תנור לחום 180°. שמן את השקעים בתבנית המאפינס. 2. ערבב קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפיה, מלח, קינמון, קליפת תפוז, חתיכות תפוז ושוקולד צ'יפס. 3. טרוף את הביצים, הוסף את החלב והחמאה המומסת. 4. הוסף את תערובת הביצים אל תערובת החומרים היבשים, וערבב על מנת לשלב את התערובות יחדיו. הזהר מעירבוב יתר! 5. אפה כ- 20 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי. בתאבון!!
יפעת

נירהמ1

New member
יפעתוש - האם תוכלי לציין גם את

מקור המתכון. יש כאן שילוב מנצח של שוקולד ותפוזים (מתה על השילוב הזה). אם אני מכינה והמתכון מוצלח אני גם רוצה להמליץ, ואם אני ממליצה אני נותנת גם קרדיט לבעל המתכון. אז בבקשה ממך (אם וה לא קשה לך) - אם המתכון שלך, נא צייני, ואם לא, אז בבקשה צייני את המקור. תודה מראש,

yifatushc

New member
לגבי מקור המתכונים

ציינתי בהודעתי הראשונה שלמעלה ("מתכוני מאפינס", שכל המתכונים הבאים נלקחו מהאתר מתוק.נט. אני בהמחלט מודעת, ובעד, לציין ולתת קרדיט למקורות.
יפעת

נירהמ1

New member
מאפינס שוקולד-צ'יפס מאתר המאפינס

מאפינס שוקולד צ'יפס מאתר המאפינס הישראלי מאפינס שוקולד צ'יפס רכיבים: 2 כוסות קמח 1/3 כוס סוכר חום 1/3 כוס סוכר לבן 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 2 ביצים 2/3 כוס חלב 3/4 חב' חמאה מומסת 1 כפית תמצית וניל חב' שוקולד צ'יפס (300 גר') 1/2 כוס אגוזים קצוצים (בחירה) אופן הכנה: חמם מראש תנור לחום בינוני. שמן 12 שקעים בתבנית המאפינס. ערבב בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר חום, סוכר לבן, אבקת אפיה ומלח. בקערה נפרדת טרוף את הביצים, הוסף את החלב החמאה ותמצית הווניל. צור גומה במרכז החומרים היבשים, והוסף את החומרים הנוזליים. ערבב רק על מנת לשלב בין התערובות. אל תערבב יתר על המידה! הוסף את השוקולד ציפס והאגוזים בתנועת קיפול פנימה. חלק את התערובת לשקעים. אפה 15-20 דקות או עד שקיסם שתחדיר באמצע המאפינס יצא נקי.

pirge

New member
מאפינס מיץ ושוקולד צ'יפס ועוד....

כוס מיץ קלמנטינות מסונן\ או תפוזים. כוס יוגורט ביו 3 % כוס סוכר שקית סוכר וניל 3 ביצים טרופות במזלג חבילה מרגרינה קליפת לימון\\תפוז סודה לשתיה רבע כפית כ-3 כוסות קמח תופח . כוס שוקולד צ'יפס מעורבב בכפית קמח. סוכר וקינמון לפיזור על המאפינס לפני האפיה. לבחוש סוכר ומרגרינה לקרם.להוסיף שקית סוכר וניל וגרודת הלימון. להוסיף את הביצים ולבחוש אחרי כל ביצה. להוסיף קמח ומיץ לסירוגין. בסוף להוסיף את השוקולד. לערבב. הבלילה צריכה להיות כמו של עוגה בחושה. דביק כזה. לא נוזלי . להכניס בעזרת כף לכל שקע 4\\3 גובה עיסה ולפזר מעט סוכר וקינמון למעלה. אם רוצים מאפינס גדולים אז להכניס יותר כמות, כמעט עד גובה השקעים. אפשר על כל מאפיס לשים כפית של ממרח תמרים לפני האפיה.בלי להטביע. זה מתקבל כמו סופגניה....טעים.... אפשר להחליף את השוקולד צ'יפס בפירות יבשים או צימוקים. מקור: פירגה.

נירהמ1

New member
פירגה - הכנתי את המאפינס האלה

1. לא סיננתי את המיץ - הוצאתי רק את הגרעינים. 2. את המרגרינה החלפתי בחמאה (
). 3. במקום קמח תופח שמתי קמח רגיל + אבקת אפיה. 4. על הסודה לשתיה ויתרתי. 5. הקצפתי את הביצים קודם יחד עם הסוכר (במקצף חשמלי ידני קטן), והוספתי את כל השאר תוך כדי הקצפה והוספת הנוזלים (המיץ והיוגורט). המאפינס נהדרים, מאוד טעימים. הם באמת יוצאים דומים לסופגניה. תודה על המתכון.

pirge

New member
yyyyy שידרוגים תמיד חביבים עלי. ו

ותודה לך ששיתפת אותי. תודה נירוש. חיבוקי.

למעלה