מאפינס פיצה

s h i r a 1 0

New member
מאפינס פיצה

אני מחפשת מתכון למאפינס בטעם פיצה- חיפשתי במנוע החיפוש אך לא מצאתי- האם יש למישהו מתכון? תודה מראש!

ניקי ב

New member
מאפינס פיצה

בצק שק"מ 350 ג' קמח תופח שמנת חמוצה 200 ג' חמאה להכין בצק ולקרר שעה במקרר רוטב פיצה שאוהבים תוספות להכין כדורים קטנים מהבצק לשטח בתבנית שקעים. להוסיף רוטב פיצה, תוספות להכניס לתנור חם. מהיר וטעים

pirge

New member
מאפינס פיצה ../images/Emo140.gif מהיר ללא שמרים

אישי- מאפינספיצה-מהיר וטעיםו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 09:32 | 12/02/07 מאפינס פיצה אישי - מהיר ללא שמרים (בצק חלה) מאת:פירגה 8 מאפינספיצה -- אישיים האפיה בתבנית מאפינס סיליקון בצק: כוס קמח תופח (לא כוס גדושה) מיכל אשל או יוגורט או שמנת חמוצה מעט מלח לערבב. הבצק מאד דבקי. לשים כמות של כף (לא גדושה) בתחתית המאפינס ולאפות כ-15 או 20 דקות עד שזהוב ונוטה לחום (הבצק אפוי) מלית: לטגן במחבת: בצל קצוץ ולהזהיב ב-4-5 כפות שמן זית. להוסיף: 2\1 כוס תירס 2\1 קופסה טונה קטנה בלי השמן - אפשר יותר. 2\1 מארז פטריות חתוכות לפרוסות כף רסק עגבניות כף קטשופ מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה או שתיים ולהוריד מהאש. לשטח מעל לבצק האפוי כף גדושה מלית לפזר מעל למלית בנדיבות גבינה צהובה מגוררת לקשט בזית שחור מגולען-- או פטריה (מהפטריות שטוגנו במחבת) לאפות שוב בחום 175 מעלות כ-20 דקות נוספות— או עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע נוטה לחום. תהנו.

פירגה וניקי, אני קוראת אתכן לסדר!!

בחייאת, יש משהו שעוד לא עשיתן ??? מאפינס פיצה???? אני אפילו לא הייתי חושבת על הרעיון!!! תהיו קצת קונבנציונאליות!זו שערוריה מה שקורה כאן! אני אתלונן אצל שוש, הכל הן יודעות אלו זה מתסכל אותנו (אותי), אזובי הקיר! ! !! !! ! (מקווה שמבינים שזה בהומור, רק חסר לי שמישהו ייעלב לי פה..)
אתן נפלאות. נקודה.

pirge

New member
רקדנית, מזל שראיתי בסוף את

ההומור. כמעט פרשתי
ועל בלינצ'ס טוסט שמעת? ראי תיכף תמונה ומתכון.... בשבילך

pirge

New member
בלינצ'טוסט מלית פטריות וגבינות../images/Emo41.gif

בלינצ'טוסט ממולא פטריותו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 10:12 | 12/02/07 בלינצ'טוסט אישי-ממולא בפטריות ואפוי בטוסטר מקור:פירגה ניתן למלא בטונה , "פירה" ובצל ועוד....... בצק: 2ביצים טרופות 2 כוסות חלב (אפשר להמיר כוס אחת במים) 3 כפות שמן קנולה קמח רגיל כמה שנכנס...שיהיה מרקם של שמנת דלילה. להתחיל עם 2\1 1 כוסות קמח רגיל. מערבלים במוט חשמלי לבלילה בלי גושים.(אפשר במג'ימיקס) משמנים מחבת בינונית ומחממים היטב, על להבה גדולה. בדרך כלל, משמנים את המחבת רק בבלינצ'ס הראשון. מורידים מעט את הלהבה ויוצקים כמצקת מהבלילה. מטים את המחבת מצד לצד-כדי שהבלילה תכסה את כל המחבת--- ומשאירים כדקה עד שמזהיב ומקבל ניקודים חומים. הופכים לצד השני ומזהיבים גם אותו.להשתדל שהעלה יהיה דק. מוציאים לצלחת ועורמים ערימה של כל הבליצ'סים. מכינים מלית: מטגנים 2 בצלים ומזהיבים--- מוסיפים 2\1 קילו פטריות חתוכות מטגנים ביחד ומוסיפים מעט מלח ופלפל שחור סוגרים להבה ומוסיפים 2\1 כוס קוביות גבינה מלוחה עדינה ממלאים את הבלינצ'ס וסוגרים לחצי בצורת סהרון גדול. מצפים בגבינה צהובה מגוררת ומקשטים בפפריקה ותבלון פטרוזיליה יבשה ממש לפני הארוחה מכניסים לטוסטר אובן ואופים עד שהגבינה מבעבעת. מגישים מיד. תהנו

רונה 1978

New member
שאלה לפירגה וניקי...

אין לי תבנית סיליקון, האם ניתן להכין בתבנית שקעים רגיל עם כוסות נייר שיהיה קל להוציא? אגב, נראה ממש טוב! (כמו כל היתר...) תודה

ניקי ב

New member
לא חושבת שעטרות נייר יתאימו.

תבנית שקעים לא מסיליקון גם תתאים. דרך אגב את לא חייבת תבנית שקעים. תכיני בצק , תעשי כדור, תשטחי, רוטב תוספות ולתנור.

pirge

New member
בבצק אשל שלי לא יתאים. צריך

תבניות שקעים------או--........ (אפילו אם יש לך בבית צלוחיות מפיירקס קטנות אישיות- כמובן לשמן אותן..) אפשר כאמור להכין כפיצה שלמה בתבנית. מצויין. בבקשה.

רונה 1978

New member
לא הסברתי נכון...יש לי תבנית שקעים

אך היא לא מסיליקון וחשבתי שיהיה קשה להוציא את המאפה מבפנים... אני מניחה שאם אשמן טוב אז לא תהיה בעיה נכון? שוב תודה

pirge

New member
רונה,אחרי האפיה תשחררי מהצדדים עם ס

סכין -----ותוציאי את המאפינס - לא לשים במנג'טים כי הגבינה הצהובה תידבק. בבקשה.

ואני למרות הערצתי הרבה לניקי ופירגה

חושבת שכן תשימי עטרות נייר כי זה ידבק נורא ואח"כ קשה לנקות. יש לי תבנית כזאת ואני שונאת אותה. כבר לא מכינה בה כלום אם לא שמה עטרות נייר. בשבילי עדיף שהגבינה צהובה תדבק לנייר ולא תדבק לתבנית כי המאפה מתפרק וכי צריך לעבוד שעות נוספות בכדי לנקות את התבנית הזאת. לא משנה כמה אני משמנת את התבנית הם תמיד נדבקים. עם עטרות נייר יש שיפור גדול. אם כבר הכנת אשמח אם תגידי מה עשית ואם הצליח לך הטיפים שלהם, אשמח ללמוד גם.

למעלה