מאפינס נורמנדי

liri לירי

New member
מאפינס נורמנדי

מנה אידיאלית לארוחה חלבית המכילה ירקות, חלבונים,פחממות סידן וויטמינים. כ - 70 קלוריות ליחידה. 2 מאפינס בתוספת סלט מהווים ארוחה מלאה ודלת קלוריות. חומרים: 1/2 שקית (של 800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא (סנפרוסט) 2 כוסות (כ- 200 גרם) בצל קצוץ 2 כפות שמן זית מלח, פלפל שחור 1 כף אבקת מרק בצל 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 3% 2 ביצים 2 כפות פרורי לחם 1 כף קמח (רצוי מחיטה מלאה) 1 כפית שטוחה אבקת אפיה תבנית מאפינס 12 שקעים משומנת מנג'טים אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מחממים במיקרוגל את הלקט במשך 5 דקות. חותכים את התפרחות הגדולות של הברוקלוי והכרובית. מחממים במחבת את הזמן, ומטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הלקט ומערבבים היטיב. מוסיפים תבלינים ומרק בצל ומערבבים 2-3 דקות. מסירים מהלהבה ומצננים מעט. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים. יוצקים את הבלילה לשקעים בתבנית המאפינס ואופים 25-30 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מגישים חם. הערות שלי: אני הכנתי את כל תכולת שקית הלקט. אחוז הגבינה הלבנה ניתן להחליף ע"פ טעם אישי. אני הכנתי עם גבינה 1/2 אחוז. מקור המתכון: סנפרוסט - חוברת מתכונים

יוווו איזה מגרה על הבוקר ../images/Emo3.gif

זירקי לכיוון שלי מייד איזה 6 - 7 [מי סופר]
השקעת אחותי . כל הכבוד נשמה .

timiהאחת

New member
מנהל
איפה נעלמת לי

מה המצב חמודה הכל בסיידר, והשיניים,שיהיה יום נעים בייייי ונשיקות

pirge

New member
לירי,ניסית להכין פשטידה? כאילו

להכפיל כמויות? או שלא צריך. מתכון ותמונה יפיופים. תודה.

timiהאחת

New member
מנהל
בוקר טוב צחי מה נשמע

אני הולכת להכין קציצות ברוטב על הבוקר חחחחחחחחח ביייי

bigjack

New member
תודה טימי האחת../images/Emo140.gif הכל בסיידר

מתאושש לאט לאט אבל בטוח

timiהאחת

New member
מנהל
תרגיש טוב

ואל תתגרה פה מהתמונות הבריאות קודמת להכל, אני ספורטאית לשעבר הייתי הולכת מפתח תקוה עד תל אביב הלוך חזור הייתי במכון כושר שחיתי, עד שעברתי תאונת דרכים והייתי כמעט שנה בבית עקב כאבי גב ושמנתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי המוןןןןןןןן עכשיו בדיאטה אני אוהבת לבשל ומנסה לא להתגרות פה מכל התמונות הכי חשוב זה הבריאות שיהיה לך בהצלחה אני הולכת להכין את הקציצות אני לא יאכל מזה לא מתה על עוף ובשר הייתי שלוש שנים צמחונית בקיצור אכין לי סלט ניסואז וטונה סטאר קיסט חולה על סלטים מעדן גן עדן טוף בילבלתי לך בשכל אז שמור על עצמך ויום נ עים ביייי

דנייאלה

New member
לירי ../images/Emo106.gif אני מתה על כאלו

כשאני בתקופות דיאטה אני מכינה פשטידות ומאפים רק במאפינס, כך לא ניתן ליישר כלום, את יודעת בדיוק כמה אכלת, והכי חשוב- הכל נכנס להקפאה ויוצא במנות בודדות. העתקתי, אנסה בהקדם!!!

מאיה 72

New member
נראה טעים, יש לי חצי שקית של

לקט נורמנדי במקפיא, הגיע הזמן להכין עם זה משהו תודה

למעלה