מאפייני תצוגה - מראה...

momi r

New member
מאפייני תצוגה - מראה...

שלום נתקלתי בבעייה קטנה בתצורת התצוגה שלי לפתע השתנתה לי התצוגה של החלונות והלחצנים הם נראים כ סיגנון קלאסי של WINDOWS ואני רוצה שזה יהיה בסיגנון WINDOWS XP (שזה הWINDOWS שיש כמובן..) כמו שהיה עד עכשיו... רק שבהגדרות התצוגה נעלמה לי האופצייה לבחור ב WINDOWS XP ונשארה רק האופצייה של קלאסי של WINDOWS. צירפתי תמונה שמראה איפה לדעתי הבעיה ( חץ מספר 1) וחץ מספר 2 מראה את שורת "התחל" בצבע אפור ולא בכחול כמו שאמור להיות ב XP... כל הצבעים השתנו וזה נראה ממש רע... חשוב לציין שהייתה איזו תקלה במחשב והוא ביקש את הדיסק המקורי של WINDOWS ואחרי שהכנסתי את הדיסק הוא עידכן משהו בSET UP ומאז הבעיה. אשמח אם למישהו יש פיתרון. תודה.

ScorpioID

New member
יכולה להיות בעיה במנהל ביצועים

לך ללוח בקרה>מערכת> לשונית של מתקדם משם יש לך שדה של "ביצועים", לחץ על "הגדרות" בחלון שקופץ, סמן "תן לי לבחור..." או משהו כזה אם זה לא עובד, אז לפחות ניסיתי...

bar666xp

New member
פורום חלונות מתאים יותר לשאלה...

בדיוק בחלון שפתחת מה הבעיה להחזיר ל...WINDOWS XP STYLE? אם הוא לא מופיע שם.... בדוק בTHEMES שיהיה על WINDOWS XP ולא WINDOWS CLASIC או MODIFIED... כמו כן יתכן כי הסרביס בוטל/לא פעיל שוב שמו איך לא THEMES... {צריך שיהיה בסרביסס על אוטומטי ומופעל}. אבל לפני הכל ניסית הפעלה מחדש לבדוק שזה לא פשוט תוכנה שמכבה את הTHEMES מסיבה כל שהיא.

momi r

New member
לא מופיע שם זה נעלם...

מה זה THEMES ? איפה זה נמצא ?? איך אני משנה את הסרבים לאוטומט או מופעל ? כן הפעלה מחדש ניסיתי זה כבר כמה ימים...

kobi 23

New member
ככה

אבל פעם הבאה,תשאל בפורום חלונות קליק ימין על שולחן העבודה,PROPERTIES. כנס לכרטיסיה THEMES ושם בחר בXP

bar666xp

New member
לגבי סרביסס {השני כבר ענו לך}

יש כל כך הרבה דרכים להגיע... אבל הכי פשוט תעשה START--->RUN שם תרשום services.msc יפתח החלון. שם תחפש את THEMES ותבדוק שיהיה פעיל ועל אוטומתי.

momi r

New member
הוא על פעיל - לא עוזר .. ולקובי..

בלשונית ה 1 הוא על XP אבל בלשונית של מראה אין לי אפשרות של XP רק קלאסי של ווינדוס

bar666xp

New member
יש איזה תוכנה שהתקנת לאחרונה?

יש תוכנות שמבטלות את המראה ה""מתקדם"" של WINDOWS.

momi r

New member
לא, לא התקנתי כלום...

כמו שכבר כתבתי קודם בעת ההדלקה של המחשב לפני כמה ימים הייתה הודעת שגיאה שביקשה ממני את הדיסק של ווינדווס הכנסתי את הדיסק וזה הראה כאילו מעדכן משהו בסט-אפ של הווינדווס וכשהמחשב עלה הוא עלה עם הבעייה הזו... חשוב לציין שלא התקנתי כלום לא לפני ולא אחרי הבעייה...

bar666xp

New member
טוב אז 2 המלצות יש לי...

1. תמנסה בפורום חלונות-WINDOWS {למרות שמנהל הפורום שם הוא אחד האדומים כאן}. 2. תעשה גיבוי מסמכים לCD/DVD כונן חיצוני/רשת... ופרמט/אחזר. יקח פחות זמן מלאתר מה בדיוק נדפק לWINDOWS.

momi r

New member
בפורום חלונות - אף לא התייחסות אחת...

בכל מקרה תודה רבה - אני מנסה לא להגיע לפרמוט... אם יקפוץ לך איזה רעיון אני פה.. שוב תודה.

bar666xp

New member
תנסה להריץ חיפוש בגוגל

משהו כמו ENABLE THEMES.. או באתרי MS {מירוזיפט}.

kobi 23

New member
תנסה את זה...

כנס לתיקייה הנ"ל C:\WINDOWS\Resources\Themes חפש שם תיקייה בשם LUNA. תנסה להפעילה באמצעות אחד ממה שיהיה לך שם. לונה זה הממשק של הXP. אם אין לך את התיקייה הנ"ל כנראה שהיא נמחקה לך

פיל לבן

New member
נסה גם את זה

Start --> Control Panel --> administrative tools כנס ל- services חפש שם service בשם Themes וודא שהוא פעיל (במצב של Start) והכי חשוב, דאג ש- Startup type יהיה על Automatic

למעלה