מאפייני הקהל הישראלי מהגויות CHEE

• פותח הנושא Chee
  • פורסם בתאריך

Chee

New member
מאפייני הקהל הישראלי מהגויות CHEE

זוהי שאלת המחץ, רבים מבקרים להקות ישראליות שמנסות להכנס לסצנת הרוק האמיתי והאיכותי (לא פופ!!!) שאין להם את זה!!!! ובאמת רק היהודים עשו את זה (לא בדיוק הצלחה מסחררת, אבל הכי מתקרב) עד כמה זה תלוי בלהקות?!!?? אני טוען שרוב המוחלט של הקהל הישראלי לא מוכן, לא חי מוסיקה, לא מאפשר לשום דבר איכותי לקרות!!! אם תרצו אנו שבויים בתרבות הMTV!!!

j i m m y

New member
לא ממש נכון

אני רואה את היהודים בתור להקה שמנסה לדבר לאנשים בעלי מכנה משותף. לפי דעתי התמלילים של היהודים הם ליריקה פשוטה נטולת תחכום ואם תלביש לחן מזרחי על המילים הם יכולים בקלות להשתלב בעולם המוזיקה המזרחית הממוסחרת. פשוט הטאץ´ של הגיטרות מקנה להם יתרון מסויים ומכניס אותם לעולם הרוק אנד רול. לדעתי היהודים עושים את הרוק הכי מסחרי שיכול להיות, והם סללו את הדרך שלהם בצורה הכי מתוכננת שראיתי בחיים שלי. הם עושים מוזיקה בשביל להתפרסם ולהרוויח כסף. כל הקטע הוא בלא לעשות מה שכולם יאהבו אלא מה שאתה מרגיש שאתה אוהב ומתחבר אליו. נכון, יש משהו במה שאתה אומר, "שבויים בתרבות ה-MTV". אם המדינה הייתה רוצה היינו מתקדמים הרבה יותר בתחומים תרבותיים - כמו בצרפת - אבל אנחנו חיים במדינה שהמציאות בה היא קצת יותר קשה והמשאבים לא בדיוק פונים לכיוון התרבותי אלא לכיוון המדיני-מיליטנטי. האנשים שמשקיעים באמנים צעירים כבר לא מוכנים להשקיע כמו בעבר, ולהקות צעירות צריכות להסתמך על מזל. בשורה התחתונה אני אומר - זה לא הקהל, זה חוסר התקווה של הלהקות הצעירות. יוצרים שעושים רוק מחתרתי פוחדים שהם לא יגיעו לשום מקום, אז הם מעדיפים לנגן דברים שכן ימכרו, כדי להתפרסם. תחשבו על זה.

למעלה