"מאפיינים ישראלים" זה OUT...

wily90

New member
"מאפיינים ישראלים" זה OUT...

אני לא יודע מה איתכם אבל אני כ"כ שמח שסוגרים את היחידה הכ"כ מיותרת הזאת של ה"מאפיינים ישראלים"!!! הגיוני יותר שיוסיפו כמות מסויימת של מאפייני רשות שייעשו את העבודה של האפיון במקום לפזר את זה על פני כמה יחידות, ועוד לא דיברנו על האיכות... ועוד משהו - כ"כ הרבה ערסים במקום אחד - מישהו היה צריך לעשות עם זה משהו כבר מזמן.... כנראה שמוטב מאוחר מלעולם לא...

על מה אתה מדבר???

דבר ראשון...הם אחלה אנשים.... וזה שאתה מאפיין נחנח ונשנש שכל מי שיש לו גוון עור קצת יותר כהה ממך מפחיד אותך זה לא אומר שהוא ערס.... ואם כבר שיוסיפו אותם לטכנים שגם ממילא ייטחנו בישראלים....הם עזרו ונרגיש בחסרונם!!!! הטכנים שולתים (חחח זה כמובן בצחוק...)

elka3

New member
למה אתה יורד על הטכניים?..

הם אחלה אנשים והייתי רוצה לדעת מה תפקידך במערכה שעושה אותך כל כך גאה... ואם כבר אז "שולטים" כותבים עם "ט" ולא עם "ת"...

אני טכני גאה....

כנראה שלא ממש הבנת את מה שרשמתי... אני מזמין אותך לחזור אחורה ולהתסכל על השתלשלות העיניינינינם... קצת הבנת הנקרא תעזור פה... אפרופו הבנת הנקרא..... "הטכנים שולתים (חחח זה כמובן בצחוק...)" שמת לב למה שרשום בסוגריים? אני לא מאמין שאני צריך להסביר .... אבל זה כאלילו ב צ ח ו ק יענו טכנים טיפשים עד כדי טעויות כתיב פעם הבאה שים לב לפרטים ..... רוג'ר אאוט

wily90

New member
שלום ל"טכני גאה"

שלום "טכני גאה", תעשה לי טובה, אתה לא יודע עם מה אנחנו התמודדנו בתקופות מסויימות עם "המאפיינים הישראלים" כי זאת התוצאה כשמתפשרים על איכות! אבל מה אתה מבין אתה בסך הכל "טכני" או "איכר פשוט" אם תרצה (סתאאאאאם). בכל אופן, לתגבר אותנו המאפיינים בעוד מאפייני רשות ייעשה את העבודה הרבה יותר מהירה ויעילה על פני יחידות חוץ מערכתיות וזאת עובדה. אני ממש לא חושש מכל "שחום עור" כהגדרתך אבל אח שלי אתה מוכרח להודות שהעסק שם יצא קצת מגבולות הפרופורציות - יש שם חבר'ה נחמדים אבל, כמות הערסים/ערסיות שבר שם כל סטטיסטיקה והעבודה הייתה גם בהתאם (להזכירך שאני הוא זה שנמצא בתדריכים לשמוע על עוד איפיון "מעניין" של החבר'ה). על כל פנים, נפתח אולפן לריענון השפה העברית בשבילכם - לא לפחד, אתם מסוגלים ליותר....... ( :

למעלה