מאפה גבינה מתוקה

buglaba100

New member
מאפה גבינה מתוקה

מבקש את עזרתכם במתכון למאפה גבינה מתוקה שמגישים בארוחת הבוקר במלונות באילת. יש לי ילד נואש בבית.

דנטל

New member
לא יודעת בדיוק מה אכלתם שם

ולא יודעת מה יוצא בדיוק מהמתכון המצ"ב, אבל זה הכי קרוב שמצאתי. העתקתי את החלק הרלבנטי מתוך הקישור שצירפתי בגלל שיש שם המון מתכונים. אגב, הצחיקו אותי עם הדיאטטי. http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?mode=reply&ForumID=13618&TopicID=70699&PagePosition=1&ThreadPage=2&CommID=8119 מאפה גבינה דיאטטי 250 גרם גבינת שמנת, או לכל הפחות 9% 2 ביצים מופרדות כפית ממתיק מלאכותי נוזלי אופן ההכנה: מפרידים את החלבונים והחלמונים. את החלבונים מקציפים שתי דקות. את שאר החומרים מערבבים יחד לקערה. מוסיפים את החלבונים, מקלפים מעט והבלילה מוכנה. בוצקים עם כפית או אם יש תבניות סיליקון כמו מאפינס, מחממים תנור ל- 180 מעלות במשך 20 דק´, אופים ובתאבון. כדאי להכפיל את כמות החומרים כי יוצאים סך הכך 16 יח´ מהכמות הנ"ל.

חולפת2

New member
טרראםםםם.מצאתי.אז ככה:

החומרים:(לתבנית 26 ס"מ) 5 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר 750 גרם(3גביעים)גבינה לבנה 5% 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 1 שמנת חמוצה 1 כף קורנפלור אופן ההכנה: לחמם תנור לחום נמוך(145 מעלות),לשמן תבנית. להקציף חלבונים ומחצית מהסוכר לקצף יציב. לשים בקערה:חלמונים,גבינה,אבקת פודינג,שמנת,קורנפלור,ואת יתרת הסוכר,ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה.להוסיף את הקצף,ולערבב בעדינות בתנועות קיפול.לצקת לתבנית ולאפות כ-40 דקות,עד שהעוגה מזהיבה.להגיש חמים. מקור המתכון: שף יוני מינו-מלון ספורט ,אילת.

חולפת2

New member
המממממ,ואם הזאטוט לא יתלהב-

הנה לך עוד אחד. החומרים:(לתבנית תנור סטנדרטית,בעלת דופן בגובה 5 ס"מ) 6 ביצים 2 כוסות סוכר 10 כפות קורנפלור 2 חבילות אבקת פודינג וניל קליפה מגוררת מ-1/2 לימון 800 גרם גבינה לבנה. אופן ההכנה: 1.לרפד תבנית בנייר אפיה 2.שמים את הביצים והסוכר בקערת המערבל ומערבלים במהירות גבוהה 5-6 דקות,עד לקבלת קרם תפוח.מנמיכים את מהירות המערבל,מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים לעיסה אחידה.יוצקים לתבנית,כך שהעיסה תגיע עד לשלושה-רבעים מגובהה,ומאחסנים במקרר כ-4 שעות. 3.מחממים תנור לחום בינוני-נמוך(150 מעלות)ואופים כ-50 דקות,עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 4.מגישים מיד,או שומרים במקרר,ולפני ההגשה,מחממים קלות במיקרוגל(כשהעוגה עטופה בניילון נצמד),או מחממים בתנור בחום נמוך,כמה דקות. מקור המתכון: שף דוד נגלר מלון נפטון רימונים-אילת.

דנטל

New member
אני נרדמת בשעה כזו?

מנהלת פורום נדודי שינה לא סתם. חוץ מזה, בימי רביעי שומעת את התכנית של סאבלימינל ב- 99.

buglaba100

New member
אתן גדולות

דנטל וחולפת2 עשיתם לי את היום. אדווח לכם על התוצאות ושביעות רצון הזאטוט (כבר בן 8)

למעלה