מאסתי בסטפני!

Witchcrafts

New member
מאסתי בסטפני! ../images/Emo128.gif

מה נסגר עם הדמות הזו? איתה? חלאס, כמה כבר היא יכולה לטחון את הנושא של בריקט ולהתערב בחיים האישיים של דמויות הסדרה? מבחינתי הפרק איתה היום היה השיא. היא רואה עד כמה ניק משקיע בבריג'יט ובמשפחתו העתידית. ואתם יודעים מה? אצא מנקודת ההנחה שניק מעמיד פנים ושהוא נשאר עם בריג'יט בגלל התינוקת - אז מה? שתתן לבריג'יט להבין הכל לבד. הדמות של סטפני הולכת ונעשת פחות ופחות אמינה, מבחינתי, ככל שהיא חוזרת לסורה ומתערבת למי שהיא מכירה בחיים. היא מזמן היתה אמורה לעבור את השלב הזה, ולהבין שעליה לתת למכריה להסתדר לבד. אם רק דרך סטפני יש תפניות בעלילה - כי למען-האמת, בזכותה (או שמא: בגללה?) כל השקרים והתככים נחשפים - אולי זה סימן שצריך לשנות משהו קריטי בסדרה? אולי יש פגם כלשהו באופי הדמויות? מהי דעתכם?

Indiman1

New member
האמת שהיום היא הגזימה

ברוק סך הכל חיבקה חיבוק תמים את ניק. סטפני באמת אכולת קנאה ומרירה כל כך כלפי ברוק שהיא פשוט "עיוורת" כמו שברוק אמרה, אבל נו טוב בקשר להתערבות הכללית שלה בכל הדמויות בסדרה, זה פשוט האופי .היא מאז ומתמיד היתה כזו וזה הולך ומחריף בגלל הגיל. היא משועממת, ומה נשאר לה חוץ מלהתערב בחיי כולם ?
וכומ שאמרת, בלעדיה כל הדמויות היו תקועות מאחור עם השקרים והסודות והיו מתבשלים במיץ של עצמם. אז מישהי צריכה לנער פה את העיניינים וטוב שיש סטפני פורסטר כזו.

S c a r l e t t

New member
טוב מאוד אפילו שיש את סטפני../images/Emo47.gif

זה לא משהו חדש שהיא מתערבת לכוכלם בחיים וחושבת שהיא יודעת יותר טוב מכולם לגבי החים שלהם, סטפני היתה כזו מאז ומעולם ואף פעם ככה שאני לא מבינה למה עכשיו פתאום זה מפריע למישהו... ברור שהשנאה שלה לברוק מעוורת אותה והיא מנסה רק למצוא את נרע בכל דבר שהיא עושה אבל זו סטפני, וזאת השנאה שלה לברוק מהפרק הראשון
long live the queen
ושתמשיך להתערב ולמרר לברוק את החיים, בדיוק ככה אני אוהבת אותה

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif הפעם היא ממש הגזימה.. סה"כ ברוק וניק התחבקו!! זה משגע אותי שהיא תמיד רואה את הדברים הלא נכונים! כבר בא לי לזרוק משו על הטלויזיה כשאני רואה אותה../images/Emo46.gif

למעלה