מאסימו וניק

Guy K

New member
מאסימו וניק ../images/Emo58.gif

מסתבר שהם חפים מפשע. השוחד לכאורה הוא בסך הכל פעילות דיפלומטית - וכמו שזה הוצג היום בפרק, מדובר בפעילות דיפלומטית סודית שמצילה חיים, והחשיפה שלה עלולה לסכן חיים! הקיצר, רידג' סתם הרס את החתונה של ברוק וניק. מעניין אם בכלל אכפת לו שההאשמות נגד מאסימו וניק לא נכונות. בינתים דיקן סיפר לג'קי שהתוצאות של בדיקת האבהות בכלל לא הראו שניק הוא האבא - אלא רידג'. ג'קי כמובן בכתה והשתוללה, כראוי. עכשיו רק צריך לחכות לבדיקת האבהות השלישית, והקובעת.

יניב1

New member
מה??? חודש שלם לקח להם להגיע לזה?

הרי רק אתמול הוא העלה את האפשרות שהוא יארגן בדיקת אבהות נסתרת, ולקח לו יותר מחודש לארגן את זה? שלא נדבר על כך שאנחנו נראה את זה רק בעוד יותר מ-3 חודשים. טירוף!

Guy K

New member
דווקא לא -

התוצאות הראו שרידג' הוא האבא ברגע שהוא קיבל את התשובה, לפני כחודש. למה הוא אמר לג'קי שניק הוא האבא? אולי כי לא היה לו נעים ממנה אחרי הלילה המשותף המשונה שלהם
בכל מקרה ברגע שהוא סיפר לג'קי שניק הוא האבא הוא שרף את המסמך - מה שדי אמר שהתשובה שהוא נתן לג'קי היתה לא נכונה. קשה להגיד שזה היה מפתיע במיוחד, בעיני זה בעיקר מעייף. במיוחד שעכשיו דיקן מתקשר לג'קי בהיסטריה ומספר לה שרידג' מחזר אחרי ברוק. כאילו, מה זה עניינך בכלל, נודניק? כל העלילות האחרונות של ברוק/ניק/רידג' כל כך משונות שזה פשוט לא ייאמן. רידג' הקים לה את לוגנז (שהפכה לספקטרה בחזרה), ניק אימץ את הופ (או שזה לא סופי? לא ברור!), היא מתחתנת עם זה, אוהבת את ההוא, סטפני כן חברה שלה, לא חברה שלה, אוף! מבלבל, מיותר, משעמם ואינפנטילי. שיתנו לברוק קצת שקט. כבר לא אכפת לי עם מי. מרוב שאני צריך להמציא סיבות והסברים להתנהגות המשונה שלה בשנים האחרונות היא כבר לא אותה הברוק שאהבתי פעם.

NarihS

New member
צודק! שיתנו סוף סוף לברוק מנוחה!

מגיע לה! היא סבלה כבר מספיק! ואז כשהיא סוף סוף תיהיי שמחה, כל המתלוננים למיניהם על זה שהיא כל הזמן בוכה, כבר יפסיקו להתלונן על זה..

rachelMcfadden

New member
זאת שאלה מטופשת אבל../images/Emo58.gif

מה היה בלילה המשותף המשונה של ג'קי ודיקן?

לינה18

New member
דווקא חבל../images/Emo58.gif

קיוותי שניק ישאר קצת בכלא. הגיע לו. חוץ מזה,אני מאוד מקווה שבדיקת האבהות הבאה גם היא תראה שריג' הוא האבא. אחרת זה יהיה השיא של הטמטום בסידרה הזאת(ואני לא מיתכוונת להעליב כאן אף אחד.)

Traped In A Box

New member
אם התינוק יהיה של

ניק אז הוא יהיה כמו ברידג'ט 2 המסכן... אבל מה זה הקטע של ברוק? להתחתן עם ניק כי הוא האבא של הילד שלה? אז מה? הכי עיצבן כשסטפני אמרה מתישהו שפעם ראשונה שברוק מתחתנת מהסיבות הנכונות. מה לע*ע*ל?! בימינו אהבה היא הסיבה העיקרית, מה שאין שם, אז איפה היא וכל האנשים בסידרה הזאת חיים?

הם חיים באמריקה

מדינה בה הנצרת היא הדת השלטת. מדינה בה ערכי המשפחה מקודמים בכל חור אפשרי. מדינה בה יש נשיא רפובליקני ולכן ברוק אמורה להתחתן עם האבא של הילד שלה.

לינה18

New member
מסכימה לחלוטין עם Traped

זה הדבר מטומטם ביותר להיתחתן רק בגלל הילד, כי הרי הילד לא יבטיח להם זוגיות מוצלחת! וזה עוד יותר מטומטם לגבי ברוק, כי זה לא ניראה כאילו שזאת היא! אריק הרי אמר לה שהיא לא יכולה ללכת נגד הלב שלה! אבל כניראה שכל שטיפות המוח שסטפני ניסתה לעשות לה במשך השנים הצליחו לבסוף לשנות אותה. והשינוי הזה ממש לא לטובה. על ניק בכלל אין מה לדבר. הוא צריך להיות האדם הכי מפגר עלי אדמות כדי להיתחתן עם מישהי שבפרוש מאוהבת באחיו ולקוות שנישואיהם יצליחו רק בגלל הילד.

למעלה