מאסטרים! צריך עזרה!

Reign Of Chaos

New member
מאסטרים! צריך עזרה!

אני מת ללמוד איזה אומנות לחימה! משהו שאפשר להשיג בסביבות באר-שבע (עדיף מאוד מאוד בלהבים!) אני מחפש משהו שיעזור לי בחיים, משהו שאם בא מישהו מולי אז בתכל´ס אני יוכל לחזיר לו ובכיף!! משהו שאם בא מולי איזה ערס אז אני לא יתחיל ללמד אותו איך מחזיקים בדיוק בג´ודו בשביל להפוך אותו!! (=אם כל הכבוד לג´ודו- זה לא מה שאני מחפש, ואני בעצמי הייתי חגורה כתומה!), ולא משהו שאני יתחיל לרקוד מולו ויחכה לראות אם הוא עבד בשיעורי קפוארה! (=מצטער קפואריסטים, אני חולה על כל התנועות אבל זה גם לא מה שאני מחפש!) הבנתם? משהו שיעזור לי בחיים ולא רק לספורט או משהו, ושיהיה משהו כזה בסביבות ב"ש!! קיצר תודה אחים שלי!! תגיבו בשירשור!

NEWBE

New member
אסף זה אתה ?

מי זה ? שלח לי דחוף את השם והשם משפחה שלך !!! אני יכול להשיג לך מה שאתה רוצה...

dardik

New member
"גליסקו בודו סנטר"

תנסה במרכז לאומניות הלחימה בבאר-שבע,אני מאמין שסגנון "גוסוקוריו" או "הקפאפ יתאימו לדרישותיך.

amir_aikido

New member
אפשרויות

קודם כל אני חושב שאתה מגזים בזלזול שלך באמנויות הלחימה שכן ציינת. נכון, לא בכל אמנויות הלחימה לומדים איך מתגוננים מהיום למחר. אבל אני באמת מאמין שג´ודו למשל יכול להיות אמנות לחימה מאוד יעילה, גם ברחוב אם תתן לה את זמן הלימוד המתאים, ולא אתפלא אם גם קפואירה יכולה עם זמן ומורה מתאימים. אפשרות אחרת : במיתר מלמדים קורינוד אייקידו (הם מתחילים ללמד בספטמבר) אם זה יעניין אותך תוכל לקרוא על האמנות במאמרים של הפורום. עוד אפשרות: יש בסביבתך גם מרכז של "השרדות" שהיא אמנות לחימה ישראלית. והערה חשובה: בסופו של דבר כל אמנות לחימה רק נותנת כלים ואתה זה להחליט מתי ואיך להשתמש בהם במצב אמת. לכן, איזה אמנות לחימה שתלמד זה פחות חשוב ויותר חשוב שתפתח את עצמך !!! אמיר

WhiteBear

New member
נשמע שכבר יש לך כיוון ברור

של מה שאתה רוצה. אתה רוצה משהו שנשמע "קרב מגע ישיר התקפי רחובי ויישים מהר", סבבה. כנס ל: אני מחפש אומנויות לחימה זה דף שמכיל קישורים לכמה מקורות. יש שם קישורים לכמה רשימות מורים, פשוט תעבור על מורים שיש שם בבאר שבע, ואם יש לך שאלות על משהו שאתה לא מכיר, תחזור לפה... בהצלחה.

zakomea

New member
רגע רגע רגע!!!!!

מה אתה בא לפה ומשתין עלי בקשת מי אתה חושב שאתה??? מה אתה מדבר על אומנויות לחימה אחרות ונסה ורק אז תדבר!!!! מה בגלל שכל מה שרואים בהופעות זה סלטות אז אתה חושב שקפואירה זה רק סלטות?! אני אישית מזמין אותך לאימון שתראה כמה קפואירה יעילה!!! ולמנהל שמחק לי את זה אנא ממך אל תעשה זאת שוב גם אתה לא היתה רוצה שיזלזלו באומנות לחימה שאתה לומד!!!!

Reign Of Chaos

New member
תשובות לכמה שאלות, כנסו כולם!!

לחבוב הראשון- אני לא אסף....
ולכל מי שחושב שאני מזלזל חס וחלילה,,, אני יודע שההודעה שלי נשמעה קצת מתנשאת אבל זאת ממש לא הייתה הכוונה!! אני רוצה לומר לכל מי שנעלב או חשב משהו שונה, אני בעצמי הייתי שלוש-ארבע שנים בג´ודו!! ובקשר לקפוארה, אני ממש ממש לא חושב שקפוארה זה רק סלטות!! ותאמין לי שהייתי מת לעשות רבע ממה שאני רואה באימונים אצלי ביישוב! פשוט קפוארה למשל אתה מתאמן על אוויר בבעיטות וכאלה, ושבא מולך איזה מישהו ואתה מביא לו איזה מסובבת לפנים אז רוב הסיכויים שאתה גם תתהפך..!! הבנתם? אני ממש לא מתכוון להעליב אלה פשוט רוצה לתאר לכם מה אני כן רוצה!

zakomea

New member
תתפלא...

טוב אבל אם אתה ממש רוצה משהוא אחר פשוט אל תרשום שום דבר אומנויות לחימה אחרות... דרך אגב גם אני מלהבים ואני לומד קפואירה בישוב... נ.ב יש דניס הישרדות בבריכה

Reign Of Chaos

New member
אהה וואלה?כנראה אתה אתה מר חוגג ../images/Emo6.gif

טוב לדעת שיש עוד מישהו מלהבים חוץ ממני! (= וממתי יש דניס השרדות בבריכה?!

Reign Of Chaos

New member
אהה כן.. ולמנהל של הפורום!

כן! זה בדיוק מה שאני מחפש! "קרב מגע ישיר התקפי רחובי ויישים מהר" ועוד משהו, נכנסתי לאתר שאיזה חבוב הביא לי (http://www.gbudocenter.com/Hebrew/index.html) וראיתי את מה שאני מחפש! קוראים לזה קפאפ (קרב פנים אל פנים,) תכנסו לאתר ותלכו ל"קרב מגע" ושם תראו את מה שאני מחפש! ועידו-> ממתי מלמדים דניס השרדות בבריכה?!

zakomea

New member
לא...

יודע אם יש היום אני מניח שכן כי שנה שעברה אני הלכתי לשם לראות אותם

למעלה