מאסטו!!!

nasty-

New member
מאסטו!!!

יודע משהו... אם הית נשאר בליינד היתי רוקדת על השולחן (במקום משהו אחר שעשיתי) מזל שלא נשארת.... אז יאללה עוד אחת!!!! ואני משלמת.. יאללה ביי בינתיים (במבטא מרוקאי כבד) אההה עוד משהו...נכון שאני בכלל נראת אשכנזיה??

טורנדו*

New member
nasty nasty :)

קודם כל ...מזל שלא נישארתי כי באמת היית רוקדת על השולחן ...דבר שני מעניין מה באמת עשית כשלא נישארתי...דבר שלישי ...את באמת ניראית אשכנזיה אבל ...מתאים לך ככה :)...אבל מילה שלי מיפגש האב את כן תירקדי על השולחן ...אז יאלה עוד אחת ..עליי בייי בינתיים ממי ....חולה עלייך ...נ.ב. מה זה קובה ....חחחחחחח

nasty-

New member
תראה

מה עשיתי אחרי שהלכת??? נירדמתי... פעם הבאה את שר לי שיר תיכור אה?? מה זה יפה לך??? אויש מה יש לכם היום כולם משקרים ככה בפנים בלי טיפת בושה נו שיהיה אני לא אשכנזיה אתה יודע...ש ת ו ק אז יאללה עוד 2 עזוב 1 יא קמצן יא לא יודע מה זה קובה יאללה ביי

טורנדו*

New member
nasty

קודם כל ....אני יודע שנירדמת ..דבר שני אני שר ביתנאי ש...את שרה איתי ...ופעם הבאה כל הערב עליי אז יאלה עוד סיבוב .......שתקיייייי חחחחחח....אשכנזיה אחת....חחחחחחח

nasty-

New member
סליחה????

חוצפן אני לא שרה...הבטחתי לא להתבייש אבל לשיר חחחחחח עד פה אל תתחצף שמעת יא יא יא מוצץ!!! אני לא אשכנזייה!!!!!!!!!!!!!!! אל תעצבן אותי יאללה עוד סיבוב...(על חשבונך דווקא!! כי עיצבנת) ביי

טורנדו*

New member
סליחה???????

לא להיתבייש זאת לא חוכמה ...מה צריך לעשות בסך הכל ...אבל לשיר זאת כן חוכמה ..יא יא אוכלת.....ועל תעצבני אותי ....אז יאלה עוד סיבוב.......בייי בינתיים:)

למעלה