מאנקיז- פרק 9

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה עכשיו כשהאזעקה פועלת?

האם סו יונג תחשוף את החבורה?

מי ייתפס?

ומה יהיה עם הכתר?

YossihNew

Well-known member
מה קורה, אונה?! מה נראה לך קורה?! יופי, טמבלים. ושימו מסכות, מילא ששדדתם, אבל עם מסכות מורדות...

חמודה סו יונג קונג אין. וגם גולן מצחיק. משהו פה מסריח? זה גולן בטח... אימא של נעמי נכנסת! אימא של נעמי נכנסת!

לא, אונה. ממש לא בסדר. אבל בועז... רוני, תרשמי. 12 שניות? יפה. היא קנתה את זה. שוורצבאום לא קנה את זה.

אה, הנה איתמר. אני מפחד מסו יונג קונג אין עם אקדח.

בפני מי כורעים ברך? אין בסדרה הזאת שירה לוי או שיר זוארץ. השומרת קרמר מעצבנת אותי. אונה, אתה באמת תכסיסן ידוע. זה כמו הקטע הזה עם הכדור שהוא תפס בפה בגאליס. צריך לעשות סדרת בת. שוורצבאום וקרמר! סדרה על שומרים מצחיקים. מיד אחרי זיגי 3. נעמי, קחי פיקוד. תודה. אני לא מאמין שהם נפלו לזה.

חוץ מסו יונג! היא לא נופלת לכלום!

אני יודע, אני יודע מה אתם חושבים על השם של תיקי, אני אספר את הבדיחה: ברור שהשם שלה הוא מצחיק, כי קוראים לה "תקווה". עכשיו, זה כמובן רומז לנו לשכונת התקווה, שכונה ידועה מאוד בכמות אנשי הפשע שלה, וזה אמור להוביל אותנו לזה שאולי היא בעצם הפושעת האמיתית! וזה מה שמצחיק בשם הזה. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר? (עוד בדיחת סדרה עברה בשלום! עכשיו להתכונן לבדיחות פתיח בזיגי) אז בכל אופן, איך סו יונג לא זיהתה את נעמי?

הם סתם כותבים סצנות כדי שנווה יצחיק אותנו, כן?

דווקא נפתחה. הטלפונים צריכים להיות ממוסכים. כמו שאמר ביאליק.

חבר'ה, אתם יכולים לברוח. הכול בסדר. רוצו, זאת אימא שלה! הנה, הכול עובר. יפה.

רק סתיו חכמה. גולן צריך להיות על מיוט כל הזמן. בסדר, המשטרה זאת הסדרה הזאת. בסדרה אחרת זה מד"א. רוצו שניכם, אנשי אליאנה. רוצו כבר. אחר כך, רוני. אחר כך. למה תמיד הודעות אנונימיות?

הכול באשמת דרור. למה לא מקשיבים לתיקי?! למה?! בעצם למה תיקי חוקרת שוד ולא חוקרים שוד שלה? זה מוזר.

יחסית לשני גיבורים משתי הסדרות החשובות של העשור הקודם, הם די קלולסים. אבל הם צריכים להיות ביחד, אונה וקוצ'יק. הם זוג נחמד.

אבל הכתר לא אצל קוצ'יק? לא משנה. אוי. סתיו! לעזאזל הפרסום! אוי. שון עשה משהו? זה דווקא קטע מצחיק. רגע, מי זאת? השוטרת מוכרת לי? אני מת לדעת מי השוטרת. היא נראית לי מוכרת...

שון, די להיות חסר תועלת. אה, הנה גולן. סו יונג באמת יודעת להפחיד. טוב, זה צחי. צחי שנפרד מניסן. אבל רק למד בניסן. ניתקו לו. ניתקה לו!

שלוש מלכות. נאבקות אחת בשנייה. אבל רק אם במקום רוני הייתה שירה... ובמקום עומר הייתה שיר... ובמקום מאיה הייתה מור או מיקה... אבל מי השוטרת?! גנבה את ההצגה.

לא ידעתי שגולן עם OCD. זה לא נחשב.

אני מניח שאליאנה הייתה זאת שעשתה את כל הדברים המגניבים בזוגיות שלהם.

צריך להעיף את דרור ולהחליף אותו בסו יונג קונג אין.

יאללה נעמי. למה העוזר של שלמה כזה תמים? קצת שוביניסט. אבל תמים. בואו, עבדו עליו עם הבקבוק מים. עכשיו סתיו. יש שיר כזה. שלמה ניצחון? אוי ואבוי. תגיד, אתה נורמלי?! היא קטינה! אני חושב. כן, אכן שיט. העיניים של מאיה יפות. כן, על זה אני חושב...​

שיר m

Well-known member
אויש נו זה כל כך מטומטם
איך יוצא יותר מהר להכנס עם התיק ביחד מלשים אותו ולברוח?

יאללה עוד פרק אחד

למעלה