טוב, גם את אלומה הצילו. זה מאוד מפחיד. כן! תתקשרו למד"א! ותבקשו את המתנדבת הבלונדינית. מה היה רשום לו על ה... כן, הזמנו אמבולנס, הם מטפלים באיזה משהו עם פושעים ויבואו. לא צריך, כבר יש, אמרנו! גולן, אתה ממש הצלת אותנו. הנה רוני. היא שלמות הבריאה. כלומר, ככה מאיה אמרה עליה. היא מהממת. תנשימי אותו אולי?
בסדר, בסדר, היה לו התקף. גם לאלומה היה. הוא מתאושש די מהר.
זה נמחק! נכון, זכרתי. למה אתם לא רושמים דברים בצורה יותר נורמלית? נעמי קונג אין. למרות שאפשר גם להתחיל איתה. זה גם עובד לי.
אני יודע, אני יודע מה אתם חושבים על השם של תיקי, אני אספר את הבדיחה: ברור שהשם שלה הוא מצחיק, כי קוראים לה "תקווה". עכשיו, זה כמובן אומר שהיא היחידה עם "תקווה" לתפוס את שלמה, וגם היא היחידה שמביאה קצת תקווה לסדרה הזאת כי היא אופטימית והשאר לא. וזה מה שמצחיק בשם הזה. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר? (עוד בדיחה אחת ובפרק 10 הפאנצ'ליין!) בכל אופן... רגע, שודדי הבנק בדרום תל אביב זה לא... לא יודע, זה יכול להיות. סו יונג קונג אין! כמה אתה מכיר?! דרור אידיוט. אבל למה מחר בלילה?
נעמי, רוני וסתיו. המלאכיות של צ'ארלי. אבל אין שם איזו שקית שעפה ברוח, כן?! אלו שומרים? נראים מאוד צעירים...
מה זה משנה שהם זוג? רגע, אנחנו מדברים על השיפוצניקים?!
נעמי, זה כלורופורם.
כלומר עכשיו הם צריכים להתנשק. מה קרה? איזה שלמה, שלמה ניצחון? אל תדבר איתו על אימא שלו, אתה יודע שזה נושא רגיש! רוני בהחלט גאונה.
אני לא סומך על דרור. כן, המשטרה שלהם זה... החליפה את... אוי, סו יונג. כרגיל תיקי חכמה מכולם.
שלמה יגמור אתכם כמו תמיד. נווה תמיד נמצא בחליפה המטופשת הזאת, נכון?
אני לא מאמין, זה... בעצם לא אכפת לי. אבל רגע, בן וטיי לא עשו משהו דומה עם הכלב שלהם?
אמרתי ששון חירבן הכול. אמרתי.
מי זה ההורים שלך? לא יודע, אולי שון בנידה או משהו... שון, אל תהיה מטומטם. סליחה, הבנתי, אני לא יכול לדרוש ממנו לעשות דבר כזה. כן, ככה בן זיני מתגרש מחברות.
מה, שוב הגזים התפרצו? אז למה אין מצנן בבריכה? אה... מסנן במסכה?
הוא למד בניסן או עם ניסן?
חגורה כתומה? לא טוב. בוא'נה, היא באמת למדה. חבר'ה, למה אתם רק צופים בטלנובלה הזאת? הם בטח צופים בבעלת החלומות. כמו נעמי. אבל נעמי חייבת לצפות בבעלת החלומות, היא מפרגנת למור.
אוקיי. את זה ראינו. אליאנה לא שמחה. השומרים דמויות ממש נחמדות. אולי נעשה עליהם סדרת בת. השומרים! סיפורם של שני קציני אבטחה שצופים במצלמות.
אוי, שיט. רגע, הם חושבים ש... נעמי? מה את עושה? אוקיי. אז יש את זה. אמרו גו!
לא, אתה על מיוט. אוי. סו יונג! התפרצות גזים! אה... גזים רעילים במחנה!
והנה רגע האמת. הנה הרגע שחיכינו לו. אופס.